Кой каза на МВР къде е Росен? Шефът му Драгомир!

Описва го като "много сприхав" и "потаен", добре трениран
8 яну 2018 07:20,
84
Кой каза на МВР къде е Росен? Шефът му Драгомир!
Драгомир. Снимка: bTV

Драгомир е един от хората, които познават най-добре издирваният Росен Ангелов. Работили заедно последната година и половина. Описва го като "много сприхав" и "потаен".

За последно го видял на 1 януари, денят след убийството. Излъгал, че брат му е починал и отива на погребение.

Още по темата

Росен му споделил и за връзката си с Кети Кюхова. Запознали се на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември.

"Откакто се скараха последния месец почна да стана особен", споделя Драгомир. Ангелов и Кюхова продължили да си пишат, но станал "съвсем различен човек".

Способен ли е обаче да убие шестима души?

"Според мен, да", отсече шефът му пред bTV.

Ангелов тренирал всеки ден, поддържал изключителна форма и бил много издръжлив: "Обяснявал ми е в легиона какви тренировки са правили… Беше набит, трениран, много издръжлив. На ден изминавал до 20 километра пеша".

Винаги ходел с раница, в която си носел дрехи. Не се разделял и с пистолета си, бил отличен стрелец.

Именно Драгомир е човекът, който съдейства на полицията и ги води до вилата в Луково, малко след като разследващите установяват, че той е автор на шесторното убийство.

Според свидетеля, Ангелов е избягал, след като униформени влезли в друга къща наблизо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
5
 
! Отговори
До медийте преди 6 години
Призовавам ви,за не забравяте това зверство и да търсите отговори,да ровите до дупка,нали сте 4тата власт!
69
0
 
5
 
! Отговори
рамбо преди 6 години
абе тоо пич да запише витис камерата го обича!
68
4
 
0
 
! Отговори
Titan преди 6 години
това е тероризма
67
2
 
1
 
! Отговори
Когато ПОАРО преди 6 години
разследваше убийство, задаваше въпроса; КОМУ Е ИЗГОДНО??Разсъждавахте ли върху това: КОЙ ще прилапа наследството на всички убити?
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой шеф държи на работа сприхав, потаен, особен работник, движещ се с оръжие? Бил потаен, ама споделил за интимния си живот, тренировките, добрата физическа подготовка, стрелбите и т.н. Тоя шеф яко "съдейства" на службите. Дано убиецът на семейството да не тръгне да му отмъщава! И дано и той да не е забъркан в някакво ДДС.А сега ми изтрийте поста!
65
3
 
3
 
! Отговори
Я па ти... преди 6 години
До ади ве 70 А теб ако те лепнат от къде пишеш тези глупусти , каква ли песен ще запееш?Ще има : А де ! А де!Това е напълно възможно.
64
2
 
6
 
! Отговори
Я гледай преди 6 години
Указа се че тази Кети е била голяма ***.Какъв е този глад за секс , какво е това чудо? Патоанатомите да кажат дали не е имала киста на яйчника.Интересно е какъв пол е кучета и дали има дял в сексуалните изцепки на милата Рени?Този Драгомир шефа и той бил влюбен в Рени. Малии , тази е въртяла на пръста си целия град , или село . Не знам точно.Ако има и други влюбени да си признаят. На мен не ми харесва.
63
1
 
12
 
! Отговори
ади ве преди 6 години
Стита глупости на родната полиция. Бас ловя, че през цялото" издирване" Росен удобно е бил убит в оная вила...чакал е " да бъде намерен самоубит"
62
3
 
19
 
! Отговори
Маги преди 6 години
До: Иван коментар 52А аз мисля, че нищо не се е променило. За мен няма ефективна институция в България. Просто издържаме много повече лентяи и една не малка група се обогатиха до милиардери. Изобщо всички виждаме резултатите, поне така мисля аз. Цинизмът на политиците е чудовищен.
61
4
 
25
 
! Отговори
? преди 6 години
Има 2 дни преднина преди да открият труповете,високо ниво на интелигентност,тренираност и какви ли не още супер способности според които биха го хванали на куково лято. Обаче той си живее спокойно в къщи и дори се среща с работодателя си на 1 януари? Градината му била пълна с продупчени бутилки. Е и? И накрая този супермен,както го описаха от полицията се застрелва като куче в някаква съборетина на 500 м. до домът си???
60
3
 
14
 
! Отговори
Йордан преди 6 години
На родната полиция,която ни пази все някой трябва да им каже нещо иначе не става нищо!а и информатор техен- въобще полицейска работа!
59
2
 
46
 
! Отговори
. Шах с пешката преди 6 години
"бил много спряха в и потаен" но пък му споделил за връзката си с Кети, че дори му и казал как са се запознали и колко е продължила! ОСТАВКА УБИЙЦИ
58
1
 
12
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До Анонимен-63хахахаха..ще падна от смях!
57
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете, спрете се най накрая защото с всяка следваща информация която изнасяте нещата стават все по нелогични. Най главното в изясняване на едно престъпление е мотивът. Мотивът за такова масово убийство в случая е изключително неубедителен.
56
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де,ако той не е извършил убийствата защо се е криел?Разбрал е че го търсят като убиец,логично е да се предаде.--------Според конспиративната версия е бил убит скоро след другите, преди обявяването му за издирване или преди изобщо да е научил за убийството.
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес 13 май, ще се проведат паралелни избори. Канидатите са:а) Easy Jetb) Wizz Airc) Turkish Airlinesd) Lufthansae) друга компания по избор.Изборните секции са на Терминал 1 и Терминал 2.
54
1
 
11
 
! Отговори
барем преди 6 години
До пенсионерВъзможно да не е знаел за кяква търсят ,Ама той е издирван и убийството а за блудство и не съдейства на ченгета.Удобен е бил и когато набедят вече е удобен .
53
1
 
10
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Отворете ПИК и прочетете мнението на бившия съкилийник на Росен .Интересно.....
52
5
 
8
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Не разбирате ли, че това с ДНК беше само блъф, за да бъде изваден от равновесие заподозрения. Насочили са се към него, защото е бил в Чуждестрания легион и съмнението е затвърдено от показанията на неговия работодател. Добра работа на криминалистите. Историята е психопатична.
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
v narkoticite ima mnogo pari...lesni pari...dnes oshte poveche....ot tqh na hranilka sa MVR,Prokuratura,politici......vsichko tuk mirishe....nai veche sluginajnite mediiiiiiiiii