Време за бал

Снежанки, Снежинки и Снежковци от цялата страна, време е за парти!
15 дек 2008 12:12,
3
Време за бал
Плакат: Метрополис

Вече знаете, че на 19 декември в Зимния дворец на спорта в София Метрополис организират първото у нас парти с официален dress code “Бяло”.

Ако обаче сте се паникьосали, че ще трябва да изровите изцяло бял тоалет от зазимените летни одежди – спокойно!

Ето какво уточни DJ Стивън: “Кодът в бяло се прави за първи път в такъв гигантски мащаб у нас и е по-скоро препоръчителен, отколкото задължителен.

Въпреки всичко се надяваме гостите ни да включат поне един бял елемент в облеклото си за 19-и. Целта ни е да направим първата стъпка към едно различно парти, a не революция”.

Колкото до гостите, след Sharam и Dubfire от Deep Dish, властелина на плажа John Digweed и ултимативния Carl Cox, на почетната сцена на Mетрополис през декември в една нощ ще се качат не един, а три световноизвестни парти героя.

Хедлайнерът на 19-и - най-известният прогресив диджей в света Nick Warren, се завръща в България, за да ни очарова с мелодичния си, но енергичен микс от прогресив, хаус, техно и брейкс.

Вторият гост на Бала в бяло също е ветеран – за първи път у нас ще дойде един от стожерите на италианската хаус сцена - Joe T Vannelli.

Той ще доведе талантливия MC Coddy, за да ни покажат в парти тандем как го правят в Италия.

Шведската old school технолегенда Samuel L. Session, или SLS, е третият международен гост. Известен с класическия си тевтонски звук през деветдесетте, той също идва у нас за първи път, за да покаже новото си и суперуспешно Аз.

Е, Снежанки, Снежинки и Снежковци, мястото и времето са известни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
yamakasy преди 15 години
Аз бях на Sensation White в Прага и там дрес кода си беше абсолютно задължителен. И си връщаха хора на входа. Отначало ми стана жал за тях (100 лева вход), но после като влязох и усетих атмосферата на 27 хиляди изцяло в бяло и....Надявам се повечко хора да се постараят с облеклото :)
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хахаха готина статия , партито ще е ГРАНД !!!