Грузия триумфира на Детската Евровизия 2016 в Малта

Лидия Ганева се класира на девето място в конкурса
Обновена: 20 ное 2016 23:23 | 20 ное 2016 20:00,
79

Снимка: Junior Eurovision/ Facebook

Мариам Мамадашвили от Грузия спечели Детската Евровизия. На второ място е Армения, а на трето Италия.

Лидия Ганева, която представи България, се класира на девето място. Тя се представи блестящо с песента си "Вълшебен ден" на Детската Евровизия във Валета, столицата на Малта.

Още по темата
В конкурса участваха 16 европейски държави и Австралия.

Победителят бе определен от две журита - професионално и детско. За първи път тази година зрителският вот бе изключен в определянето на резултата. Експертна група от трима членове оценяваше изпълнителите в конкурса по време на финалния концерт.

Българите в професионалното жури са композиторът Красимир Гюлмезов, Милка Митева, директор на националното музикално училище "Любомир Пипков", и изпълнителите Вензи, Вяра Пантелеева и Константин Белчев.

В детското жури пък участваха Димитър Ляпчев, Ина Ангелова, Марио Кръстев, Пресиян Киров и Елени Георгиева - всички на възраст 10-15 години.

В крайна сметка Грузия спечели конкурса с общо 239 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТя Крисия може да има и 10 милиарда гледания в ютюб, но всички виждат, че пее фалшиво и никоя музикална компания не се е заринтересувала да я ангажира и да и издаде албум, върпреки че има 150 милиарда гледания в ютюб, защото пее фалшиво. И никога няма да стане певица - ако пееш фалшиво не можеш да станеш певец.
44
3
 
17
 
! Отговори
нота преди 7 години
Още в рекламните клипове по телевизията, усетих, че песента ще бъде на куйрука на музикалния сеир, наречен за по-кратко конкурс. Какви бяха тези дечурлига - мургавелчета , семити, бабаити и прочее съмнителни физиономии, нехарактерни за нашите географски ширини... Е, скоро може и да станат ежедневие, По-добре да бяха сложили деца от кв. "Захарна фабрика" и "Столипиново", а не тези от незнам къде си.. Метиси, пелеси и всякакви други... Песен, излязла от някаква протестантска група.Пародия!
43
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТежък ***, Крисия има над 110 милиона гледания в Youtube на 12 години. Ако имаш поне малко акъл това трябва да ти е достатъчно, но дълбоко се съмнявам.
42
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Ами и аз се чудя и се опитвам да си отговоря. детето е сладко, но първо е неопитно и после то така се притесни. Премляскваше , не можеше да си поеме дъх... Просто не издържа психически. Може и да стане някой ден добра певица, но точно сега не му беше там мястото там. От БНТ си решават, но когато е Слави е друго. Той рекламира , прави чудеса, за да може света да чуе и дори детето да не кой знае какво
41
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крисия не само , че не пее фалшиво ами изпълненията и са вече повече от професионални и ще чуваш все повече за нея.Дори в Малта 2 години след участието и още я споменават и в двете интервюта на Лидия имаше въпроси за Крисия и се интересуват от нея.Дали ще стане певица или няма не е в твоите компетенции.Ти си господин никой и когато създадеш певец или певица тогава ще се обаждаш
40
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странно е това ,че В бнт има една особа Йоана ЛЕвиева - май се казваше, която определя кой ще участва в евровизийте и кой не. Та тоз УНИКАЛЕН ЕКЗЕМПЛЯР И КАПАЦИТЕТ В МУЗИКАЛНАТА СФЕРА ,САМО АААААКО ГО ЗЪРНЕТЕ НА ЖИВО , ТОГАВА ЩЕ СИ ОТГОВОРИТЕ НА МНОГО ВЪПРОСИ........ защо поли генова ни представи на евровизията - за 2-ри пътзащо я лансира тооолкова много и постояннозащо поли е едва ли не лицето на - негласно на бнтзащо сега това дете замина на детската евровизия - при толкова талантливи защ
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Песента победител не е нещо особено като звучене. Има само 16408 гледания в Ютюб. Въпреки победата на Грузия песента едва ли ще направи много гледания
38
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крисия продължава кариерата си като певица в Шоуто на Слави и си пее на концертите пред огромна публика и се развива чудесно.В момента навлиза в пубертета и е най-удачното да се пази малко повече и няма нужда от прекалени натоварвания за ти е кеф на теб!!Ти на 12 години искаш турнета по света ли да прави ? Има време ще и се случат , защото е ужасно талантлива и красива.Ти мисли за себе си и ти къде си в цялата картинка.
37
0
 
9
 
! Отговори
ДЖОАНА преди 7 години
Горкия Граф и той попадна в лапите на Розина от БОН-БОН. Покриха го с тъмна паяжина и скоро ще го обезличат. превръща се в безличен,наивен и оглупял! новия слуга на тая ПЕПЕЛЯНКА Розина караславова.СтоИ като зомбиран до полито , на което ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА Й КРЕПИ ИЗКУСТВЕНО НАПОМПАНОТО САМОЧУВСТВИЕ! МЕРКАНТИЛЩИНА
36
9
 
11
 
! Отговори
40 преди 7 години
Пролича си класата! Лидия също има голям талант, вокални възможности и вибрато, за които мнозина професионални певци в България могат само да й завиждат! Освен това е скромна, естествена и изключително интелигентна !Може да постигне много. А що се отнася до П.Генова - пълен КИЧ!! Пошла песен, пошло изпълнение, евтина визия на.....не използвам нецензурен речник, но не мога да повярвам че има хора, които да харесват нещо толкова БЕЗДАРНО, ГРОЗНО!! И да бъде рекламирано като успешно от страна на БНТ!?!
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е , че типично по български си въобразихме че, след като сме се разминали на косъм с първото място преди 2 години е задължително от този момент да сме победители в конкурса. Ако чете човек мненията ще разбере , че няма смисъл другите държави да се хабят да изпращат талантите си , защото ние сме си заплюли първото и не го даваме на никой и ще го браним със зъби и нокти.Ако случайно се получи така , че го получи някоя друга държава ние веднага съзираме нагласени вотове и конспирации.
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТочно така. Дете с връзки. Не пя добре. Има много по-талантливи деца. Освен това беше супер неподготвена, ама в Бг така стават нещата. Никога не пращат най-добрите, а връзкарите. Докато това е така никога няма да се предвижим напред. Освен това нямаме реклама.
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Песента да не се лъжем,но не беше НИЩО особено.Това че Графа я е написал и какво от това. Не е гений и не всичко му е гениално. Едно време имаше далеч по симпатични песни, 100 пъти по добро звучене
32
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами скучна може да се стори грузинската песен само на хора, които не разбират от вокална техника и.висша мелодика в композицията. Тази песен е в най -добрите традиции на Дисни и Бродуей и момичето притежава брилянтен глас и умения да борави с него! Не като пищящата и самодоволна Крисия преди 2 год. която у нас превъзнасяха до небето. /протежето на С.Трифонов./ Къде е сега Крисия? Не се вижда, не се чува. И онова глуповато крещящо италианче, на което платиха 1-то място, щото родителите му са богати и с връзки сред влиятелни кръгове. А това грузинче учи в бродуейска школа в Щатите..Пролича
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен
30
1
 
2
 
! Отговори
ssmok преди 7 години
i na genovata poli i be6e mqstoto 9 otredeno,noooo mnogo pari se platiha na dat4ankata da obarka vota na stranite i da q drapne napred.vsi4ko e pari i cakane. bnt razpolaga s ogromen darwaven biudwet i si pravqt kakvoto iskat i si davat na kogoto iskat.Demek - vsi4ko e interesi. dokato vqra ankova se pokla6ta v bnt ,nishto razumno i pravilno nqma da se sluchi.....
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво дете ,не чак толкова лоша песен
28
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВ Русия стандарта на живот с пъти по висок от евроатлантическа България която няма нито икономика нито производство, изнася само миячо на keнефи за западна европа а старите хора и пенсионерите ровят в кофите с отпадъци за останки от храна.
27
0
 
5
 
! Отговори
автор преди 7 години
хей, авторе, прочети по-внимателно класация, дезинформираш читателите си. бездарност!
26
3
 
15
 
! Отговори
Путин преди 7 години
Абе щом на 1-во място не е руска песен, значи е политическа манипулация