Cinderella и Mr. Big – заедно в София

Двете групи ще направят общ концерт за феновете се у нас
8 мар 2011 15:30,
14
Cinderella и Mr. Big – заедно в София
Mr. Big. Снимка: Loud Concerts

Cinderella и Mr. Big ще направят общ концерт в Зимния дворец в София на 15 юни.

Двете банди ще забият заедно, удовлетворявайки желанието на десетки фенове да ги видят на една сцена.

Те ще бъдат ко-хедлайнери, а към тях ще се присъедини и подгряваща банда, чието име ще бъде обявено по-късно.

И двете групи пристигат в оригиналните си състави в България.

Cinderella ще стъпят за първи път у нас по повод 25 години от излизането на дебютния им албум Night Songs, смятан за най-успешен в кариерата им.

Tom Keifer (вокал и китара), Eric Brittingham (бас), Jeff LaBar (китара) и Fred Coury (ударни) ще изпълнят най-големите си хитове специално за българските си фенове.

“Групата на супер музикантите”, както наричат MR.BIG, ще пристигне в София на 15 юни също в оригинален състав.

България е част от световното турне със заглавие Mr. Big Around The World 2011, в което участват Eric Martin (вокал), Paul Gilbert (китара), Billy Sheehan (бас) и Pat Torpey (барабани).

Обиколката е по повод първия студиен албум, записан от оригиналните членове на MR.BIG от 14 години насам, който носи заглавието What If… 

Още по темата
21 юли 2009 11:35
3

И двете групи са представители на популярното в края на 80-те глем рок течение, като с времето и двете се преориентират в по-блусарско и хард рок звучене.

Още музикални новини – в Mp3.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Mr BigCinderella
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Sandurlini преди 13 години
Iskam da kaja na tupite 4algari, 4e Cinderella sa edna ot nai-velikite bnadi. Koito iska da ne idva, no po-krotko s komentarie:))) Ima hora i s vkus vse pak. A za onezi, koito tvurdqt, 4e Cinderella i Mr. Big sa "рекламен и маркетинг продукт" prosto sa dosta izostanali v bransha, da si slushat Toni Storaro i da si traqt, 4e se izlagat:))
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нямало да мръднат от нивото на "Мейдън" и "Хелоуин"?! Ами защо да мърдат,то си е топниво! А Пепеляшката и Мистъра бяха поредният американски рекламен и маркетинг продукт-отдавна изчерпан при това...
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
добре 4е идват все още такива групи-оставили трайна следа в рок музиката-ина4е новоизлюпените са пълна боза-за съжаление....елементарни и сухи-незапомнящите се-а при класиците вси4ко е пипнато до край-запомнящи,вълнуващи,мелоди4ни....няма зна4ение 4е са били във вихъра си през 80г или ....о4акваме ви с нетърпение. а на 4АЛГАРИТЕ-ВИЕ СИ ИМАТЕ ПЛАНЕТА-ПАЙНЕР,СЕЛИКОН,ПЕРХИДРОЛ И МАЗНИ ***-СТОЙТЕ СИ В ВАШИЯ СВЯТ И СЕ УРИГВАЙТЕ ПО ТИХО МОЛЯ..ХАХА
10
0
 
3
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Cinderella, бяха " нещо " през 1987 - 1992, тогава беше номера да дойдат. Те отдавна не съществуват, като музикална група. Сега са се събрали, просто заради турнето.Едно време ми бяха едни от любимците. Но те изневериха на стила си и на публиката. От приятен хардрок, отидоха към блус, и заминаха в забвение. Всичките им хитове са отпреди 1991 г. Е, за какво говорим ? Живота върви напред. Не може само да се кара на стари лаври.Всъщност то може, но трябва да се откажеш навреме.
9
0
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Даммм... И те идват... и те остаряха... Не може да се говори, че са някакви мегауспешни банди, но имат по 2 суперхитови парчета, с които повечето от вас, които им се пишат фенове ги знаят (Wild world, Be with you... Don't know what you've got 'till it's gone... )... Иначе няма лошо... :-)
8
4
 
5
 
! Отговори
Темерут преди 13 години
Cinderella са една много приятна група, радвам се, че идват :) Mr. Big не са толкова големи ;)
7
7
 
15
 
! Отговори
с. преди 13 години
Че как ще ви се слушат такива интелигентни групи!?90% от бантустанците са чалгари,а останалите никога няма да мръднат от нивото на банди като Мейдън и Хелоуин!Моите уважения към тях де!Ама Пол Гилбърт,(китариста на Мистър Биг),е в топ 5 на виртуозните китаристи!Направо е бог!Басиста Били Шиън също е невероятен музикант!Синдърела какво да ги обсъждаме и тях!Мега яка банда!Който изпусне тоя концерт е ***!Ама какво да очакваш от оскотялата бантустанска ***!?
6
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пепеляшка и господин Голям не ми се слушат изобщо
5
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...И ТЕА ЛИ СА ИЗВЕСТНИ ...!!!
4
5
 
10
 
! Отговори
:) преди 13 години
"удовлетворявайки желанието на десетки фенове"
3
6
 
5
 
! Отговори
ДО 2-РИ преди 13 години
ПРАВ СИ.
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да бяха дошли преди 15-16 години.Сега кво ми идват-свършиха парите ли?
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В четвъртък ще станат ясни групите, които ще идват на тазгодишния Sonisphere фестивал.