EventЕase празнува рожден ден с лайв на Nasekomix

Събитието е на 14 февруари във Fabrica 126
Обновена: 11 фев 2014 15:09 | 11 фев 2014 14:49, Александър Попов
0
EventЕase празнува рожден ден с лайв на Nasekomix
Nasekomix. Снимка: EventEase

EventEase празнува своя трети рожден навръх два традиционни и любими празника – Деня на влюбените и Трифон Зарезан. Компанията ще черпи до зори, а за доброто настроение ще се погрижат музикантите от Nasekomix.

Датата е ясна – 14 февруари, а мястото е култовата Fabrica 126.

Билетите за събитието вече са в продажба в мрежите на Eventim.bg и Тicketportal.bg, като всеки с пропуск ще може безплатно да консумира висококачествени напитки.

Лайв концертите на Nasekomix се отличават със загадъчна, магична и неподправена енергия. Едва ли някой би се осмелил да даде точна дефиниция на стила им. Авангарден минималистичен и еклектичен микс от електронна музика, джаз, рок, пънк, инди, фюжън и трип-хоп, примесени с дълбоки и пленяващи вокали е само бегъл опит за поставянето им в рамка.

Групата се събира през далечната 2001-а и преминавайки през различни формации, стига до сегашния си състав – Андрония Попова-Рони (вокали, акордеон, клавири), Михаил Йосифов (китара, клавири, бек вокали), Георги Дончев (електро-контрабас, контрабас) и Александър Даниел-Санди (барабани).

Първият им студиен албум – Adam’s Bushes, Eva’s Deep, излиза през 2009-а. От него са и хитовите парчета "Инжектирай ме с любов" и Lady Song, които стават част от саундтрака на на филма на Камен Калев "Източни пиеси".

Билети в Ранно Пиле са на цена 20 лева, а стандартните по 25 лева с включени напитки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: рожден денNasekomixEventEase
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари