Поли след Евровизия: Начало на нов път!

"Чувствахме се на върха на щастието", каза победителката
Обновена: 16 май 2016 07:30 | 16 май 2016 07:20,
69
Поли след Евровизия: Начало на нов път!
Снимка: Нова телевизия

"Това е началото на един нов път – пътят на музикантите от България извън България". Това обяви Поли Генова на българска земя. Големият победител на "Евровизия" се завърна снощи в родината. Тя и екипът й бяха посрещнати от много фенове на летището.

"За мен това е най-добрата "Евровизия", правена досега. Шведите се представиха прекрасно, сцената и екипът бяха невероятни. Всичко беше на много високо световно ниво. Според мен това беше повратен момент, в който конкурсът от европейски стана глобален", каза Поли на специална пресконференция на летище София.

Още по темата

Тя разказа, че всички, с които се е срещнала в Стокхолм, са я карали да ги учи на българските думи в песента.

"Чувствахме се на върха на щастието и това най-вероятно се е усетило от хората пред екраните и дори от хората, гледайки онлайн. Енергията, която идва от очите, енергията, която самият артист дава, присъствието на сцената - това може да го дадеш само ако се чувстваш добре на сцената, а ние се чувствахме прекрасно", сподели Поли.

Тя разказа и за срещата си с Джъстин Тимбърлейк:Чувствах се като дете, видяло най-големия си идол. Когато на генералната репетиция той изскочи при всички изпълнители, аз започнах да крещя".

Поли коментира и победителят в конкурса.

"Песента на Джамала беше много интересна. Тя съпреживяваше всичко, което се случваше на сцената. Джамала е много добър артист, тя е популярна в страната си, постигнала е много", заяви тя.

"Не трябва да забравяме, че съединението прави силата. В такива моменти можем да сме много силни заедно и да постигаме много", каза още Поли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Дедо ви преди 7 години
Поли Гейова
50
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 7 години
След Н Е Г Ъ Р А от група "Blue", дали се е таковала и с Джъстин?
49
1
 
0
 
! Отговори
Т. Илиев преди 7 години
Браво Поли. Жалко, че не стана по политически причини първа. Но песента и особено рефрена е страхотна. Още когато я чух за пръв път реших, че това е една от най-хубавите български песни. Сетих се за още две - "Моя страна, моя България" и "Детска планета". Аз съм на 66 години и те поздравявам за успеха. Хубавото се харесва на хора от всяка възраст!
48
1
 
3
 
! Отговори
zlatena преди 7 години
До олеле Ако твоята любима чалгаджийка Преслава креслата със нейното грачене беше отишла на Евровизия щеше да се класира на последното място и със нейния развален английски България щеше да станем за смях пред цяла Европа.4 Място на България в Европа е голямо постижение след това на Елица и Стунджи преди 8 години които завършиха на 5 място а Поли Генова подобри тяхното постижение и поздравление за успеха.Чалгарските пубери не го знаят защото още не са били заченати в коремите на майките си.
47
0
 
2
 
! Отговори
zlatena преди 7 години
4 Място за България в Евровизия е голямо постижение след това на Елица и Стунджи които преди 8 години завършиха на 5 място а Поли Генова подобри тяхното постижение и поздравление за успеха.Чалгарските пубери не го знаят защото още не са били заченати.След 30 години Поли може да отвори собствена музикална школа за млади български дарования и нищо чудно от там да излезе талант които също като нея да се представи достойно на Евровизия. и достойно да я замести.Имаме много български талантливи деца .
46
4
 
4
 
! Отговори
един Българин до №47 преди 7 години
И каквато и да е не може да твърди, че прокарва българската музика в Европа. Това е прокарано много преди тази да се роди. Най-малкото с народни песни и с национален фолклор. Ама европейски "гении" като теб не са чували за Стефка Саботинова и за Мистерията на българските гласвове и за много други български състави изявили се в Европа. А да ти напомня ли че тъкмо заради Слави Трифонов Крисия отиде на детската Евровизия и я оцениха? И Пайнер прокарват нашата българска музика. Не тази.
45
2
 
7
 
! Отговори
Tina преди 7 години
Следващият път България да се яви с песен за Баташкото клане. Направо ще разцепим мрака...Франция - с песен за кланета от англичаните, Германия - за кланета от римляни, Скандинавитео - за кланета от противните викингски кланове, Испания - от маврите, Италия - от "светата" Инквизиция и т.н.И накрая всички участници - с обща песен за Хитлер.Предвиждам такъв купон...
44
7
 
4
 
! Отговори
един Българин преди 7 години
До Анонимен 47Ако ще представлява България да пее на български, като така псуваните от теб чалга певици. А не там да ходи и да се опитва да ми предствлява България на чужд език. И песента е скапана. Много повече песни на Пайнер са по-добри. Ама какво ти разбира на теб и на останалите "европейци" от български фолклор? Всичко което не е на английски за вас е помия.
43
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да 44Дай да не наричаме певици тези със свалените поли , големите деколтета и песни на плейбек. Колкото до мутрата Слави с *** шоу пеенето му е за селска кръчма , нито има глас нито интелект. Песента на Поли наистина си я биваше и хубаво е да знаеш че освен твоята чалга хората харесват и поп музика, фолклор, класика . Всички чалга песни са правени по един и същ начин като музика, а за текстовете на някои песни предизвикват отвращение. Колко от твоите любими чалгари са познати дори в Сърбия ?
42
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не разбирам. Кой е спечели този конкурс? Не беше ли Украйна?
41
1
 
8
 
! Отговори
СЛАВА РУСИ преди 7 години
На всеки е ясно, че това беше политически вот, но съм разочарован от Русия, че не даде за Поли никакви точки, ***(* татарка не заслужаваше и на 10 място да е. Поли беше номер 1!!!
40
11
 
5
 
! Отговори
един Българин преди 7 години
"Това е началото на един нов път пътят на музикантите от България извън България"Пътят на музикантите в България извън България е прокаран доста отдавна от Планета Пайнер с по-добри песни, а не от Поли Генова. Мечтай си кукло да въвеждаш нов път в музиката за България към света. Слави Трифонов има в пъти повече фенове от теб. Също и повечето изпълнители на Пайнер. Къде тази сама изкара себе си звезда и че въвежда път на българската музика. И видеото и е на английски, а не на български.
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямаше начин краварите да не опропастят и поредното нещо до което се докопаха. Не им стигна , че прокараха обратен за победител преди две години като Кончита Вурст , но сега принудиха журита от няколко държави да изберат някаква представяща се за Украинка. Имаше три песни с класи по-добри от тази като нашата, руската и на шведите. Догодина да си оставят само украинците и други да не участват. То бива мерзост , но чак пък толкова. Но какво чудно след като и президента им се избира по брой пачки.
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Татарката издаваше някакви гърлени хрипове, виеше като шаман и редеше някакви заклинания като зла вещица при черна магия. Някои национални журита, които й дадоха 1 място се опозориха с този политически акт, като превърнаха Евровизия в политически, а не песенен конкурс.Така прекрасното представяне на Поли не зае заслуженото по-предно място и първото място на Русия по зрителски вот не й стигна за победата.
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бг е държавата на протежетата и връзкарите ,затова сме на това дередже- Радвайте им се овчеглавци! А кадърните мозъци,таланливите, просперитетите бягат !
36
12
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Браво на Поли , много талантлива, чаровна и светла личност !Благодарение на фалшификациите на историята от комунистите, българските путинофили са най-долната, злобна и предателска *** ! Кремълските блюдолизци по-добре да не ходят прости по света, а да прочетат каква всъщност е истината !
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
една изпълнение или те хваща за сърцето и душата ,каквито претенции има украинската песен ,но хич го няма този ефект, или те обхваща динамиката като на руснака и поли генова .А иначе е ясно че всичко е политизирано.Мисля в случаят руското изпалнение е трябвало да бъде на първо място , а нашата малко по-на високичко.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DO 41Ти бьлгарски говориш ли? Нещо не те разбрах. Я пьрво се научи да пишеш и говориш на бьлгарски па тогава пиши по бьлгарските форуми.
33
6
 
14
 
! Отговори
до олеле преди 7 години
Поли е страхотна и успеха и е заслужен. А те другите се пробваха ама дори и до финала на стигнаха.
32
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поли, за да спечелиш някой път трябва да си пуснеш брада или поне да се афишираш открито като лесбийка. Другия начин е да изпееш някоя песен насочена срещу Русия... Такива са реалностите