Бяло

Балът в бяло събра вълшебни същества, парти-фенове и български и международни диджеи
20 дек 2008 16:35,
20
Бяло

Вчера, на 19 декември, се състоя първото у нас парти с дрес-код – Бал в Бяло.

 

Зимният дворец в София бе преобразен с декори, които го превърнаха в снежнобяла приказна парти дестинация.

 

Стотици метри бял плат, гигантски бели балони, сребърни звезди, диско топки, кръгли екрани — така изглеждаше бляскавият фон на залата, в която посетителите започнаха да влизат около полунощ.

 

И макар да не беше задължително, почти всички бяха спазили изискването да бъдат изцяло или поне отчасти облечени в цвета на зимата.

 

Снежанки, ангели, бели пеперуди, цветя и същества от Kосмоса бяха сред най-екстравагантните костюми на събитието.

 

Разбира се, мнозинството бе облечено в удобни за танцуване дрехи в бяло, като най-модерните и стилните получиха специалната награда на организаторите.

 

По-точно - 2 момчета и 3 момичета си тръгнаха от Бала с едногодишен ВИП пропуск за събитията на Метрополис.

 

Разгледай снимки от събитието

 

Партито откриха DJ-ите на Метрополис и след здравата загрявка на DJ Стивън, малко след 1 часа след полунощ, зад пулта застана първият от международните гости.

 

Сирени, силни баси и ускоряващ се ритъм отбелязаха началото на сета на британеца Nick Warren.

 

Той запали публиката с типичен олд-скул прогресив, като многократно започваше от равен ритъм или тон, върху който, с наслагване на елементи, доведе публиката до пълна екзалтация.

 

След него щафетата пое експлозивният италианец Joe T Vannelli, който допълнително разклати прозорците на Зимния дворец с тежкия си, танцувален и мелодичен хаус.

 

Само най-издръжливите останаха за финалния сет на шведската техно легенда SLS, но съм сигурна, че никой не е съжалявал.

 

Разгледай снимки от събитието

 

Виж видео от Бала в бяло:


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
White Ninja :) преди 15 години
Наистина се получи готино парти. Аз лично не очаквах чак толкова много хора да спазят дрескода, но както личи и от клипа сгрешил съм. От организацията обаче има какво още да се желае. Първо според мен партито почна прекалено късно, все пак има хора които ходят и на работа през деня та не могат да издържат чак до 10 часа на другия ден. Според мен от 10 вечерта до 6 сутринта е нормалната продължителност на едно парти. По-дълго е найстина трудно да издържиш (разбира се ако не си взел някакви стимуланти, но има и хора които не желаят да го правят), но както и да е това си е мой проблем и мое разбиране. Иначе май от Метрополис имаха някакъв проблем със звука и половината микс на Ник не звучеше както трябва, за това и много хора покрай мен гледаха малко странно а озвучителите се суетяха около колоните. Също така Ник пуска прекалено кратко, тъкмо беше започнал да се развихря и слезе от дековете. Джо Т Ванели за мен беше разочарованието на вечерта, просто човека не го биваше, има къде къде по талантливи БГ ди-джей та спокойно можеха да ни го спестят. Саймън започна много ъндърграунд и както чувам след това е разбил. Аз чух само началото на неговия микс защото вече бях много скапан, но и това което чух беше достатъчно за да разбера че пича си го бива и то много, дано го пканят пак. На Сандер със сигурност е било супер, съжелявам че не можах да ида и там, но Ник ми е по-любим. И накрая искам да кажа само не приемайте казанато като заяждане, а като градивна критика. Ще се видим на 18 април на същото място, името на госта е PAUL VAN DYK ;)
18
0
 
0
 
! Отговори
d преди 15 години
Не отидох защото идеята за дрес код не ми харесва. На метрополис никога не е имало и това ми изглежда на снобарщина тип "Червило". Иначе сигурно музиката е била супер.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mnogo dobro party!:)
16
0
 
0
 
! Отговори
Techno преди 15 години
Партито беше жестоко. Музиката изпълнена с енергия. DJs от класа. Много усмихнати и позитивно настроени хора, които се забавляваха. Отдавна сме забравили емоцията да се облечеш специално за дадено парти и да носиш радост за окото на околните.P.S. Като гледам някои от коментарите по-горе разбирам какви *** селяни пишат тука. Като не разбирате недейте да споделяте *** си мисли моля ви!
15
0
 
0
 
! Отговори
Techno преди 15 години
Партито беше жестоко. Музиката изпълнена с енергия. DJs от класа. Много усмихнати и позитивно настроени хора, които се забавляваха. Отдавна сме забравили емоцията да се облечеш специално за дадено парти и да носиш радост за окото на околните.P.S. Като гледам някои от коментарите по-горе разбирам какви *** селяни пишат тука. Като не разбирате недейте да споделяте *** си мисли моля ви!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ленче, Ленче пак пишеш глупости. Не се ли умориха твоите шефове от тебе ....
13
0
 
