Християна Лоизу спечели X Factor, грабна и 50 000 лв.

За първи път чужденка стана номер едно в музикалния формат
26 яну 2016 08:30, Александър Попов
96
Християна Лоизу спечели X Factor, грабна и 50 000 лв.
Снимка: Нова тв

Християна Лоизу стана новият X Factor на България. В четвъртия сезон на шоуто за приза се бориха кипърката, 15-годишният Кристиян Костов и Дарина Йотова.

В може би най-оспорваният финал досега зрителите можеха да избират между трима различни изпълнители. Те представиха по една своя любима песен, а после изпълниха дует с популярен изпълнител.

До Лоизу застана Наско от Б.Т.Р., Любо Киров подкрепи Дарина, а легендата Васил Найденов и Кристиян вдигхнаха всички на крака с хита "Сбогом, моя любов".

Най-атрактивната в тройката - Дарина, първа се сбогува с мечтата за победа и остана на трето място. Това означаваше, че шоуто за първи път ще бъде спечелено от чужденец. Може да се окаже обаче, че именно тя е големият победител, защото Криско й обеща да бъде до нея и да започнат работа още от днес.

Християна и Кристиян пък изпълниха по още една песен, за да убедят зрителите да гласуват за тях.

Девойката заложи на "Осъдени души" на Лили Иванова, а 15-годишният изпълнител на "Ако си дал" на Емил Димитров.

Преди да стане ясен победителят пък на сцената се завърнаха печелилите досега формата - Рафи, Жана Бергендорф и Славин. И тримата бяха категорични, че трудното и работата тепърва предстои.

В крайна сметка със званието X Factor се окичи Християна Лоизу, която грабна и наградата от 50 000 лева. Тя ще има възможност да инвестира сумата за своето музикално развитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Християна! Също така какво се чудите, няма забрана чужденци да участват, значи такъв развой е нормален, а и да напомня и попитам това дребното от първия сезон Рафи...колко българин е !?!?!??! много, малко, полу...?! Християна е уникална и не е най-важното да се въргаляш като луд по сцената...Селин Дион да не би да се мята като луда, а? Ама при нас май е най-важното да тресеш задни части! Да и е честита победата на Християна!
56
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Християна! Също така какво се чудите, няма забрана чужденци да участват, значи такъв развой е нормален, а и да напомня и попитам това дребното от първия сезон Рафи...колко българин е !?!?!??! много, малко, полу...?! Християна е уникална и не е най-важното да се въргаляш като луд по сцената...Селин Дион да не би да се мята като луда, а? Ама при нас май е най-важното да тресеш задни части! Да и е честита победата на Християна!
55
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момичето е феноменално и уникален талант. Това е концерт на живо, а не плейбек. Пее по-добре от 2/3 български изпълнители. Може да се радваме, че има такива млади и талантливи хора. От концерта не ми хареса единствено Васето, очаквано разбира се. Развали песента на момчето, като почне да благодари на леля си, вуйна си и шурея си. Не остави момчето да води песента, а се изтъпанчи той напред ... ***. Кристиян как изпя руската песен, бебето ми заспа за 3 мин, ... феноменален и уникален.
54
3
 
3
 
! Отговори
SS преди 8 години
До до SSТова последното звучи като заплаха.Ето обстоятелствата започват да се подреждат в определена посока.
53
21
 
7
 
! Отговори
Лойко Борисов преди 8 години
Едно ми е чудно: Ако българин се беше явил в Кипърски формат,дали щяха така френерично да го подкрепят гърците...Ей така си питам...
52
23
 
9
 
! Отговори
слушащ преди 8 години
1.Не трябваше да нарушават регламента ,като пускат малолетни .Този Кристиян няма още физика за пеене и не може да направи кариера ,защото има да учи и да расте.2.Оперната певица трябваше да си пее опери , а не естрада .Ако иска да пее естрада да беше завършила естрадния отдел на консерваторията.Не й беше мястото там.3. Заради тези две грешки отпаднаха прекрасни български гласове на млади момичета и момчета. 4.Заради изброеното смятам че конкрса беше *** .Не съм забравил че предишния път пр
51
10
 
10
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
можем много да говорим и да спорим!аз бях за Кристиян защото - е на 15 години, държа се на сцената по-добре от всички, пее със сърце! възпитанието му е светлинни години пред днешната младеж за което поздравявам родителите му! чудесен избор и за песните му също където той не поддаде нито на васко нито на емил (в младините си)!!!браво на победителката има зрял и силен очерователен глас! за 3-тото място - това представлява днескашното представяне за музика - шарения без толкова качество!
50
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се безпокойте за Дарина. Криско ще работи с нея, което е много по-добре, отколкото да попадне в лапите на Саня Армутлиева. A.V.A. също печелят от това, че ще работят с Люси Дяковска. Момченцето има огромния руски пазар и, ако наистина продължи да се развива, ще спечели много повече, отколкото у нас.
49
2
 
