С окуражителни възгласи: Чернокожи пребиха полицайка във Франция

Случаят разгневи властите: Равносилно е на нападение над Франция
2 яну 2018 10:30,
201

Побой над двама полицаи в новогодишната нощ възмути Франция. Властите арестуваха трима души, част от голяма група хулигани, нападнала и линчувала полицейски патрул, съобщи BFM.

Нападението е станало в град Шампини сюр Марн, близо до Париж.

Патрулната кола е била извикана за сигнал за сбиване на улицата. Те обаче са попаднали в капан и са били пребити от 50-на души.

Мъжете са заснели нападението си. Един от двамата полицай - жена, е съборена на земята и е многократно ритана от тъмнокожите мъже. Нейният колега също е пребит. Двамата са настанени в болница с множество травми, но без опасност за живота.

Президентът Еманюел Макрон реагира остро на нападението в Twitter, като се закани виновните за това "подло и престъпно линчуване на полицаи" да бъдат намерени и наказани. Вътрешният министър също заяви, че нападението над полицай е равносилно на нападение над Франция.

Журналистът Дамиен Рию публикува в Twitter видео, на което се вижда, че нападетелите окуражават биячите.

 

В цяла Франция бяха регистрирани случаи на подпалени коли в новогодишната  1031 автомобила са били подпалени, съобщи френското министерство на вътрешните работи, цитирано от ТАСС.

Според министерството при справяне с безредици правоприлагащите органи са арестували 510 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
54
 
! Отговори
jddn преди 6 години
И после като напиша нещо расистко тук и ми трият коментара.. ще се сетите, ама ще е късно..
147
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрон много трябва да внимава с толерантността, да не подготви избора на националния фронт на следващите избори,както предупредиха френски анализатори.франсетата са си шовинисти и луди петли, каквото и да говорим за тях.втората световна -много правилно решение взимат.не забравяйте обаче първата и Наполеонова Франция, по назад няма да се връщам.
146
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маймуните нявят място при хората. Вече има машини, които да вършат тежката работа. *** да ги разкарат обратно в джунглата, за кво са им.Шегата настрана, но френските *** са много нахални и агресивни , от лични наблюдения го пиша.със сигурност им трябва възпитание!
145
33
 
7
 
! Отговори
Anatoli73 преди 6 години
To mai I balgarite sme doshli ot Azia I triabvali I nie dase varnem tam otkadeto sme doshli
144
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
142, аз нямам нищо срещу турците, черните, арабите и т.н. Но смятам, че мюсюлманите трябва да живеят в мюсюлманските страни, християните в християнските, евреите - в Израел, ромите - в Индия и т.н. В противен случай се създават конфликти и като цяло мултикултурализма не води до нищо добро. Емануел Кант е казал, че нещото което разделя най-много хората, това е религията и езика. Бих добавил и расата. Света ще стане едно по-добро място ако всеки живее със себеподобните си.
143
16
 
4
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Нормално,типично шопски ценности да набият полисмен в френско
142
3
 
37
 
! Отговори
казано е преди 6 години
...От Париж и камък няма да остане...----Толерастията и алчността на западноврвопейските политикани ще доведе до това.България във Вишеградската четворка-бъдещето на новия ЕС.За западноевропейските колонизаторски държави не ми дреме изобщо.Всеки колонизатор получава накрая това което е заслужил.
141
3
 
