Кюрди и турци се сбиха на летище в Германия

Двама души са пострадали, намесила се е полицията
Обновена: 23 яну 2018 11:21 | 23 яну 2018 11:20, Елка Василева
104

 Кюрдски демонстранти и турски пътници се сбиха на летище Хановер-Лангенхаген. Двама души са леко пострадали, съобщи местната полиция.

Сбиването стана снощи на терминал В. Кюрдите провеждаха там спонтанна демонстрация срещу военните действия на Турция в Сирия.

Те скандираха обвинения срещу турския президент Реджеп Ердоган, пише вестник  Hannoversche Allgemeine.

В отговор турските пътници, очакващи да се качат на самолет за Истанбул, са се нахвърлили върху тях.

По предварителни данни на мястото са се намирали около 180 души.

Полицията е трябвало да използва сълзотворен газ срещу двайсетина участници в сбиването, за да установи контрол над ситуацията.

Полетът за Истанбул, който е трябвало да излети в 17,30 ч. местно време, е бил отложен с повече от половин час.

На 20 януари Анкара започна операцията „Маслинова клонка“ срещу кюрдските въоръжени формирования в сирийския град Африн, припомня РИА Новости. Дамаск осъди турското нахлуване и обвини Анкара в подкрепа за терористите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези са много страхливи кюрдите , реват като нагарета
30
4
 
12
 
! Отговори
Той беше прав! А.Х. преди 6 години
Хитлер, ако види това, ще се обърне в гроба. Превърнаха Германия в една клоака за всякакъв ***. Няма я вече чистата раса. Той беше прав, когато казваше, че ако евреите победят, те няма да покажат милост към германците.
29
7
 
7
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Генерал Борисов да отиде да посредничи че да се помирят. От друга страна ще е положително за България ако стане гражданска война между турци и кюрди в самата Турция. Ще дойдат милиони кюрдски бежанци които са ни братя и можем да ги заселим по изоставените села.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търки=пуйка!А "курд" какво значИ кой победи..пуйките л
27
7
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Трима турчина били приети в болница.Единия в тежко състояние
26
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избягали от анадолските си кирпичени дупки и отишли в Германистан да потренират ориенталските си културни ценности!Така става ли..
25
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците и кюрдите да се държат възпитано и цивилизовано в Германия! Не се намират в Анадола при козите
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спонтанна демонстрация на терминал Б ?!Смятай, ако се организират, кото нищо и в реакторната зала на някой АЕЦ ще протестират.
23
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелеееее, кюрдите що турчуляк ще изтрепат, немам думи! Болника Ердоган сам си го набута с тази война. Самозабравил се е и в това блато ще затъне. Рано или късно кюрдите ще му спретнат едно атентатче и ще го изпратят при любимият му Аллах.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Германия могат да се сбият всякакви. Там е Содом и Гомор.
21
8
 
7
 
! Отговори
Fuck system преди 6 години
Кюрдите пак са губеща страна.Добре че са говедарите иначе нямаше да остане един кюрд.Да кажа две думи и на ***.Двама души като си мерят пИ6ките не се бутайте.Може да попаднете м/у *** и наковалнята.Само гледайте и завиждайте.Поне това умеете.На всички желая хубав ден!
20
2
 
24
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
След 20 години, новината ще е - жестоките сблъсъци между кюрди и турци за контрол над Германия продължават. Кюрдите са подкрепени от алжиро-мароканска Франция.
19
4
 
5
 
! Отговори
Kiffla преди 6 години
А ние за кои сме?
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кюрдите крещят:Фaшиcт Ердоган!Донякъде са прави. Онзи директно заплаши по телевизията кюрдското малцинство в Турция, че лошо им се пише ако решат да излязат по улиците да протестират. А негови поддръжници искат директно да се премахне гражданството и да бъде изгонен от Турция всеки който работи против държавата и симпатизира на терористични групировки.
17
3
 
12
 
! Отговори
До 14 и 17 преди 6 години
Мноо ти се пали келя бре! Вместо да се пениш и обиждаш, се аргументирай.Ама като ти чете човек глупостите си личи, че си от дьонметата дето са се обявили за турци.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вари го..печи го бай мънго джери си е м*джери!Дивак!
15
18
 
7
 
! Отговори
Osman преди 6 години
"Една нощ внезапно ще нападнем" - Ердо. Това ни е силата на турците. Много добре знаем кога да нападнем и кой да ударим пръв. Това са векове битки, ей, папла*ч селска. Пръснахме ги като пилци, ами добре че беше полицията да ги опази. Щяхме да им наврем пръчките някъде.
14
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кюрдите са освободили затворниците от ИДИЛ с условието да участват в бойните действия срещу турската армия. Американските противотанкови оръдия вече нямат ефект защото за пръв път турските танкове са снабдени със защитния механизъм Аселсан Аккор - турско производство който осигурява 360 защита от попадения на снаряди.
13
5
 
17
 
! Отговори
минаващ преди 6 години
Нямаше време да се разгърне боят. Но от това, което видях, ако не бяха полицаите, турците щяха да гризнат дървото.Инак екшънът е като в индийски филм.
12
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
kiurdite i turcite sa razlichni hora umniko. ako bqha edni i sushti nqmashe da se biqt . I sprete s toq rasizum..indiicii nz kvo.. a vie kvi ste be