1
 
! Отговори
до SS преди 8 години
Щом чуждо мнение за теб е качване на главата,добре.Пък за подреждането на обстоятелствата не се притеснявай-ще ти се подредят та ще ги помниш!
48
10
 
3
 
! Отговори
Az haresvam Dara N1 преди 8 години
... zashtoto inteligentniq bulgarin v sluchaq e DaRa ne vie. Kolkoto I da se opitvate da se pravite na nqkakvi vseznaeshti komentarori filosovi, po dobre si otdelete ot vremeto da vidite na koi svqt se namirate, che vijdaneto vi si mislq e dosta izkriveno. Nadqvam se che shte produljite da psuvate DaRa i che nqma da izneverite na stila si! Kak nali sme selqni, smeshni, i edinatvenoto i nai-hubavo neshto e da psuvame i da se pravim na filosovi, a kato se poglednem v ogledaloto se plashim.
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички участници се занимават с пеене и се стремят към професионална (!) кариера. Дарина учи в музикалното училище във Варна, Кристиян работи с ТРИМА музикални педагози, стигнал е до финал на руския The Voice ("Голос", у нас "Гласът на България"). Християна още няма кариера, а само висше музикално образование. Ми предаването не е за тотални аматьори - станал сутринта от леглото и запял. Хайде без глупости.
46
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такова разочарование беше за мен целият сезон, че чак нямам желание да коментирам когото и да било от участниците.
45
1
 
12
 
! Отговори
мъжко ли си женско л преди 8 години
До Az haresvam DARA N1И аз харесвам Дарина, но теб ще те помоля да пишеш на български език, да учиш граматика и правопис, на патетика го докарваш, но наблегни и на стилистиката! Четете, деца! Без четене не става!
44
5
 
5
 
! Отговори
Dara N1 преди 8 години
Bi bil tolkova otkrit I svoboden kakto tq se predtavi. Tq pokaza che che moje da bude I mnogo po dostoina. Haresva Hrisi I Krisi. Tova che DaRa mi e favorit ne znachi, che trqbva da mrazq ili obijdam drugite uchastnici. Tova che vie ste selqni, koito cql jivot shte si sedite po dupkite I shte se pravite na mnogo inteligentni I vseznaeshti si e lichno vash problem. DaRa moje da e treta, no e na final. Moje da q narichate tupa, no ne e po tupa ot vas, i znaeteli zashto? Zaahtoto inteligentniqt
43
6
 
4
 
! Отговори
Az haresvam DARA N1 преди 8 години
Taka kakto obijdate Darina, takiva *** ste vie, kakvato neq narichate, bez tq da e izrekla gram mrusna duma kato vas za vas. Mnogo ste inteligetni i vseznaeshti, a inache ne zabravqte da pusnete po nqkoq grozna duma. Vodite se ot purviqt komentar pod vsqka snimka, tupaci... Taka shte vi naricham, zashtoto taka pishete, no na jivo pred Darina ili koito i da e bil chovek na kogoto ne mojete da ste na mqstoto pluete v internet prostranstvoto. Az haresvam DaRa zashtoto ne vseki na neino mqsto
42
1
 
0
 
! Отговори
SS преди 8 години
До до SSТова че няма да съм аз определено е точно така.А за другото може и да не преценяваш правилно.До сега не съм си намирал нищо и се старая да не намеря, но това не означава, че ще ми се качват по главата.Какъвто и да си , каквито и умения да имаш ти си най вече човек като мен и всичко което може да ми се случи важи и за теб. Цялата работа е в обстоятелствата и това да ги подредиш в своя полза, ако ме разбираш.
41
5
 
18
 
! Отговори
някой преди 8 години
Липсваше ми Виктория.Тя заслужаваше да бъде на финал.Да, Християна има перфектен глас, но тя е професионалист, завършил оперно пеене.И няма как да се сравнява с останалите участници, поне не е морално.Но пък може би отпадането на Виктория ще я амбицира да постигне много по-големи успехи, отколкото в X Фактор. В това шоу тя не беше оценена подобаващо.Успехи, Вики, ти си моят победител, независимо от пристрастното жури.Не ме познаваш,а аз те познавам само от шоуто, но спечели симпатиите ми.
40
9
 
3
 
! Отговори
naco преди 8 години
Не ние бихме казали ,че Дарина "СПЕЧЕЛИ" 3-тото място,от което и "журито" СПЕЧЕЛИ! Но нека им ТЕЖИ на съвестта,ако имат такава разбира се!
39
0
 
1
 
! Отговори
до SS преди 8 години
Може и да ме дернат,както се изразяваш,но няма да си ти.Предполагам,че си от тези които обиждат само пред клавиатурата,но внимавай!Който си го търси и предизвиква хора,които с нищо не са го засегнали винаги си го намира!!!
38
11
 
10
 
! Отговори
Не е преди 8 години
редно завършен певец,изучавал професионално това изкуство да се състезава с начинаещи любители!Това не е победа!Все едно Обама да излезе на татамито с/у Путин.