Станаха ясни всички имена за Solar Christmas

Голямата изненада е Софи Елис-Бакстър
13 ное 2012 10:00,
4
Станаха ясни всички имена за Solar Christmas
Софи Елис-Бакстър Снимка: Reuters

След като вчера ви съобщихме, че Fedde Le Grand e първото име за коледния "Solar Christmas", който ще се проведе на 21 декември в столичната зала "Арена Армеец", то едва 24 часа по-късно организаторите от клуб "Ялта" обявиха и останалите имена.

Те са решили да разнообразят стандартните си шоута и поднасят няколко приятни изненади за българските меломани.

Голямата изненада разбира се е звездата Софи Елис-Бакстър, която ще гостува за първи път у нас.

Тя се прочу още в далечната 2000 година с култовото вече Groovejet със Spiller, а после продължи да развива кариерата си с хитове като Murder On The Dancefloor, Take Me Home, Catch You и няколко сравнително популярни албума.

Макар да се загуби за известно време от световната сцена, тя се завърна през 2010 с може би най-големия си успех, когато с прекрасните си вокали превърна Not Giving Up On Love на Армин ван Бюрен в една истинска модерна класика.



Освен нейните чудесни вокали и енергичното звучене на хедлайнера Fedde Le Grand, организаторите са подготвили и още едно скрито оръжие – диджей дуото Ryan Marciano и Sunnery James.

Двамата вече си спечелиха редица фенове след силното си подгряване на Армин на Solar сцената на тазгодишния "Spirit Of Burgas", което беше изпълнено с много бързо, ударно и модерно electro house звучене, каквото без съмнение тези бъдещи големи звезди ще ни поднесат и на 21-ви декември.

А за да бъде шоуто пълно, за пореден път в последните години на сцената към артистите ще се присъедини и MC Gee, който ще вдигне градуса на настроението до максимум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
11
 
2
 
! Отговори
Форум Северна Корея преди 11 години
Какъв е този мутант на снимката? Прилича ми на киборг.