Виктория нападната от психар, или умишлено убита? МВР проверява всичко!

Институтът по криминология работи на пълни обороти, каза МВР шефът
8 окт 2018 15:45,
162
Виктория нападната от психар, или умишлено убита? МВР проверява всичко!
Снимка: БТА

От МВР работят по всички версии за жестокото убийство на тв водещата Виктория Маринова в Русе.

"Работим по версия както за случайно събитие, извършено от лице, което е с психически отклонения и силно изразен полов нагон, но не изключваме и версия за планирано действие също от такова лице или от някакъв личен мотив. Нито една версия не подценяваме", каза в Русе МВР шефът Младен Маринов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той добави, че екипи от Института по психология правят психопрофил на убиеца.

По думите на Младен Маринов все още е рано да се говори за ДНК анализ, но се работи и в тази посока.

"Ако имахме съвпадение по ДНК щяхме да го съобщим веднага и щяхме да сме задържали извършителя. Работим и в тази посока. Институтът по криминология работи на пълни обороти. Всички находки, които се изземват, незабавно се изпращат за експертиза", обяви той.

Попитан доколко е възможно убийството на жената да е свързано с професионалната ѝ реализация министър Маринов посочи: "Не подценяваме нито една версия. Изследваме живота на жертвата, както в личен, така и в професионален аспект".

Главният прокурор Сотир Цацаров добави, че е направен анализ на всичко, което до момента е извършено от полицията в Русе и от Окръжната прокуратура.

"Нашата задача беше от една страна анализ на всичко направено до момента. От друга, с колегите от Русе да планираме какво предстои да се прави. От трета страна да окажем необходимата логистична помощ с оглед осигуряване на експертизи и данни като доказателства, които следва да бъдат изискани“, каза още главният прокурор.

Припомняме ви, че трупът на тв водещата бе открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

По първоначални данни смъртта е настъпила от удари по главата и удушаване.

Близки на жертвата не вярват мотивът за убийството да е свързан с работата на Виктория Маринова, тъй като тя никога не се е занимавала с разследваща журналистика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
10
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Долу БКП! Да живее демокрацията!
59
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случайно събитие извършено от лице с психически отклонения-манияк,но какъв точно за портрет по психопрофил след като те маняците са няколко вида по психически отклонения и по описания на деяния,а някои се съвмещават с повторения от случаите.
58
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до АнонименКогато при соца имаше лагери (с милионите невинни жертви, да не забравя да спомена, все невинни били), по улиците беше спокойно, никой не убиваха и не мачкаха и не изнасилваха, хората на село не си заключваха вратите, а децата играеха до тъмно и всички се прибираха.
57
2
 
21
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Или умишлено убита, поради засегнати интереси на някой закрилян от високите етажи мафиот??!! Цацарчо отстрани изглеждаш доста стресиран човек, да не би да изпускаш контрола на началството си???Искрени съболезнования за семейството на убитата жена! За жалост в тази държава няма нито справедливост, нито сигурност, нито светло бъдеще на този етап...
56
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как не ви е срам да се опитвате (по-голямата част от коментиращите) да политизирате смъртта на една млада жена! Не мислите за скръбта на близките и роднините! Единствено някакви схеми и конспирации са ви в главата! Дано по-бързо хванат този (или тези) изверг/и! Да почива в мир Вики!
55
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реакцията на обществото показва единствено и само, че НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА МВР, ДАНС, ПРОКУРАТУРА, БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ, ГЕШЕВ, МЕТО ВЪТРЕШНИЯ И КОЙТО ОЩЕ СЕ СЕТИТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ВИЖДАТ, ВЯРВАТ И ЗНАЯТ, ЧЕ ТЕЗИ ЛИЦА СА НЕФЕЛНИ, ОБВЪРЗАНИ В СИМБИОЗА.Масовата психоза обаче е категорична Виктория е убита заради работата и и зад убийството стои диктаторската управляваща власт.Всъщност, така е. Без значение Виктория журналистка ли е, или е обикновена домакиня. Мафиотската власт, която управлява крадливо България, е докарала дотам държавата, че посред бял ден могат да те изнасилят, душат, пр
54
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЛагери имаше във всички страни от соца. Живял съм години в Унгария и знам.-----------Не знам как е било в Унгария, но в България в лагерите пращаха престъпниците. Затова сега никой не смее да си каже, че е бил в лагер а жертвите още никой не е ги е чул и видял
53
3
 
35
 
! Отговори
Ибн ебн ал Булгар преди 5 години
Никой няма вяра на нашето правосъдие. Каквото и да скалъпят никой не го вярва. Гадна държава.
52
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквите ще изкарат убиеца клошар или психично болен , а може и да го самоубият !!!!
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лагери имаше във всички страни от соца. Живял съм години в Унгария и знам.НЕ ЛЪЖИ.
50
2
 
26
 
! Отговори
Johnny преди 5 години
Сега сплашиха близките , помощ от Райха идва да доприкрие следите , шофьора на ..... да подава оставка , полов нагон смешни сте МВР, днес видях ваши служители да оглеждат задниците на преминаващите жени така работите вие сте с половия нагон комплексари , къде да се оплача за вашите служители ? Какви професионалисти най големите отпадъци стават ченгета дето едвам са изкласили Ханко братовци безработни ще сте скоро
49
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той св. патриарх Тихон Московски ви е анатемосал комунистите всички през 1918 г.И Бог ли ще излъжете? И от Неговият Съд ли ще избягате?Горките наивни, глупави, лукави, подли, незнаещи изверги.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да гледат по сателита дали няма да се види нещо
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
`Имаше лагери, затвори и БКП.....Та затова кого не искат, че не е ясно?Вече и умрелите разбраха, че в ГЕРБ бившите /и настоящи/ членове на БКП са двойно повече отколкото в БСП. ДОРИ САМИЯТ ИМ ЛИДЕР ОЩЕ СПИ С ПАРТИЙНА КНИЖКА ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА.Като не ви искат хората и го знаете - махайте се. ОСТАВКА На цялата ви прогнила партия!
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да влезе Хичкок, друго не се сещам.
45
2
 
15
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Извикайте някой старкриминалист от Соца,за да хване убиеца. 2 дни минаха,имате ДНК, сигурно и други следи,и нищо.
44
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олигарсите на БКП са я убили. Това се твърди от чужди медии.Тук в България разбира се платените *** ще заработват кървавите си 30 сребърника лъжейки отново и отново.Валентин Златев я е поръчал.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Крумчо ЗарковЛагери не е имало.Хехехехе.Аз и дядо нямам.Хехехех. Лагери имаше и там пращаха престъпниците.
42
1
 
18
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Айде бе, ко се мотате. 2 дни вече. Хващайте там един клошар със силен полов нагон, бийте го малко да подписва признанията и готово. Стига вече сте ни занимавали с това битово убийство.
41
1
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
"Силно изразен полов нагон" ... :)Това ще влезе като бисер в учебниците по криминология.