За ценители: Емблематични имена на сцената Hills of Bass

Тя ще бъде част от предстоящия фест Hills of Rock 2018
21 мар 2018 12:52, Александър Попов
0
За ценители: Емблематични имена на сцената Hills of Bass
Goldie. Снимка: СМЕ

Едва ли има друг музикален жанр в света, който да обединява в себе си толкова много стилове и в същото време да бъде така категорично разпознаваем. Рок, хардкор, пънк, джаз, соул, рага, реге, етно, хип-хоп, хаус... Всички те присъстват в Дръм енд бейс и джънгъл музиката. Вече над 30 години тази култура бележи постоянно развитие и разрушава бариерите между различните стилове. Почти няма голям фестивал в света, който да пропусне представители на тази енергична музика в своята програма, а динамичното развитие на Hills of Rock води след себе си до съвсем естественото добавяне на една нова и специална сцена с тематичното име Hills of Bass. 

В двете вечери на фестивала – 20 и 21 юли, ще вземат участие само емблематични имена, които ще превземат сцената след полунощ с мощен, качествен звук и уникална мултимедия.

Потвърдените 17 участници са категорична заявка за едно невероятно шоу. Ще можем да се насладим на ексклузивни изпълнения от Goldie, High Contrast, Matrix & Futurebound, Friction, Calyx & Teebee, Agressor Bunx, Dynamite MC и Linguistics, а към тях ще се присъединят и родните HMSU артисти - L 33, High Roll, Ogonek, Acidtrip, Targy, EXo и Faith.

Goldie е най-разпознаваемото лице на дръм енд бейс и джънгъл музиката от началото на нейното съществуване. Едва ли има друг човек, който да е повлиял повече за оформянето на тази култура, а работата му през годините с икони от ранга на Дейвид Бауи, Ноел Галахър, Sex Pistols и много други е само част от доказателствата за това.

Всички, които вече са закупили, или предстои да закупят двудневни и тридневни билети за Hills of Rock 2018 имат възможност да останат след полунощ и да гледат изпълнителите на сцената Hills of Bass на 20 и 21 юли без да доплащат за това. Същото важи и за закупилите промоционални билети.

Тези, които желаят да посетят само сцената Hills of Bass, могат да закупят двудневен билет за след полунощ на цени:

- 25 лева до 31.03.2018
- 35 лева до 20.06.2018
- 45 лева до 20.07.2018
- в дните на фестивала – 20 и 21 юли, единичният билет ще бъде на цена от 35 лева, а двудневният – 50 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Hills of RockHills of Bass
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари