Бъди LIVE с Dnes.bg – Оркестърът на Глен Милър

Спечелете три двойни покани за концерта на 22 март
Обновена: 14 мар 2017 10:23 | 14 мар 2017 10:14, Александър Попов
0
Бъди LIVE с Dnes.bg – Оркестърът на Глен Милър

След няколко години пауза, българската публика ще може да се наслади отново на невероятните изпълнения на Оркестъра на Глен Милър. Музикантите ще представят своята програма "It’s Glenn Miller Time" на 22 март, в зала №1 на НДК в София.

Освен напълно точни изпълнения на оригиналните композиции на великия американски композитор, музикантите от оркестъра на Глен Милър ще допълнят усещането за автентично преживяване и с оригиналните си костюми и музикален реквизит от епохата на джаза и суинга.

Оркестърът на Глен Милър пристига в София в пълния си състав, начело с бендлидера Вил Салдън, който е селектирал нова концертна програма специално за събитието.

Организаторите от Арт БГ и Dnes.bg ви дават възможност да спечелите три двойни билета за концерта на 22 март.

Условията на играта:

До 10:00 часа на 20 март трябва да ни изпратите верен отговор на въпроса, който сме ви задали по-долу в анкетата.

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип, след което ще се свържем за подробностите за получаването на билетите.

Ако не успеем да влезем в контакт със спечелилия в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място.

Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва да прави промени в играта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари