Всенародна еуфория – деца изскачат на пътя за Поли Генова

Баба й и дядо й били най-активни с шерването във Facebook
Обновена: 18 май 2016 15:33 | 18 май 2016 12:52,
71
Всенародна еуфория – деца изскачат на пътя за Поли Генова
Снимка: Reuters, архив

Еуфорията по Поли Генова е всенародна: "Хората се радват, прегръщат ме. Днес отивам да си купя кафе, пак ме прегръщат. Това е хубаво", така тя обобщи реакциите на хората, с които се среща след завръщането си от Швеция.

Още по темата

Най-активни в еуфорията са децата, те толкова й се радвали, че дори създали опасна ситуация, докато пътувала на Околовръстното шосе до кръговото.

"Едно дете изскочи от колата и започна да ми маха. А на мен направо ми прилоша", сподели Поли пред bTV.

Тя благодари отново за изключителната подкрепа, която се усещала особено силно в интернет.

"Баба ми и дядо ми ако знаете колко са активни във Facebook! Шерват ми всички постове. Като PR-и са", каза още певицата.

Поли сподели, че все още е една вихрушка от емоции: "Още не мога да осъзная какво точно се случи, но се чувствам все по-добре".

"За мен и целия ми екип беше много важно да представим достойно България и да сме спокойни, да сме щастливи на сцената, да се чувстваме добре. За мен е много важно това, което правя, да е на високо ниво и да е качествено", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
21
 
! Отговори
Са преди 7 години
Като чета коментарите за пореден път се убеждавам че българите сме хора които нямаме нищо , не правим нищо и мразим всичко - бати долното племе сме не е истина ....
2
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая да не е станала първа бе, даже не е в челната тройка, но на туй нямане и четвърто място е твърде силно постижение скоро и на 12-то ще се радваме.
1
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми писна. Сума време ни знимават стая глупост а дори не е първа. Писна ми да празнуваме 10, 4 или 120 място и да ми обясняват че видиш ли то си било почти първо