Аксел Роуз иска да му е тихо на Sofia Rocks

Гласището на Guns N’ Roses не ще да го безпокоят и камериерките
Обновена: 6 юли 2012 12:09 | 5 юли 2012 18:01,
32
Аксел Роуз иска да му е тихо на Sofia Rocks
Капризите са част от образа на Аксел Роуз. Снимка: PR

Пълна тишина, спокойствие и дискретност е поискал изрично един от най-шумните рокаджии на световната сцена – Аксел Роуз, който ще забие със собствена си версия на Guns N Roses за първи концерт у нас.

Американските рокаджии са голямата атракция в афиша на Sofia Rocks този уикенд.
Фестивалът на Националния стадион "Васил Левски"  е заслуга на „Болкън Ентъртейнмън".

Още по темата

Членовете на Guns N Roses ще използват специални псевдоними, за да запазят дискретност при престоя си в столицата ни.

Никой от персонала от хотела на звездите не бива да нарушава спокойствието им, не само в и пред стаите им, но и на целия етаж.

Изискванията на Аксел към персонала отговарят на репутацията му на капризната звезда, той трябва е в президентския апартамент. Просторната квартира пък да е добре проветрена преди настаняването му.

Размерите на леглото да са според габаритите на ас от Националната баскетболна асоциация.

Междувременно стана ясно, че феновете на Guns N’ Roses ще могат да си купят билети и само за втория ден на Sofia Rocks - 8 юли 2012 г.

Цените на еднодневния пропуск ще са от 45 лева до 90 лева. Билетите ще бъдат пуснати в събота срещу неделя в полунощ.

Преди тях на сцена ще се изявят гигантите от Iggy And The Stooges, Kaiser Chiefs, Within Temptation и Ugly Kid Joe.

Утре пристигат всички банди, които ще се изявят през първия ден от фестивала.

Trivium, Clawfinger, Heaven Shall Burn, Scar Symmetry, Sweet Savage и екипите им ще бъдат настанени в един от петзвездните хотели в София, където да могат да релаксират преди изявата си на 7 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Sofia RocksGuns N Rose
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
hetfield преди 11 години
Cпоред мен му изпълниха желанието.
28
1
 
1
 
! Отговори
Izzy Stradlin преди 11 години
Нямам нищо против Слаш, но единственият му шанс е да се върне при Аксъл. Иначе в следващия му албум и Хендрикс да дойде, няма да му помогне.
27
1
 
1
 
! Отговори
Mda преди 11 години
dnes.bg/rock/2012/06/18/slash-sys-zvezda-na-aleiata-na-slavata.161637
26
1
 
1
 
! Отговори
26 преди 11 години
Най-доброто направиха заедно първите 5 - Axl, Slash, Duff, Izzy, Steven. Axl и Slash са уникални, вижте ги заедно и пак спорете.
25
1
 
0
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
а без Слаш Аксел щеше ли да го знае някой? А това, дето е в този състав от доста време, само на документи е Гънс. И ще има да чакаш от тоя гънс нещо от калибъра на Илюжъните или дори Апетайт-а.
24
1
 
0
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
не е зле да се поровиш, защо именно се разпадна групата именно след турнето на илюжъните. Колко се е грижил за екипа си, кога се е случило да пътува с останалите, колко концерта е пропуснал и т.н. И докато другите са се надявали и са чакали дали някое чудо няма все пак да се случи, Аксел е ходил да взима прават над името. то не му е и за първи път, Гънс енд Роузес има Гъб в името си поради единия си съосновател, ама след напускането му Аксел не се е посвенил да продължи да използва името му ...
23
1
 
1
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 11 години
както каза някой по-долу: Без Аксел, никой нямаше да е чувал за Слаш. Гънс са в този вариант от доста време, а Слаш от доста време не е в Гънс.
22
4
 
2
 
! Отговори
do 23 преди 11 години
Заблуденият си ти "гладък". Нужно е малко усилие, с което да цъкнеш тук и там, за да разбереш, че турнето на Аксел продължава втора година вече, както навремето беше с Use Your Illusion. Ясно ми е, че те е яд за дето Слаш сам се пре...*а, като напусна Гънс и сега не само, че не е на върха, ами и пада по ниско, като си продаде дупето и с Фърги отчаяно се опита да докопа фенове. Аксел е свободен защото винаги следва сърцето си и прави това, което е смята, че е редно. Винаги е защитавал екипа си..
21
7
 
4
 
! Отговори
Къде е Слаш ли? преди 11 години
Слаш има семейство, деца които възпитава и в последния му албум гост вокали бяха Ози, Леми, Иги Поп, Майлс Кенеди, Фърги, Кид Рок.Ето къде е Слаш, където винаги е бил - НА ВЪРХА!А този се влачи насам- натам като недобито куче и само някой заблуден меже да се излъже да ходи да го гледа!
20
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дано изкара поне половин час пред публиката...че за него тва е цяло геройство!!!
19
2
 
5
 
! Отговори
Nacional преди 11 години
Коментарите отдолу добре показват в коя държава живеем. Като не ви харесва си намерете новина за Слаш и си коментирайте там. Оставете хората, които го харесват да си коментират. Няма нужда от заяждане!
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Незнам защо си мислите,че Слаш едва ли не не знае какво е наркоик
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че тя половината България е наркоманчета ама си живеят в лаината.Слаш е велик,но без Аксел нямаше да сте чували за него.Тва е безмислен спор,бяха страхотен отбор,и съм сигурен,че всички които плюете Аксел в сърцата си искате само едно:Да се събере старата банда.Тогава ще пеете друга песен.
16
2
 
4
 
! Отговори
Tina преди 11 години
И къде е сега великият Слаш и колко души ходят на концертите му?
15
7
 
4
 
! Отговори
Лили Иванова преди 11 години
Всички ходеха на концертите на Гънс... заради ВЕЛИКИЯ С Л А Ш !
14
4
 
9
 
! Отговори
Tina преди 11 години
Той си остава най-добрият.Да искаш тишина и апартаментът ти да е проветрен не е каприз.Без Аксел, всички от "старите" Гънс са нищо. Не могат да достигнат ниво на "добра рок група", независимо в какви вариации се съчетават. Не могат да намерят вокалист и фронтмен, който да е и наполовина като изпълненията на Аксел. На самите тях им личи колко много им липсва той. Класата на Гънс беше и си остава Аксел!
13
9
 
3
 
! Отговори
музик аристократ преди 11 години
Тоя и 1000 лв. да ми дават, и на тавана ми да свири, пак няма да му слушам квиченето. Да целува дупарата на Слаш, че го направи известен, даже изби рибата със '"Sweet child of mine" миналия век! Ама вече си е полуумрял наркоман!
12
6
 
2
 
! Отговори
Петър преди 11 години
"Гласището" беше гласище. Сега е мяукане по-скоро. Не че не заслужава уважение Аксел, ама трябва да го дават за пример в училище какво могат да направят наркотиците с гласа ти.
11
1
 
15
 
! Отговори
Николов преди 11 години
Стига сте плюли.Такива хора трябва да се уважават.Всички ще остареем,не говоря само за Аксел.Дори един хубав спомен от негова песен когато да речем си танцувал с момиче е достатъчен за да го уважаваш.Да не говорим,че със сигурност е променил живота на много хора и то само с музика.Кълчете се пред к.рвите на па.нера олиг*френи скапани.
10
5
 
9
 
! Отговори
Питър преди 11 години
Най-*** в цялата история е, че повечето рок звезди тръгват като непримирими бунтари, за да променят света, а свършат като ояли се, татуирани милионери, дето хич и не им се ще да си го преместят от единия крачол в другия...