С окуражителни възгласи: Чернокожи пребиха полицайка във Франция

Случаят разгневи властите: Равносилно е на нападение над Франция
2 яну 2018 10:30,
201

Побой над двама полицаи в новогодишната нощ възмути Франция. Властите арестуваха трима души, част от голяма група хулигани, нападнала и линчувала полицейски патрул, съобщи BFM.

Нападението е станало в град Шампини сюр Марн, близо до Париж.

Патрулната кола е била извикана за сигнал за сбиване на улицата. Те обаче са попаднали в капан и са били пребити от 50-на души.

Мъжете са заснели нападението си. Един от двамата полицай - жена, е съборена на земята и е многократно ритана от тъмнокожите мъже. Нейният колега също е пребит. Двамата са настанени в болница с множество травми, но без опасност за живота.

Президентът Еманюел Макрон реагира остро на нападението в Twitter, като се закани виновните за това "подло и престъпно линчуване на полицаи" да бъдат намерени и наказани. Вътрешният министър също заяви, че нападението над полицай е равносилно на нападение над Франция.

Журналистът Дамиен Рию публикува в Twitter видео, на което се вижда, че нападетелите окуражават биячите.

 

В цяла Франция бяха регистрирани случаи на подпалени коли в новогодишната  1031 автомобила са били подпалени, съобщи френското министерство на вътрешните работи, цитирано от ТАСС.

Според министерството при справяне с безредици правоприлагащите органи са арестували 510 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
48
 
! Отговори
гадни мангали преди 6 години
Освен възмутително, това е и брутално и цинично. Откъде толкова мъст, злоба и невежество? Не зная дали красотата ще спаси света, но съм сигурен, че невежеството ще го унищожи.
107
0
 
18
 
! Отговори
men преди 6 години
трима арестували. да се плача или да се смея. истината за арапингонегрустанския кенев я написах вчера и редактурчиту без средно реши че истината на коментара му идва малко в повече. да повторя същноста: абслютно капитулирало подобие на държава в което дори ле пен ходи опъва ресаните гущери и им говори на микорофона преди избори.
106
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жени нямат работа в полицията на терен! Може, но като придатък! При нормалните хора присъствието на жена дисциплинира, но при престъпници и *** възбужда долни инстинкти! Факт!
105
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрончо Мишката се е направил на разсърден. Бай Дончо като призна Йерусалим, макарона се е крил под полата на баба си да не му потърсят сметка амуджите. Всъщност у Францата вече незнаеш кое първо и кое второ.С муслиманите ли да се бориш?С черните ли?Франция е мултикулти гетоооо, нещо като по-лоша мулти-култи версия на Немция!Меркел обаче е запретнала ръкави да изпревари Франция по мултикулти!До покаже на света къде е най-мултикултурно!Ха, ха, хаааДоживях падението на Западна(ла) Европа
104
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Черните пак показаха колко са се цивилизовали...
103
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-накрая се престрашиха да напишат, че са поне чернокожи.
102
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ha ha haПредставям си тоя, който ти е лепнал минуса / един единствен / какъв тЪЪпоъгълник е...
101
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В нито една държава по света не обичат полицаите и журналистите!!!!!!!
100
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интегрирайте ги шимпанзетата! ))) Хахаха Ще си дойдем много скоро на думата като станат повече от 50%, ако вече не са заедно с чаршафите от сев. Африка.
99
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колонизаторските държава си понася последствията. Така е когато ограбваш богатствата на други народи и ги правиш роби. Ние въпреки че не сме колонизирали нито една държава ще носиме последствията щото ни присъединяват към колонизатори. Които са чели историята знаят за какво става въпрос. А тези дето не са я чели да я прочетат. Горещо им препоръчвам.
98
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво толкова е станало? Един нормален ден в Западна Европа. Полицайката да бъде доволна, че и други неща не са й се случили. Братята като видят бЕло и им потичат лигите.
97
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То добре, че друго не са направили, че това сега го броят за нападение срещу държавата, а онова не знам как биха го определили.
96
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напишете в ютуб как работи немскат полиция:-)))))
95
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бях на гости на приятел преди няколко години в Лондон, когато бяха безредиците в квартала севън систърс....Само да ви кажа как действа амглийската полиция:Братята чупеха витрини, обръщаха колове и замятаха с камъниЖурналистите снимахаВсичко това беше на главната улицаПосле дойдоха десетина камионетки с робокопи, като по команда всички жирналисти спряха камери микрофони, прожектори....И настана празненство!Такъв бой не бях виждал, хора!
94
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз няма да коментирам тези мaймуни. Според мен не са виновни те. Виновна е държавата. Виновна е системата. Тези хулигани трябва да са в затвора или в африка. Кой ги е пуснал във Франция? Кой позволява да се бият полицаи? Дори при най-малка заплаха, полицая тпябва да може споойно да си извади оръжието и да изпразни цял пълнител в горилата. А не да се притеснява, че ще го съдят и да си каже: по-добре да ме пребият. Вина за това имат "прогресивните", които ОБЕЗОРАЖИХА И ГЕТОИЗИРАХА Франция.
93
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз за това обичам Америка !Ловния сезон е целогодишен там.....
92
0
 
27
 
! Отговори
Равенство преди 6 години
Демокрацията в днешно време е етикет, не система на управление
91
8
 
9
 
! Отговори
Равенство преди 6 години
Ключът към равенството между хората е свободната енергия. В момента има лек против всяка една болест(вкл. и спин), има разработен водороден двигател. Такова нещо като болест не съществува. Човека има имунна система, но може да се пусне мутирал вирус (създаден от човека разбира се) който да ни разболее за да може после да изтичаме до аптеките и да си вземем антидота (лекарството). Затова елитите искат да продължаваме да ползваме фосилни горива. Само така ще сме зависими и послушни.
90
2
 
48
 
! Отговори
Циник до 86 преди 6 години
" Както е казал Йода: "Страхът е пътят към Тъмната страна. Страхът води до гняв. Гневът води до омраза. Омразата води до страдание."Не изопачавай думите на майстор Йода!"Тъмната страна" Франция е на път да се напълни със "сити"! Черните мундари от Африка и Азия ще унищожат Републиката, и ще я превърнат в халифат! Днешните джедаи са зарязали меча, и са облечени в цветовете на дъгата! Хомолиберасти въоръжени с цветя и плюшени мечета!
89
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е бурята преди чиповете. Нали трябва да оправдаят робството по някакъв начин. Първо създават крайния либерализъм с предпоставки за беззаконие и насилие, после ще намерят и антидот за него - световна диктатура и световно правителство, с които ще ни пазят от лошите.