Бенчев в болница със сърдечна криза, загубил говор

Синът на общинаря проговори пред медиите в Бургас
8 авг 2018 17:00,
190
Бенчев в болница със сърдечна криза, загубил говор
Снимка: Bulgaria ON AIR

Общинският съветник Бенчо Бенчев, един от основните участници в скандала около арестите на Митьо Очите, е в болница, съобщи синът му пред медии в Бургас.

Бенчев получил сърдечна криза и дори загубил говора си, твърди синът му, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Още по темата

А според бившия депутат от ДПС Несрин Узун Бенчо Бенчев е с напреднал стадий на Паркинсон и 95% инвалидност.

Двамата бяха задържани преди дни в Истанбул заедно с издирвания с международна заповед Димитър Желязков- Очите.

Бенчев и Узун бяха освободени от българските власти без повдигане на обвинения за участие в престъпната група, разбита при спецакция в Бургас.

Те вече са разследвани за помагачество, пране на пари и данъчни престъпления. Вчера БСП-Бургас изключи Бенчев от групата на левицата в общинския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
1
 
9
 
! Отговори
Интересно преди 5 години
Всички са в голямата игра. Кой на кого и как е една голяма дъвка за простолюдието. Никой не се вълнува за хората. България затъва ли затъва. Остава голямата дъвка с марка"европейски ценности, икономически растеж, балканите, конгратулейшън....."
152
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Говор не знам дали е загубил но парите партийни със сигурност ще загуби. Друг главог ще назначат власт имащите.
151
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мафия.не държава.това е някакъв цирк.бивш началник криминална полиция да назначи в охранителната си фирма съден криминален тип.а червен милионер арендатор да го извежда и да му наема хотел..ето това е ОПГ.тези надминаха сицилианската мафия
150
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали ви казах, ще е болен и ще киха здраво с много яки кихавици.
149
0
 
9
 
! Отговори
ФАЛИМЕНТО ЕКАСКО!!? преди 5 години
1.ЗДРАВНАТА КАСА ДА ПОКАНИ ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ ОПРЕДЕЛЯЩА РЕАЛНОТО ЗДРАВНО СЪСТОЯНИЕ НА БЕНЧЕВ-ПРИ ЛЪЖЛИВА СЕГАШНА ДИАГНОЗА ДА СЕ ОТНЕМАТ ЛЕКАРСКИТЕ ДИПЛОМИ НА СЪСТАВИТЕЛИТЕ2.ДА СЕ ОТНЕМЕ ШОФЬОРСКАТА МУ КНИЖКА ПОРАДИ ТОВА ЧЕ ЗДРАВОСЛОВНО НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ПРАВО ДА ИМА.НАКАЖЕТЕ ЛЕКАРЯ ИЗДАЛ МЕДИЦИНСКОТО3.БЕНЧЕВ ПОЛУЧАВА ЛИ ИНВАЛИДНА ПЕНСИЯ?4.НЯМА ЛИ НАКАЗАНИЯ ЗА ФАЛШИВИТЕ ДИАГНОЗИ !
148
0
 
7
 
! Отговори
Свободен българин преди 5 години
До двоен мутростандарт Ти ми отговори КОЙ ВЪВЕДЕ ПЛОСКИЯ ДАНЪК? И точно БСП иска да разполага с народната пара, забрави ли какво правеха, когато бяха на власт?
147
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро предателите в БСП ще свършат и иде край на гербавото царство. Корнелия гони всички Герговци и Гергоподобни и каквито и номера да и въртят каквито и таксита да я блъскат по две на нож, БСП се пречиства , а Шайката гербава си държи суджуците, държи си Делян Добрев, ДЪРЖИ СИ ПОЗНАТАТА НА ГИНКА ТЕМЕНУЖКА, ЧЕЗ ЗАВЕЖДА ДЕЛО, СКОРО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ОТ НАШИЯ ДЖОБ КАТО ПОПОВЕ, ДЪРЖАВАТА НЕ СПРЯ СДЕЛКАТА НАВРЕМЕ КОГАТО НЯМАШЕ ЧЕЗ КАК ДА Я СЪДИ.
146
4
 
5
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 5 години
Уважаеми българи БСП е оплювано по всякакви поводи от всички медии в България, държани от олигархията, съдействаща за изборните """победи""" на гербавите. Защо е оплювано - защото иска да отмени плоския данък и защото ако дойде на власт олигархията няма да разполага с народната пара както днес разполага. Ей затова. Нищо чудно гербавите да са се разбрали Бенчев да разиграе тоя скеч, във вреда на БСП - герб отдавна пазарува депутати, общински съветници от опозицията така че скандалът може да е гер
145
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, понеже Несрин Узун е от полуявния коалиционен партньор на диктатурата на ГЕРБ, пък и е на доста по-висок пост от Бенчев, пък и е член на ръководството на ДПС, та срещу него атака няма. Шайката не се спира безогледно да черни всяка опозиция срещу себе си а вие българи 10 години им се водите по акъла. При лошия Станишев България имаше 7-8 процента икономически ръст, при лошото БСП а сега има средно 1 процент при честното управление на ГЕРБ.
144
0
 
8
 
! Отговори
ЗНАЕТЕ ЛИ преди 5 години
ВЪВ ВСЯКО ОБЩИНАРСТВО ИМА ПОНЕ ПО ДВАМА ТАКИВА, ЗАЩО НЕ ПРАВЯТ ПРОВЕРКИ ИЛИ РЕВИЗИИ НА ТЪПИТЕ ОБЩИНАРИ ИЛИ ЧАКАТ ДА ГИ ХВАНАТ УЖ ,,СЛУЧАИНО,,
143
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бг риалити... Митко Очите и Бемчо Бемката. Бизнесмени от сой. .
142
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Позната история, хем глухоням, хем неграмотен. Не дава нито устни, нито писмени отговори.
141
0
 
2
 
! Отговори
Още по- най преди 5 години
До По-по-найОтлично.Пее на Сретен Йосич!
140
0
 
4
 
! Отговори
циркаджии преди 5 години
Да бяха гепили и кмета-да им повярвам.А то-поредната потановка.За кокошка няма прошка,за милиарди няма закони.Не,че кокошкарите трябва да се поощряват,ама все пак,оправете си аршена.Истината лъсна,когата бяха радпределени наскоро некви скалъени излишйци за кметство.85 млн.за герберастията,35-за диепиесие и 8-за биесиепие.
139
0
 
4
 
! Отговори
Да преди 5 години
Косата на този къносана ли му е, или е боядисана?
138
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 5 години
А бе тези *** даже и не знаят как се лъже!
137
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То май трябва обстойна проверка на целият общински съвет в Бургас. Все пак именно съветниците са избрали Бенчев и са работили с него. Не вярвам никой да не знае за контактите му. Да не окаже, че 99% от съветниците са на щат при Митьо или някоя друга известна ъндерграунд звезда!
136
0
 
13
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Брей, и този се разболя тежко веднага като го хванаха, че е престъпник. А дано Ролс-Ройса да е здрав поне :)))
135
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами бившия депутат от ДПС-то Несрин Узун......................него няма ли да съдите??Или турската мафия си я пазим??Така ли командва Ердоган - султан Борисов и ГЕРБ????*** народ.............слаба държава!!!
134
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ очернят БСП...............политическия противник................да, и те чисти като сълза.............хаха...............кой вярва на тоя филм????Ами Цецо Цветанов от ГЕРБ...........с6-те апартамента??Ами Христо Бисеров от ДПС...............с черната каса на Доган и ДПС???Добро утро, селяни прости!!!