0
 
! Отговори
Trance Culture преди 15 години
Mi kakto gledam na "Metropolis" ne e bilo koi znae kakvo za razlika ot Club yalta :) Tam se razmazahme ot kef. 1 vo idealen set na Veselin Tasev nAi dobriq Bulgarski dj Puska6t v 4 svetovni radia 2ro kato izlezna Sander Van Doorn takuv Zverski dobar progressive pusna..... Metropolis e house ciklatorstvane :) Li4no mnenie :) .myspace.com/sandervandoorn eto da vidite dj-q 2006 godina 14 mqsto v Dj ranklistata :)
12
0
 
0
 
! Отговори
Ончо преди 15 години
Пълен майтап, сцената я беха сложили настара, явно са знаели че няма да има хора, имаше не повече от 1000 човека които всички изглеждаха все едно са в Планета
11
0
 
0
 
! Отговори
Веселин преди 15 години
Тия от метрополис вече май съвсем са се самозабравили.Абе Стъвин не мога да ти хвана логиката ама тая музика която пускаше тоя английски по.ерко извиняваи ама песнички за лека нощ мога да слушам в 20:00 часа всеки ден по бнт и другото което искам да попитам е защо партито със Свен Вет ще е в тая дупка зала универсиада като много добре знаете,че този човек ще искат да го чуят поне 8000 човека,а на тва убито парти в бяло дето я имше я не 2-3000 човека целия зимен дворец...явно не ви се отдава мисленето!
10
0
 
0
 
! Отговори
Веселин преди 15 години
Тия от метрополис вече май съвсем са се самозабравили.Абе Стъвин не мога да ти хвана логиката ама тая музика която пускаше тоя английски по.ерко извиняваи ама песнички за лека нощ мога да слушам в 20:00 часа всеки ден по бнт и другото което искам да попитам е защо партито със Свен Вет ще е в тая дупка зала универсиада като много добре знаете,че този човек ще искат да го чуят поне 8000 човека,а на тва убито парти в бяло дето я имше я не 2-3000 човека целия зимен дворец...я
9
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 15 години
Здрашейте!Относно първото дрес код парти ... по бургаски да кажа 'слабооо' значи преди не помня то4но но мисля 3 седмици в Бургас отвори врати единственият в българия клуб "White House" та дрес код на откриването беше 4ерно ... Ммм ина4е еваларката това е наистина първото голямо бяло парти на България и е то4но като Sensation White.Разбирасе ,4е е в пъти по слабо и по бедно ,но нека напомня на критиците ,4е Холандия и България И белгия дори където също имаше такова парти са страни с разли4ни възмозжности и за пример давам ..Ако господин Х пие 4ерно джони а господин У пие 4ервено .. и първия е адвокат а втория сервитиор ...но разговора с двамата ви е интересен тоооо .. нее хулете 4е господин У си пиива по евтино питие .. Също не на последно място за скрубта на студентите .. Да моите съболезнования на близките на Стоян.. трагедията е голяма!Нека оба4е младите хора се забавляват всеки ден както и всеки ден да намират на4ин и да се обиденят в протестните шествия!!!Именно там ще се покаже на кой му пука...Браво за напредъка очакваме Sensation white :)
8
0
 
0
 
! Отговори
sf преди 15 години
kuv traur be...onq dade fira...svireno..nqkuv selinjur.. mu na nqkoi za tupiq sliven4anin deto ne mu izdurjala mekata timberica na ritnici....
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бравос! Студентчета в траур по убития колега! Точно така! Сигурно след протеста всички вкупом са се изсипали на белинката! Ми яко, а!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Първото у нас парти с дрес код аеехахахаха ше ме побъркате бе :))))А в редакцията на днес.бг за първи път у нас ще пуснат топлата вода. Очаквайте водеща статия!! :))))
5
0
 
0
 
! Отговори
kushute преди 15 години
да бе, много леко пускаха, сигурно. Е да, Ник Уорън верно ни бъзикаше с таз "модерна" музичка, ама част от феновете на Метрополис точно това си искат... Но другите двама, особено Самюел накрая.... - леле, почупиха ни :)))) Нечовешка енергия и много красота имаше на това парти!!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
Станислав Малчев преди 15 години
Яко парти, мен ме кефи. :)Не пускат няква надъхваща музика да откачиш, просто си поркаш и денсаш леко, релаксче ;)
3
0
 
0
 
! Отговори
Any 1 преди 15 години
Напомня на Sensation White :D Ама само напомня.....
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
len4e ne6to po interesno da ni pokaje6 :D
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
OTVRAT!!!