Поли Генова с политически призив преди финала

Запазете гласа на българите зад граница, поиска тя
14 май 2016 19:32, Александър Попов
180
Поли Генова с политически призив преди финала
Снимка: БТА

Часове преди да се качи на сцената в Стокхолм на финала на Евровизия Поли Генова призова всички българи да сме заедно, защото чудеса се случват. Тя е сочена сред фаворитите за първото място, но все пак това ще реши и гласът на зрителите. За нея може да се гласува само извън България.

Тя пусна клип във Facebook, с който благодари на своите приятели и на всички, които я подкрепят.

Поли се обърна и към политиците по наболялата през последните седмици тема за гласуването в чужбина.

"Използвам трибуната на социалните мрежи, за да призова за нещо много важно. Знам, че много хора ще могат да го видят и чуят днес. Призовавам всички български политици да запазят правото на глас на българите в чужбина и те да имат право да гласуват за собствената си държава", призова певицата.

Тази вечер Поли Генова излиза под номер 8 на финала в "Евровизия" с песента си "If Love was A Crime". Тя е вторият български представител, който се класира там, след Елица и Стунджи, които държат най-високото ни класиране на конкурса - пето място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: евровизияПоли Генова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кому е нужна цялата тази надпревара между източноевропейски диаспори?
93
4
 
5
 
! Отговори
хаха преди 7 години
До 114 - Да бе, цяла Русия ще потъне в скръб, пък Путин направо ще си пререже вените... Лавров ще получи инфаркт... А дали Русия догодина ще отиде в Киев... Що да не отиде, ако бесните укропитеци решат да се заяждат. Нека Русия да иде, да лъсне по цял цвят, чак до Австралия, укропитешката простотия, ако бесните кучета решат да освиркват руснаците и да правят други проблеми. Тя не че простотията не е лъснала, де, те укрите са ясни отдавна...
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
114, по-полека, бе:). Ще се задавиш от зло.ба:). Като сте загижени за татарите бягайте да ги освобождавате - какво ми се лигавите с песнички:)
91
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен пък ме радва че в България се гласува обективно без да се влиза в някакви регионакни договорки, вижте как гкасуваха Русия, Армения, Беларус пълна комедия, тия страни трябва да бъдат дисквалифицирани
90
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не знам за руснаците, ама нещо атлантическите ви патньори ви отсвириха - Унгария, Хърватия, Естония, Чехия - нула точки. Не спряхте да им се кланяте - пък те кръгла нула ви показаха:)
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 107Смешен си ти. Днес спечелиха онези, за които имаше най-много гласове по телефона. В нашия случай - българите, на които им пука за България! ясно?
88
2
 
1
 
! Отговори
яяя преди 7 години
Това, което са цензурирали с точки, е ясно какво е - онуй човече в оная сграда...
87
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за какво да ти дават точки руснаците, бе? Заради това, че за паница леща ги псувате от сутрин до вечер ли:)
86
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Братята македонци ни дадоха 10 точки, също Израел Ирландия, Армения 7
85
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Права е Поли - гласът на българите в чужбина има значение! Четвъртото място го показа! Поздравления за Поли и всички, които я разбраха!
84
8
 
6
 
! Отговори
яяя преди 7 години
Вие сте психопати, бе. Русия не ни дала точки. И откъде-накъде ще ни дава точки. Ако искате да оцени песента - ми не са я харесали, бе, то и аз не я харесвам и не бих гласувал за нея. Ако очаквате геополитическо гласуване - откъде-накъде, след като нашият ястреб *** денонощно плюе по Русия, а той е лицето на държавата. Путин пак им виновен... Болни мозъци.
83
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е видехте ли колко Ви обичат у Масква, нула точки получихте от там, продажни русофили, а вие им пращахте смс след смс, за какво за да ни изпреварят
82
0
 
8
 
! Отговори
! преди 7 години
До 104 - Е като се има предвид, че и Израел не е европейска държава, и Армения, и Азербайджан... Може ли изобщо някой да ми обясни защо се бутаме в този цирк?
81
0
 
9
 
! Отговори
1977 преди 7 години
много политика при гласуването по държави!
80
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е като се има в предвид че Австралия и Русия не европейски държави, значи сме 2-ри, все пак наистина нашите русофили ни прецакаха
79
2
 
2
 
! Отговори
леле преди 7 години
до 101 - пак ли Путин е виновен, бе? Хубу, значи Путин е виновен и за мястото на Поли, а също и за това, че Австралия е включена в Европа:)
78
0
 
8
 
! Отговори
й преди 7 години
До 100 - Фактът, че участва Австралия, трябва да ти говори колко е "адекватен" този "конкурс". То по логиката на включването на Австралия трябваше да включим и Папуа Нова Гвинея примерно...
77
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наште русофили ни прецакаха да сме 4-ти, а не трети, продажници!
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакайте малко?! Какво прави Австралия на Евровизия?! Тогава да участват и Азия, и двете Америки, и Африка!
75
2
 
1
 
! Отговори
96 преди 7 години
До 1977 - Ама държавата даваше достатъчно възможности. Друг е въпросът, че емигрантите не си правеха труда дори да прочетат какви са им правата и как сами да се организират и да открият секция с минимални усилия. А за промяна на статуквото от емигранти няма какво да ми обясняваш, имам куп роднини и близки в чужбина и знам колко се интересуват от тукашния политически живот. Всъщност в момента вой надават много малко българи, които говорят от името на всички, незнайно защо.