Ще гледаме Риана безплатно

Шоуто ще се състои на 30-ти ноември на площад Батенберг
7 ное 2007 12:55,
45
Ще гледаме Риана безплатно
Турнето на звездата минава и през България. Снимка: nymag.com
Днес на официална пресконференция бе обявенo идването на Риана, за което ви съобщихме вече. Концертът ще е абсолютно безплатен и ще се състои на площад Батенберг, предаде mp3.bg. Главните виновници това да се случи са Vivatel, Virginia Records и Balkan Entertainment Company.

Шоуто ще се състои на 30-ти ноември, а преди Риана на сцената ще се качат редица родни изпълнители. Кои точно, ще разберем скоро. Има голяма вероятност концертът на City да бъде засенчен, а той все пак събра над 45 000 души на площада.

Организаторите на шоуто са твърдо уверени, че ще се справят с изискванията на звездата и ще й осигурят подходяща сцена и озвучаване. За тези, които ги мързи да се наредят най-отпред в 6 сутринта, ще са осигурени големи видеостени.

Колкото до Риана, тя едва ли има нужда от реклама, само споменаваме две песни и приключваме - "Umbrella" и "Shut Up And Drive".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Певицата Риана не изпълнява ли песента Umbela
23
0
 
0
 
! Отговори
Жули преди 16 години
Риана порно актриса ли е или да?
22
0
 
0
 
! Отговори
Хайде де преди 16 години
Според потвърдената информация след 25 дни трябва да гледаме безплатен концерт на площад Батенберг с участието на наистина известен изпълнител.Ето и програмата на събитието : един по един се изреждат БГ изпълнители да "подгряват" публиката,настава време да се появи пирона на програмата...водещия обявява закъснение,поради задръстване.БГ певците се изреждат на бис,ораганизаторите гасят лампите на сцената и се изнизват кат пръдня из *** преди хората да са се усетили,че са стояли 2 часа на минусови температури за тоя дето духа.
21
0
 
0
 
! Отговори
merry преди 16 години
Не мога да разбера защо човек, който явно не се интересува особено задълбочено от музика, и то конкретно поп и r'n'b изказва некомпетентното си мнение??? Ако Риана е "псевдо звезда", незнам тези смешници от концерта на Сити какво трябва да са... Това, че са наложени от самото радио, не ги прави звезди. А кои са тези 99% от хората, които не я били чували? Може би 99% от хората над 60 годишна възраст... Относно Depeche Mode и Spice Girls. За първите, може и да са по-големи звезди от нея, но когато бяха в БГ, бяха далеч от върховите моменти в кариерата си, докато тя е на върха в момента откъдето и да го погледнеш. А за другите девойки, не бързай с изказвания, защото на този етап лежат на стара слава, никой не е чул нищо ново от тях, за да прецени дали става или не. А,и това, че се продава,за твое сведение, означава, че е доста голяма звезда. Нали се сещащ, че хората, които я купуват, го правят защото я харесват, следователно има страшно много хора, които я харесват...е, какво повече му трябва на човек, за да е звезда??? Можеш да не я харесваш коооолкото си искаш, ама поне не си криви душата да я подценяваш така:)
20
0
 
0
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 16 години
Всички сте *** хейтърите загубени. Който иска - да я гледа! Аман от форумни многознайковци
19
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 16 години
Всеки на този концерт ще заплати точната сума, която струва тази певица.... 0 лв.
18
0
 
0
 
! Отговори
Искам да го стиска преди 16 години
Много добри неща би направила тази.Яйца на очи.Друсан кебап.Пълнени чушки с карамфили и тем подобни
17
0
 
0
 
! Отговори
upuTy преди 16 години
Nomer 9 -bravo, 13 - koi za voto si misli, ina4e taq men ne me radva hi4... mn prosta nqkva...
16
0
 
0
 
! Отговори
Криси преди 16 години
обичам яя,много се радвам,че ще има концерт!!!! :****
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
тая е мноого яка мацка
14
0
 
0
 
! Отговори
Ivory преди 16 години
Nomer 9 ti si velik prosto ! haha
13
0
 
0
 
! Отговори
ijsa преди 16 години
taq moje da e ciganka ama za razni marsotii stava idealno. za peeneto i ne znam ni6to
12
0
 
0
 
! Отговори
Райън преди 16 години
Да го пудес, хас му хар, паперунде....
11
0
 
0
 
! Отговори
Христо Михайлов преди 16 години
Каква най голяма звезда на музиката какви пет лева какви сънища:)))Какви класации ми цитираш.Това че се продава не значи че е най голямата звезда в момента.Когато напълни уембли сама тогава е звезда.Спайс гърлс като ги няма в класациите за един час си продадоха билетите нали:)))Депеш Мод какво направиха преди година на локомотив срещу 33 лева на човек - не беше безплатно
10
0
 
0
 
! Отговори
storm преди 16 години
Простете за невежеството ми, но коя всъщност е Риана и защо трябва да сме толкова радостни, че някой ще и напълни нейния джоб от нашия ?
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
От здружение: "Бели хора срещу *** и *** култура" питаме колко ще струва да НЕ я гледаме?
8
0
 
0
 
! Отговори
Слав преди 16 години
Това, че вие не сте чували най-голямата звезда в музиката в момента, не означава, че тя не е такава. Направете си труда и проверете, която искате класация в повечето държави по света, включая и нашата родна България, и ще видите какво величие е Риана. Но съм напълно съгласен, че това, че концертът е на Батенберг е ужасно, защото няма да е концерт на Риана, а тя ще изпее няколко песни, след като преди нея са пяли редица БГ звезди. Дано някой ден направи истински концерт на стадион Васил Левски с нейна техника и балет и всичко останало като Джордж Майкъл!
7
0
 
0
 
! Отговори
Весо преди 16 години
"псевдо звезда" - това което си написал направо ме спука от смях :)
6
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 16 години
Umbrella,.. ela ela ela :)
5
0
 
0
 
! Отговори
Марто преди 16 години
Абсолютно съм съгласен. Смея да твърдя, че имам богата музикална култура, но тази кукла не съм я чувал струва ми се. Или пък с нищо не прави впечатление :)