Борисов за убиеца от Русе: Въпрос на време е да го хванат!

Най-добрите криминалисти сме пратили там, обяви премиерът
Обновена: 7 окт 2018 21:42 | 7 окт 2018 17:36, Красимир Ангелов
317
Борисов за убиеца от Русе: Въпрос на време е да го хванат!
Снимка: БТА

Убеден съм, че колегите от криминална полиция и прокурорите в Русе ще разкрият това убийство, обяви министър-председателят Бойко Борисов във връзка с жестокото убийство на 30-годишната жена от Русе.

Още по темата
"От това, което знам, от многото ДНК материал, който има съм убеден, че е въпрос на време да го разкрият. Моля ви да не ги пресирате, най-добрите криминалисти сме пратили там", посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

По думите му ДНК-то от убийството в Русе е дадено сутринта, но още се чака.

Вътрешният министър Младен Маринов също коментира случая, като подчерта, че всички действия продължават.

"Надявам се на базата на всички иззети находки и веществени доказателства от местопрестъплението да стигнем до извършителя", посочи МВР шефът и определи случилото се като изключително брутално престъпление.

"Става въпрос за изнасилване с последвало убийство на 30-годишна жена, която е в управителния съвет на местна телевизия", каза министърът. На мястото е бил извършен и повторен оглед, фиксирани са и са иззети множество находки, включително и генетичен материал.

Маринов каза, че е осигурил експерти от института по криминология, които да започнат работа по установяване на ДНК-профил и различни дактилоскопни следи, иззети от местопрестъплението. Работи се по отношение на лица от криминалния контингент по тази линия.

В близост има психиатрично заведение, което също е обект на проверка дали някой от настанените там не се е отклонил. Работи се по установяване на видеокамери в района, на свидетели, каза още министър Маринов, като добави, че става въпрос за алея, по която спортуват местните хора.

Както е известно, жестокото убийство, което потресе града, е станало вчера през деня на кея в Русе. Тялото на телевизионната водеща е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена.

Колата на убитата Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически - на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гост Борисов имаш пред вид
254
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МУТрата му изпусна края! Въпрос на време е да се срути цялата червива пирамида! Дано да мине без невинни жертви!
253
0
 
18
 
! Отговори
оперативнаразработка преди 5 години
До следствена тайнакой ли невинен ще нарочат срещу заплащане? Колко ли време ще влачат и протакат?-докато всичко се потули и зарави неразкрито!
252
0
 
10
 
! Отговори
следствена тайна преди 5 години
До Анонимен-всичко се знае предварително, но народа се манипулира. МВР е ТД и гледа да изкяри!няма неразкрито престъпление, така както няма веднага разкрито! Въпрос на време.-първата работа да наклеветят някой невинен дето си няма никой и му вземат здравето.
251
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименХапчетата, хапчетата - пий си хапчетата.
250
0
 
16
 
! Отговори
... преди 5 години
ФИзическия убиец 100% ще го хванат. То е ясно. Въпросът за 100 милиона обаче е дали ще хванат поръчителя на цялата работа и хората които са отоговрни за ситуацията? Нещо като онези две сестрички които бяха брутално убити и накрая развръзката повдигна повече въпроси от колкото даде отговори.
249
1
 
11
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Който и да е след като го хванат трябва да получи смъртно наказание, доживотният затвор е голям разход за държавата.
248
0
 
