Екс-барабанистът на Guns 'N Roses и Соня Васи се взимат в България

Мат Соръм предложил на Соня Васи брак в София; новината бе потвърдена от самата бъдеща булка
4 дек 2006 15:24,
Екс-барабанистът на Guns 'N Roses и Соня Васи се взимат в България
Българката Соня Васи е замаяла не една звезда в Холивуд. Снимка: Soniavassi.com

Мат Соръм (Velvet Revolver и екс-Guns 'n Roses) предложил на Соня Васи брак в София. Това потвърди и самата Соня пред колегите от предаването Кречетало.

По повод публикация в най-четения сайт за рок новини Blabbermouth.net, че Мат Соръм ще се жени за българската плейбой звезда, българката коментира случката така:

„Въпреки че се познаваме много отдавна, аз и Мат сме заедно като двойка за първи път. Той иска да има семейство, аз също, така че ако отношенията ни вървят така добре, както и досега, може би ще направим и по-сериозна стъпка.“

Соня и легендарният музикант, в чието студио D_2 записаха последния си албум, се познават от 8 години. Освен всичко Соръм е бил продуцент и на групата на Соня Васи – Creep.

Съвсем скоро двамата се засекли отново и Мат решил да се престраши и предложил на българката да заживеят заедно.

“Защо ние да не направим рокендрол сватбата на века! Нека да я направим в България, аз винаги съм искал да видя България. Хайде да го направим, когато групата ми е на турне в Европа през пролетта”, били думите на Соръм според самата Васи, с което освен нея, хвърли в огромна надежда и всички фенове на звездните Velvet Revolver.

По повод спекулациите за връзките си с други известни музиканти Соня добавя:

„Относно това, че съм била гадже на Слаш, искам да кажа, че с него се познаваме, но никога не сме били гаджета. Аз се занимавам с рокендрол и познавам много музиканти. А Пол Стенли (KISS), чието име също се споменава, е човекът, който откри за мен света на рокендрола. Той е моят духовен водач в света на музиката“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание