Ще гледаме Риана безплатно

Шоуто ще се състои на 30-ти ноември на площад Батенберг
7 ное 2007 12:55,
45
Ще гледаме Риана безплатно
Турнето на звездата минава и през България. Снимка: nymag.com
Днес на официална пресконференция бе обявенo идването на Риана, за което ви съобщихме вече. Концертът ще е абсолютно безплатен и ще се състои на площад Батенберг, предаде mp3.bg. Главните виновници това да се случи са Vivatel, Virginia Records и Balkan Entertainment Company.

Шоуто ще се състои на 30-ти ноември, а преди Риана на сцената ще се качат редица родни изпълнители. Кои точно, ще разберем скоро. Има голяма вероятност концертът на City да бъде засенчен, а той все пак събра над 45 000 души на площада.

Организаторите на шоуто са твърдо уверени, че ще се справят с изискванията на звездата и ще й осигурят подходяща сцена и озвучаване. За тези, които ги мързи да се наредят най-отпред в 6 сутринта, ще са осигурени големи видеостени.

Колкото до Риана, тя едва ли има нужда от реклама, само споменаваме две песни и приключваме - "Umbrella" и "Shut Up And Drive".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
неутрален преди 16 години
Не съм на възраст да слушам Риана, но скоро случайно видях клипа й по песента Umbrella. Много секси беше, с един мрежест чорапогащник, изпадаха ми зъркелите. И хубави очи има. Абе красавица е!
3
0
 
0
 
! Отговори
smith преди 16 години
Много лошо така! Това няма да е концерт, а ще е селски панаир пак..
2
0
 
0
 
! Отговори
Христо Михайлов преди 16 години
До автора на тази статия.Как така с една псевдо звезда ще бъде засенчен концерта на сити.И стига с тези недвумислени изказвания ""само споменаваме две песни и приключваме"".99 процента от хората не знаят кой ги пее тези песни а и дали въобще са ги чували
1
0
 
0
 
! Отговори
Mac преди 16 години
redica rodni zvezdi......brei:)trqbwa da se priznae, he tova nistina si e subitie. 14 godishnite teens shte se izbiqt, hihi:)