9
 
! Отговори
Хммм има логика преди 5 години
Този които е взел ключовете и знае къде живее журналистката хмм много интересно. Клошар няма как да знае къде живее и на кой етаж. Само някой който е познавал вътрешен човек. Хммм има много голяма истина тук. Значи изключете да е клошар или ром или психопат. Това е вътрешен човек който е познавал лично журналистката.
247
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато човек отива да тича той обикновено си взима ключовете от дома даже и излязъл до някой парк с кола това е като задължително дори и семеен да е по ред причини,ключовете от дома липсват както и от колата,значи взети от убиеца заедно като на връзка с ключове,но обикновено са два за дома и за колата по един,но ако има други като от офиса,от кабинет и тя да ги носела постоянно с нея дори да тича,а колата открита била заключена,то на убиеца за какво са му били нужни ключовете връзка да тараши ли
246
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За такива убийства в МВР отдавна няма кадри, останали са само роднински назначени, всички читави отдавна са си били камшика, светкавично разкриват само някой откраднал буца сирене.
245
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** то всичко е въпрос на време. Ето и Белнейски случая, отне 15-18 години но псуфиха някой (виновен или не, не се знае). Прав е вожда. Време му е майката
244
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, сигур е някой 80- годишен дядо, който скоро ще бъде открит починал след сърдечен пристъп в дома си.
243
0
 
18
 
! Отговори
е преди 5 години
Въпрос на време е мафията да намери кого да натопи, че тази с нейното разследване ДжиПиГруп направо съсипа далаверата... В цяла Европа убийството на журналистката е водеща тема, в ден в който беше убита и руската журналистка, тука имаше 30 часа мълчание. Каква демонстрация само.
242
0
 
2
 
! Отговори
Няма да се дадем преди 5 години
Оу и забравете за отпечатъци ако са носили ръкавици.
241
0
 
14
 
! Отговори
Абсолютно вярно преди 5 години
Само въпрос на време е! Ето - убиеца на сестрите Белнейски как го хванаха за НУЛА ВРЕМЕ! Е - нула, нула, пет-шест години време, ама нали го хванаха? Е - не е сигурно, че е бил той, даже май е сигурно, че не е бил той, но нали го хванаха ;-) Е - само въпрос на време беше ...
240
0
 
6
 
! Отговори
Няма да се дадем преди 5 години
Питайте свидетеля той е видял всичко. Изпратете най яките ясновидци и всичко ще се намери и нареди. Ама убийците вече са си опърлели дрехите. Няма ли някакъв друг начин да ги видим кои са те. Леле трябва да се монтират тайни камери на всякъде и да пускаме анонимни хакери като видео наблюдатели да могат да теглят клипове с отвличания и д-р престъпления преди да бъдат изтрити от мафията.
239
0
 
5
 
! Отговори
Абсолютно вярно преди 5 години
Само въпрос на време е! Ето - убиеца на сестрите Белнейски как го хванаха за НУЛА ВРЕМЕ! Е - нула, нула, пет-шест години време, ама нали го хванаха? Е - не е сигурно, че е бил той, даже май е сигурно, че не е бил той, но нали го хванаха ;-) Е - само въпрос на време беше ...
238
0
 
17
 
! Отговори
В ДЕЙЛИ мейл пише преди 5 години
Потърпевшата водеща е изнасилена,бита и задушена. В едно от първите й предавания от скоро"Детектор" нейни гости са били Димитър Стоянов от Бивол и Атила Биро от Румъния-двамата бяха задържани от вече очакващи ги спец части в полето до Радомир, там са имали сигнал за рязане на документи свързани със злоупотреби с Евро фондове.Документите не са запазени и открити . В тях се твърди за връзка със злоупотреби с еврофондове от политици и бизнесмени.Сега ще намерят някой Росен Ангелов да опере пешкира
237
0
 
8
 
! Отговори
Дядо Петър преди 5 години
Така е, защото го няма Цвъц начело на МВР.Да ни обяснява подробно играта докато пищова на убиеца все още пуши.
236
1
 
9
 
! Отговори
Помните ли преди 5 години
Нали мутрите на герб така прикриха затворника Владемир Пелов в Ботевград и не му дадоха лицето на снимката като е паднал на земята мъртъв. Само ромите от ромската махала са свидетели и са видяли този труп не е Владемир и че ромите умират от страх там. Значи този труп е бил клошар. Владимир Пелов и Радослав Колев може да са още живи нали няма какво да губят. И за да не изгубят трябва са живи и в замяна убиват клошар и край следите им се губят завинаги.