Журито на X Factor ново, ама не съвсем. Саня пак там

Вече са ясни всички съдии в музикалното шоу
30 юли 2015 11:55, Александър Попов
19
Журито на X Factor ново, ама не съвсем. Саня пак там
Снимка: Булфото, архив

Обещанието на продуцентите, че журито в новото издание на X Factor ще бъде изцяло подменено, не се оказа вярно на 100%.

Мария Илиева, Любо и Заки станаха от столовете си, но пък зрителите ще гледат познато лице. Четвъртият съдия след Криско, Маги Халваджия и Люси Дяковска е... Саня Армутлиева.

Аргументите - сред новите лица "трябва да има един специалист, който познава X Factor талантите и притежава усет и сериозен опит в изграждането на успешни артисти".

Както е известно, класиралите се в челни позиции таланти подписват договор с нейната компания "Вирджиния Рекърдс".

През поселдните месеци Саня бе подложена на сериозни атаки от страна на изпълнители и автори, които дори я нарекоха "октоподът на българската музика".

"Саня е професионалистът, който най-добре може да усети потенциала на кандидатите и перспективата за тяхното музикално развитие. Вярвам, че е нужна на журито не само като човек, който вече е проследил случващото се на сцената на X Factor, но и като един от утвърдените музикални продуценти в България", смята обаче продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, цитиран от Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: X FactorСаня Армутлиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
10
 
! Отговори
Лора преди 8 години
Добре, че е млада Саня и я нямаше едно време, иначе Щурците, Сигнал, Тангра и т.н. нямаше да съществуват.-"Как се казваш ти, момче?"-"Йордан, Йордан Караджов."-"Аха. Вижте, много сте ми симпатични, ама с тоя дрезгав глас...От мене - НЕ".
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно пък Саня да оставят като специалист!! Любо,Заки и Мария Илиева са професионални певци, това им е професията. Това правят през целия си живот-пеят. Саня не съм чул да е певица! Само професионален певец, може да оцени в детайли друг певец. Все едно да махнеш офталмолозите и да извикаш директора на болницата, който по професия е адвокат да прави очните прегледи на пациентите.
9
3
 
3
 
! Отговори
User преди 8 години
Искам да поканя Саня на среща!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"трябва да има един специалист, който познава X Factor талантите и притежава усет и сериозен опит в изграждането на успешни артисти" - някой от вас да се сеща Армутлиева да е изградила успешен артист? Тя не може да договори една песен като хората дори на победителите от Екс фактора, тръгнала да се определя като притежаваща сериозен опит. В кое по-точно?
7
0
 
14
 
! Отговори
ЕИМ преди 8 години
Бързооборотни изпълнители със собствени имена. Няма такава комерсиализация на музиката. Музикалната индустрия се превърна в стока за еднократна употреба.
6
0
 
8
 
! Отговори
хитър потър преди 8 години
НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН С ГОРЕ НАПИСАНОТО....АДВОКАТ ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИТЕ...ВСИЧКО СТАВА ЯСНО...КОЙ И КАК ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ИПЪЛНЯВА ДОГОВОРА...СТРАХУВАМ СЕ ,ЧЕ ГУБЕЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТНОВО МЛАДИТЕ И ТАЛАНТЛИВИТЕ....ОПТИМИСТИЧНО ЛЪГАНИ...
5
1
 
13
 
! Отговори
Men преди 8 години
Пак ли? От както ги има тия таланти, х фактори и подобни бг музиката върви само надолу. Нито един свестен не е излязъл, нито шоуто е както трябва.
4
0
 
15
 
! Отговори
M преди 8 години
Очертава се голяма помия начело с онзи гей за жури..... Мале мила........
3
0
 
20
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Арменската телевизия... Колкото и да отричат излезе на яве, че всички формати са платени
2
0
 
18
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Аз тия ги не гледах именно заради Армутлиева,вие пак ми я връщате :)
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младите таланти да подписват документи единствено в присъствието на адвокат,когото предварително са наели.Аз лично не гледам шоу програмите в този формат,защото ме яд как използват талантливите хора за печалбарство и после никой не се грижи за кариерата дори на победителя.Всяко чудо за 3 дни - това им е максимата.