48
 
! Отговори
RE&139 преди 6 години
Работна ръка, но не сме видели холандци, англичани, германци, италианци, будисти да ритат жена, особено полицайка, нито да правят атентати с призив: "Аллах е над всички". Има и читави хора турци, но всяко нещо, което е радикално е опасно. Всичко, което се плоди безразборно, без да може да си изхрани детето, да го образова и да му даде бъдеще е опасно. Има етноси, непризнаващи цивилизацията като такава, с норми, закон, ред.Кой нормален човешки индивид ще рита паднала жена, да не говорим полицай
140
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
139, е да де, но Европа не е САЩ. Много история има тук, има народи.. когато мигрантите станат прекалено много ще стане гражданска война. Хитлер е бил прав, че всеки трябва да си живее в своята страна и със своята раса и етнос. Различните раси не се харесват. Дори в демократичната бащица САЩ живеят разделени. В едната част на града са черните, в другата са мексиканците, в трета азиатците и в четвърта - белите. Сегрегирано им е обществото. Там също има предпоставки за гражданска война.
139
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 117 анонимен: Ако България излезе от ЕС ,респективно и НАТО, Ердоган ще раздаде фесове безплатно...
138
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 129Привличането на работна ръка е стратегия по цял свят. Как са създадени САЩ? Нали започват с привличане на англичани, немци, холандци, французи, италианци, после азиатци, африканци, мексиканци... Че и ро ми си имат. Държава изцяло от емигранти, дошли като работна ръка, запазили традициите си. Някои се интегрират, други се капсулират. И си живеят заедно, и с хубавото, и с лошото, с възхода и падението...
137
3
 
18
 
! Отговори
ще избягат преди 6 години
До ! 133Глупости!И да вържат бежанците, те ще избягат и пак няма да останат в Бг.Кой ви въвежда в заблуждение, че бежанците се натискат да живеят в БГ?!Статията е за не гри, защо насочихте постовете си към бежанците и турците?
136
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво нещо е модата ,а ?! При това европейска...
135
4
 
39
 
! Отговори
Коректен преди 6 години
Затова в САЩ полицаите стрелят по цветнокожите само да са кихнали. Съдете ги отново.
134
6
 
11
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До 122 АнонименМного си се объркал.Американците постъпван най-правилно с тези,които не искат да спазват законите на страната.Вкарват ги в резервати.Да живеят по техния си начин.Преговарящият със Седящия бик много готино му е *** канчето.Затапил го е с факта,че прадедите на Седящия бик също не са местни.Те са слезли от планините,избили са местните индианци и са заграбили земите им.Сега белите идват и им предлагат да живеят по техните правила.
133
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашите работонаематели ни готвят същата манджа. Ще докарат бедни работници от цял свят и ще променят структурата на населението. Трябва категорично да им се забрани да докарат този същия проблем и в България. Със закони и затвор.
132
3
 
31
 
! Отговори
Ели "Процес не преди 6 години
Прав сте, когато Кол отбелязва, че турците от един милион стават три, прави плахи стъпки за решаване на проблема, но вече са немски граждани и не могат да ги изпратят отново в Турция. Проблемите започват още с робството и голяма вина имат колониалните държави, огромна, те са двигателите на днешния ЕС, затова икономиките им са силни. Да не говорим за Великобритания - където са стъпили, още горят конфликти. Вижте Полша, Унгария, Чехия - които се противопоставят на приема на бежанци. Европа загива.
131
5
 
36
 
! Отговори
! преди 6 години
Казал съм го и го пак ще повторя - Източна Европа ще стане рай, когато спрем да слушаме палячвоците от еврогейския съюз! То това вече и става де - полци, унгарци показват мощен среден пръст на педалие от ЕС с техните "хуманни" правила. Ако има нещо, което политиците направиха правилно, то това е, че не се поддадоха на натиска да приемаме луда бройка бежанци. Защото един път имаше проблем в харманли и народа настръхна, ако е всеки ден на жълтите павета ще се лее кръв. Тогава МВР се справи добре.
130
3
 
18
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Резултат от социалните политики в Западна Европа. Интересното е, че това го предвидиха преди години не кой да е, а Андрей Райчев и Алгафари. Във въпросното предаване не говореха по поръчка, а като експерти. В този дух началото на новогодишната реч на презитента Радев ми докара гадене. "Дайте да дадем"!
129
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема идва от това, че тези от Африка и от Близкия изток живеят в гета. В гетото те живеят при едни закони, различни от тези на държавата. Не очаквайте промяна, ето кмета на Лондон е с пакистански произход. Половината парламент на Франция са от арабски произход.Кой ще ги спре или промени?