С окуражителни възгласи: Чернокожи пребиха полицайка във Франция

Случаят разгневи властите: Равносилно е на нападение над Франция
2 яну 2018 10:30,
201

Побой над двама полицаи в новогодишната нощ възмути Франция. Властите арестуваха трима души, част от голяма група хулигани, нападнала и линчувала полицейски патрул, съобщи BFM.

Нападението е станало в град Шампини сюр Марн, близо до Париж.

Патрулната кола е била извикана за сигнал за сбиване на улицата. Те обаче са попаднали в капан и са били пребити от 50-на души.

Мъжете са заснели нападението си. Един от двамата полицай - жена, е съборена на земята и е многократно ритана от тъмнокожите мъже. Нейният колега също е пребит. Двамата са настанени в болница с множество травми, но без опасност за живота.

Президентът Еманюел Макрон реагира остро на нападението в Twitter, като се закани виновните за това "подло и престъпно линчуване на полицаи" да бъдат намерени и наказани. Вътрешният министър също заяви, че нападението над полицай е равносилно на нападение над Франция.

Журналистът Дамиен Рию публикува в Twitter видео, на което се вижда, че нападетелите окуражават биячите.

 

В цяла Франция бяха регистрирани случаи на подпалени коли в новогодишната  1031 автомобила са били подпалени, съобщи френското министерство на вътрешните работи, цитирано от ТАСС.

Според министерството при справяне с безредици правоприлагащите органи са арестували 510 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този процес не е от вчера. Още глупaка Аденауер кани първите турски гастербайтери в Европа. Останалите да не изостанат започват и те да канят. Защо? Нямало е работна ръка, а чорбаджиите нали трябва да богатеят? Натиснали са политиците да докарат работници, без да им пука за последиците. ТОВА е трагетията на капитализма. Печалбата на първо място! А приемането на хора от цял свят продължава и до днес. Нищо лично, просто бизнес. След Хитлер дойдоха безродни политици-капиталистчета, жадни за пари.
127
1
 
40
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Нима някой е очаквал нещо друго ? Араби и африканци идва т , като нашественици на Стария континент.Действията им още веднъж потвърждават правотата на Вишеградската четворка.
126
1
 
38
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Евроатлантици,вижте плода от работата си последните 20-30 години ;) !!!!
125
3
 
35
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Хайде де! И защо сега трябва да се споменава цвета на кожата на престъпниците, и това, че са мухамедани?! Утре може и бели да бъдат, както и християни...нали така!? Важното, за което Франция, а и цяла Европа ликува, е, че в крайна сметка невероятния Еманюель Макрон победи гaдната расистка Марин Льопен и сега французите се радват на една истинска Свобода, Братство и Равенство между цвят на кожа, религии и сексОалноанални ориентации! Кеф.....
124
0
 
53
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Джихад чрез палене на автомобилите на неверниците е последна модa сред позиращите и обявяванит от левичарските управленски елити на Европа за сирийски бежанци ислямски завоеватели. Много рядко обаче, казионната преса си позволява да спомене истината за тези палежи, за да не ги обвини някой, че са расисти! Орди млади мохамедани палят коли ежедневно във Франция, Швеция, Белгия, Англия и др. за удоволствие - да тероризират неверниците, но шаманите на мултикултурализма го прикриват!
123
0
 
45
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Мдааа, Франция започна Ноеата Година с наслада на пълни обороти на плодовете на мултикултурализма! Закривай!
122
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не знаят как да се справят да питат Мохамед бин Рашид. При него цари ред и спокойствие.
121
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Французите да четат история. Индианците също са били широкоскроени и са пуснали белия човек. Те също са вярвала в мултикултурализма и взаимоизгодата хахаххахааРезерватите ви зоват!
120
0
 
49
 
! Отговори
БПФ преди 6 години
На хуманно отношение имат право само хората. Подобни зверове трябва да бъдат третирани безжалостно - като болестотворни бацили. Абе, ти го пускаш в държавата си, даваш му покрив над главата, храниш го, търпиш му всичките прищявки и дивотии - то напада и пребива полицаи, а и мирни граждани? Такива трябва да се избиват безмилостно, друго решение няма. Хуманоиди на моралното ниво на свинската тения и чумния бацил.
119
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само плюсове, да... Но... вече няма как да стане, защото за да е суверенна една държава й трябва армия. А нашата я унищожиха. Как ще поддържаме суверенитет, който да не е само на хартия?
118
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След някоя-друга година, оцелелите белчовци-чистокръвни французи, ще ги турат в резервати хахаха
117
2
 
43
 
! Отговори
БПФ преди 6 години
Единствената причина това да се случи е, че чeрните нямат никакъв страх от държава и закон - а те нямат такъв страх, защото всичко им се прощава. Ето, от орда от 50 дивaка арестували трима... да ви звучи познато?Решението е просто, полицаите няма в къщи да се прибират, сън няма да спят, но ще изпозаловят ВСИЧКИ посегнали на колегите им. Като ги заловят, няма нужда то съд и присъди: вкарват ги в мазето на полицията и там ги убиват с тояги - без милост, брутално... дали тогава това ще се повтори?
116
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ тоя ЕС за България никаква полза! Ако България излезе от ЕС и НАТО ще бъде суверенна независима държава, без мигранти , без гейове, без лезбийки, без евротолерасти , без хелзински комитети, без Хюмънс Райтс Уоч, без Америка за България, без задължителни европейски квоти за прием на бежанци без милиардни вноски в евро всяка година в Европейския сьюз. Вместо да се отпускат за ЕС от БГ бюджет 1.35 милиарда евро през 2018г може да се инвестираа в Българската икономика. То само плюсове за нас май!
115
0
 
24
 
! Отговори
Друго време преди 6 години
И французите защо си бият белите?:):)
114
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или Путин или руските хакери са виновни!
113
0
 
27
 
! Отговори
Ясно ли е вече? преди 6 години
Защо Англия напусна ЕС. Не че и те не са на колкониалното дередже, но се оитват да не си връзват ръцете с евро-толерастия.
112
0
 
27
 
! Отговори
Див Петел преди 6 години
Маймунски манталитет.
111
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Черните пак показаха кой ще господар във Франция
110
0
 
23
 
! Отговори
Kr преди 6 години
Путин виновен
109
1
 
5
 
! Отговори
ами да преди 6 години
До Анонимен 104Това е голямо постижение,ще знаеш!