Отново Бал в бяло

Тази година гости са Umek и Davide Squillace
28 окт 2010 12:55,
1
Отново Бал в бяло
Umek. Снимка: Метрополис

Бал в бяло продължава! Тази година грандиозното дрескод парти ще се състои на 26 ноември в зала "Христо Ботев".

След Nick Warren, Joe T Vanelli, Samuel Session и Loco Dice хедлайнери на третия Бал ще бъдат техно титанът Umek и италианският минималист Davide Squillace.

Идването на двуметровия словенец Umek се случва след поредния творчески подем в кариерата му. Тази година култовият още през 90-те диджeй и продуцент отново върна техното на световната денс сцена и усмивките върху лицата на верните му фенове.

Култовото му парче от това лято OMGWTF за новия му лейбъл 1605 смело се настани на първа позиция в общия чарт на Beatport – място, обичайно запазено за комерсиални артисти като David Guetta или Deadmau5.

Това е ясен знак, че техното се завръща и можем да му отворим вратата в бяло облекло заедно с Umek. 

Още по темата
20 дек 2008 16:35
20
15 дек 2008 12:12
3
25 ное 2008 13:55
7

Вторият обявен гост на вечерта Davide Squillace пък вече е идвал у нас заедно с Dubfire. Това лято той направи хитова продукция за Desolat и петте му парчета в What About the Vice носят вярна представа за духа на Ибиса.

Cubism беше сред хитовете на миналото лято – парчето намери място в сетовете на звезди като Richie Hawtin, Ricardo Villalobos и Marco Carola.

Трайбъл ритми и замечтани звуци – творбите на Squillace са изпълнени с енергия и динамизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Метрополис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
obeletz преди 13 години
Кефя се на Умек, защото пуска техно, за другият не съм и чувал. Гадно е, че на този бал ходят и провокатори облечени в черно поне на първият бал един приятел ми показва снимки. Мечтая си ако имам мангизи да отида в АГЕХА не е истина на какви неща са способни японците и самата дискотека е нещо роботско :)))) не знам дали ще отида на бал в бяло