Васко Василев с отворена репетиция в НДК

Билетите за спектакъла му София на 14 октомври са изчерпани
Обновена: 22 сеп 2016 08:35 | 21 сеп 2016 21:10, Александър Попов
4
Васко Василев с отворена репетиция в НДК
Смимка: Елена Ненкова

"Изумителна подкрепа от публиката получваме музикантите и аз за това фламенко турне. Вече с нетърпение очаквам да пристигна в България", сподели Васко Василев, който в неделя каца от Токио за начало на турнето си.

"Много благодаря на мениджмънта на Националния Дворец на Културата и лично на г-н Мирослав Боршош, с когото все още не се познаваме дори, но реагира изключително професионално, когато попитахме дали можем да направим репетицията отворена за публика и всъщност да направим концерт преди концерта. Това е супер шанс за всеки, който желае, да има достъп до музиката, а този път наистина направихме своеобразен рекорд като останахме без свободни места 24 дни преди датата на концерта", допълни музикантът.

Репетицията ще започне в 16:00 часа на 14-ти октомври, а цената на билетите за нея е 30 лв., независимо от мястото в залата. Билети ще се продават в мрежата на ивентим и билетен център НДК.

Концертното турне започва в понеделник от Панагюрище (26-ти септември) и продължава в Свиленград (28-ми септември), Пловдив (29-ти септември), Ямбол (30-ти септември), Варна (3-ти октомври), Шумен (4-ти октомври), Русе (6-ти октомври), Велико Търново (7-ми октомври), Габрово (9-ти октомври) и София (14-ти октомври).

Концертите са обединени в темата от фламенкото и испанската музика, а освен Васко Василев на сцената ще бъдат и част от членовете на испанската група "Чамбао" – Тони Кантеро (китари), Тони Ромеро (пиано) и Хуан Ередия (перкусии).  Преди дни стана ясно, че формацията се разраства с още членове, включително фламенко танцьорка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Васко Василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
3
 
! Отговори
Dasha преди 7 години
I love Vasko!
1
6
 
6
 
! Отговори
Дива преди 7 години
Обичам ВАСКО ВАСИЛЕВ!