X Factor стартира с таланти и "Джорджановци"

Пищна блондинка с фалшив брак се изложи тотално
Обновена: 9 сеп 2015 11:26 | 9 сеп 2015 09:30, Александър Попов
15
X Factor стартира с таланти и "Джорджановци"
Сибил - фалшива сватба, фалшив глас. Снимка: X Factor

X Factor започна със Сами, дете на либиец и българка. Той прекарва у нас само летата, но призна, че трудно се живее в Либия. "Загубих приятели, не знам, когато баща ми излезе сутрин дали ще се прибере", разкри младежът.

Той изпълни рап парче, в което преплете три езика - английски, български и арабски. Съдиите пък го пуснаха категорично.

Русата Памела от Хасково измъчи слуха, пенсионерът Христо Къневски на 69 години пък се оправда, че загубил гласа си заради газирани напитки.

Соня Мембреньо, която преди 6 години отново участва в музикален формат, се завърна на сцената след години пауза, вдигна публиката на крака и получи ласкави оценки и от журито. "Имаш всичко, което е необходимо за един голям артист", изчетка я Маги.

Кристина Панайотова, на 16 години, също впечатли и също продължи напред. 60-годишният Димитър Друмев пък се яви на сцената след загубен бас от дъщеря си. Той продължава в шоуто, макар и да се представи в стил, който беше характерен за соц ресторантите.

Тонислав Цанев от Горна Оряховица пък се яви за втора поредна година. След като в миналото шоу напусна безславно шоуто с познатото като "Носа, носа..." парче, сега той се представи с песен на Маргарита Хранова. Като глас той се доближи до "великана" Джорджано и заслужено си тръгна...

С много акцент и преливащо деколте, с фалшива сватба без брак и много хвалби колко изхарчила, на сцената стъпи и Сибил Сеидова. Тя направи опит да изпее "Водка с утеха" на Преслава, но и тя си призна, че "тоз път не се получи". "В крайна "смиетка" имам фалшиво "Да" от Криско. Догодина пак съм тук, от мен няма отърване", заяви Сибил.

Снежина Костова, представена като бизнес дама, се похвали, че пее по три часа на ден, но на сцената бе потрес.

Танцьорките Мария и Паулина привлякоха погледа на Криско като дует. Те признаха че пеят заедно от два дни, и видимо си пролича. Люси бе категорична, че са "изнасилили" песента, а на Маги му се доспа. Саня допълни кратко и ясно - много зле.

За четвърти пореден път на сцената на X Factor се пробва 17-годината Виктория от Варна, която досега никога не е била допускана до кастингите. "Ще бъде за последно и ако не ме оценят няма да се явявам повече", призна тя.

"Музиката е моят живот", каза Мария, а след това доказа, че има талант и незаслужено е била пренебрегвана. И като и глас и като сценично поведение тя впечатли и заслужено изправи публика и жури на крака. "Имаш изключителен талант и трябва да вярваш в победата", похвали я Маги. "Излъга ни със своята плахост, ти си сладка толумбичка - ще те изям направо", избухна и Криско.

С изпълнението на Виктория бе сложен краят на началото на X Factor, а следващите таланти и случайно попаднали на сцената ще се явят пред зрителите утре.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
... преди 8 години
Мале колко и бяха големи циците на Сибил, комплексира всички в залата с тях.<3<3<3
10
0
 
4
 
! Отговори
Днеска.бъгъ преди 8 години
Магърдича дава кинти, ше го рекламираме
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко Ауто Тюн и ще стане поп звезда.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журналисти, след като напишете поредния си "труд", прочетете какво пишете. Уж Виктория, после стана Мария, после пак Виктория ....
7
2
 
11
 
! Отговори
teo преди 8 години
Магърдич защо развали тази прекрасна продукция с лесбийката Люси и рецитатора Криско, който си мисли само за толумбички и не може да избере хубавата песен с препълнена с толумбички голяма первезна уста??? Това первезно гей-жури превръща Х- Фактор в Е- Фактор и НОВА ТВ в ГЕЙ-НОВА ТВ !?!?
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Криско интелигентен е?
5
0
 
13
 
! Отговори
Истината!!! преди 8 години
За пореден път доказват в този сайт, че няма за какво да пишат и правят преразказ на супер *** предавания! Хора до кога с тези простотии? Чудно ми е какво харесват в тези предавания пълна постановка всичко е заради рейтинг и пари от реклами ако не сте го разбрали още ;). Не случайно и криско е там! РЕЙТИИНГГГ му е майката :Д.... Не знам ама дори и папата да поканят за мен ще си е все същата помия това предаване но не само то и "МУзик Айдъл" и "българия търси талант" само се зомбирате всич
4
0
 
13
 
! Отговори
КИЧ преди 8 години
публикацията по-дълга и по-подробна даже от самото предаване.... бреййй, как стават тия неща бе, АП.
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виктория беше страхотна.
2
5
 
22
 
! Отговори
asd преди 8 години
Халвата не мога да го понасям, толкова гнусен по-зле от Слави ми е, да не говорим че някои хора наистина са си малко бавни а тези от шоуто им се подиграват, което не е гот. Изобщо по телевизията само шитни, затва гледам само евроспорт и травъл чанел-а...
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няколко месеца грачене, накрая ще определят победителя и десет години ще му търсят подходящо парче. Какъв е смисъла от подобни предавания, които се повтарят до втръсване.