Поли Генова влиза в пряка конкуренция с Графа

Тя е вторият ментор в музикалното шоу "Гласът на България"
15 ное 2016 13:07, Александър Попов
8
Поли Генова влиза в пряка конкуренция с Графа
Снимка: Булфото

Поли Генова ще седне на треньорския стол в четвъртия сезон на "Гласът на България". Тя ще се впусне в търсене на нови таланти и ще се конкурира с Графа, който бе първвият обявен треньор в шоуто.

На столовете ще седнат още две звезди, като всеки един от тях ще носи отговорност за представянето и успеха на изпълнителите от своя отбор.

Всички индивидуални изпълнители или музикални дуети, които искат да бъдат част от отборите на Поли или Графа, както и да спечелят титлата "Глас на България” и наградата от 50 000 лв., могат да се явят на кастингите в градовете, които продуцентският екип на bTV ще посети през ноември и декември.

През 2011 и 2016 година Поли представи България на конкурса Евровизия. През 2015 г. бе водеща на финала на конкурса за детска песен на Евровизия, чийто домакин бяхме.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
114
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Супер готина,позитивна и талантлива е.А и Графчето има много приятен глас.
6
2
 
131
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едни и същи супер тъпо!!!
5
1
 
127
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1Анонимен тя поне може да пее и е музикална за разлика от ампето,представи достойно българия на евровизия,малко ли ти се струва това ,айде и графа да постигне толкова колкото нея и тога да говорим,кой,кой е
4
2
 
131
 
! Отговори
и аз преди 7 години
къв е тоа граф,що не го знем? и на кво е граф?той е граф на кенефите
3
131
 
3
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Крайно време е на участниците да се дават по-сериозни задачи като екстремно пеене. Нека изпеят примерно She Is The Dark, A Cruel Taste Of Winter, Prize Of Beauty, To Shiver In Empty Halls и т.н.
2
128
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До АнонименОще един купен/продаден глас :)
1
136
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя беше тази Поли Генова? Дали не беше тази, която яко подкрепи ГЕРБ на изборите за Президент?Толкова яка беше подкрепата, че видяхме какво се случи. Жалко, талантливо момиче, но дали за пари или за нещо друго се набута в политиката. Много хора няма да забравят това и това ще остане дълго време минус за нея.