ЦСКА и Локо Пловдив напред на 1/4-финал за Купата

Струмска слава от Радомир също продължава напред в турнира
30 окт 2018 21:40, Красимир Ангелов
0
ЦСКА и Локо Пловдив напред на 1/4-финал за Купата
Снимка: БТА

ЦСКА удари с 3:1 Витоша Бистрица за Купата на България и се класира на 1/4 финал в турнира. Два гола за червените мушна Али Соу (74 и 76), един добави Рубен Пинто (15). Точен за гостите бе Михаил Милчев (92).

Като цяло ЦСКА контролираше срещата, създаде множество положения, заби три попадения и в крайна сметка заслужено е в следващата фаза на надпреварата. На моменти обаче армейците бяха твърде хаотични и правеха детински грешки, което леко поизнерви публиката.

Гостите от Бистрица заложиха основно на защитен футбол, което не им донесе успех и в крайна сметка логично отпадат от турнира.

В друг мач от днес, Локомотив Пловдив отстрани Дунав след успех с 2:1 в Русе и също се класира за 1/4-финалите в турнира за Купата на България.

“Смърфовете” бяха по-активни през целия мач и заслужено продължават в следващата фаза. Те победиха с два бързи гола през втората част, дело на Анте Аралица в 64-ата минута и Бирсент Карагарен в 68-ата.

Преди това сериозни пропуски бяха направили Аралица, Абделхаким Буна, Ожболт и Симеон Райков.

В самия край на мача „драконите“ успяха да върнат един гол чрез Александър Александров (90) след удар от границата на наказателното поле, но бе твърде късно да мислят за нещо повече в мача.

В първия мач от днес Струмска слава Радомир отстрани Черноморец Балчик след успех с 3:1 и също продължава напред в турнира.

Всички подробности около днешните мачове четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари