"Артекс" с позиция: Нямаме нужда от политически тласък!

Компанията била замесена в предизборна риторика
51
"Артекс" с позиция: Нямаме нужда от политически тласък!
Снимка: "Артекс"

След поредицата скандали и политически нападки заради апартаментите на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и зам-министъра на спорта Ваня Колева "Артекс Инженеринг“, фирмата построила и продала им  жилищата на цени под пазарните, излезе с официална позиция.

Още по темата
В нея се посочва, че компанията няма нужда от политически тласък, за да прави бизнес.

В съобщението, публикувано на сайта на фирмата, се казва, че тя е на пазара от 25 години и за нея никога не е имало значение какво е служебното положение и политическите пристрастия на клиентите им.

От "Артекс Инжинеринг" допълват, че името им е било замесено в чужд медиен сценарий и очакват да не бъдат въвличани в предизборна риторика.

"Нашият сериозен авторитет е само на архитектурно-строителния, а не на политическия терен. Ако има съмнение за законността на която и да е направена сделка с клиентите на "Артекс", контролните органи могат да проверят – всички документи са на тяхно разположение", се казва още в позицията.

"В хилядите проектирани и построени от нас жилища живеят семейства с различни професии. За компанията ни никога не е било приоритет какво е служебното положение и политическите пристрастия на клиентите ни“, пише в позицията на компанията.

В нея се посочва още, че "Артекс" очаква да не бъде въвличан в предизборна риторика, защото сериозния авторитет на компанията е само на архитектурно-строителния, а не на политическия терен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
3
 
! Отговори
Wow преди 5 години
Продажба на суперлуксозни апартаменти все ВИП район на 75% discount, само за политици.
46
0
 
6
 
! Отговори
До 43 преди 5 години
Абе антиреклама е.Пипонов в блока значи следене слухтене..неговото присъствие сваля цената.Аз не бих искал да живея в бостан!!а Цц е дал 500 000 при цена1 500 000!! Фирмата не е на загуба- друг додал парите.Я колко санировачи,колко правещи калпави магистрали..!! Всеки киха на властта!
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой друг?
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЕД ТОЛКОВА ПИСАНЕ В МЕДИИТЕ,ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ЦВЕТАНОВ ДА СЕДИ ЗАД ТОВА ЗВЕРСТВО НА ИВАНЧЕВА?НЕ БИХ ГО ПОВЯРВАЛ!!!!
43
2
 
6
 
! Отговори
БГ преди 5 години
фирмата даже и безплатно да ги беше дала апартаментите такава реклама си направи с това че продава на хора от властта че в следващите 2 години ще си ги избие петорно.В сградата която Цветанов е купил сигурно квадрата е скочил с 200-300 Евро след неговата покупка
42
1
 
11
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Кристален пример за корупция развихрила се между ръководството на ГЕРБ и тази продажна строителна фирма. Нещата в страната не вървят, защото властта в лицето на ГЕРБ не спазва законите. За ГЕРБ вече е късно да се правят на морални и загрижени.
41
1
 
11
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Нямали нужда от тласък...всеки има нужда от тласък,особенно от апетитни места за строеж.И това ако не е конфликт на интереси......Нали помниш че ти дадах апартамента много по евтино...Ще дойде момента за тази фраза и бате Цвъки великодушно ще прокара нов закон в Парламента в услуга на послушната фирма...Не че е нещо ново...
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 20 - ти са РЕАЛНА ЦЕНА чувал ли си? само дни преди събитието фирмата е продавала апартаментите по 1590 лева без ДДС и изведнъж - 660 лева. Ако ги продаваха за всички по 660 лева, хораат щяха да се избият да ги купуват. Това е КОРУПЦИЯ?
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая фирма Артекс от години получава най-изгодните терени за строителство в София. Факт е, че по 1-2 апартамента дават на общината за да ги дава под наем на нуждаещи се. Явно добре са си пресметнали далаверата, за да могат и в бъдеще да строят там където пазарните цени са над 2000 евро на м2, а себестойността на строителството е 500 евро.
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парите не миришат. "Не ме питайте, откъде ми е първият милион!" казал някой си американски милионер (приписват фразата на разни хора). Пламенчо, с какви пари започна строителството -от Арабистан ли идват или с митичните куфарчета? Я кажи татенцето ти - професорът на чия годишнина на кого подари златен часовник? Много малка държава сме и всички се знаем, знаят се и неща, за които не подозираш! Чудя се само на лакомията, наистина ли ще си носиш парите и отличията в отвъдното? А то близо ли е?
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ка щяло да имате нужда от политически тласък?Вас само финансовият и законодателен такъв ви оправя. А това, между вас и картофи, тикви и тем подобни зеленчуци, са частни, а не политически интереси.
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде всички да се наредят на опашката за евтини апартаменти по 600 евро.
35
1
 
21
 
! Отговори
Реклама преди 5 години
искате хубав апартамент в Идеалния център? ЕВтин? с Енергийна защитя? с вграден 91 псалм? по възможност гроба на Учителя Дънов да е наблизо? и само за 600 лева квадратен метър? - нямам проблем фирма Артекс е на вашите услуги. Има само едно условие да сте политик, или поне банкер
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четири дни преди да купи апартамената си, Цветанов е поискал проверак на АРтекс - егати якото изнудване.Хора - четете БИВОЛЪ
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 15 юни 2018 Левон хампарцумян е купил суперлокзене апартамент на ул. Тинтява от фирма Артакс с обща площ 326 кв. м. и два гаража, а е дал 440 хил. хил. лева, т.е. оценката е около 660 лева на кв. вм.същия ден Уникредит е отпуснала 28 милиона кредит на АРТЕКС.познайте кой е бил управител на Уникредит тогава?
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
оставете политиците, кажете как да си купим апартамент за 600 евро/кв. м. До кога е промоцията или свърши!
31
4
 
23
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Тези си направиха супер яка реклама за България.Всеки ще си каже щом политиците купуват от тези значи са много яки, ще купя и аз нищо , че е двойно по-скъпо от реалното.В Германия например след такъв скандал тия нямаше да продадат и едно мазе. Защото хората имат гражданска позиция и съвременно мислене.
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦВЕТАНОВ,ЦАЧЕВА,РАШИДОВ- РЕКЛАМА НА АРТЕКС!!!!!А,ИВАНЧЕВА?????????????????
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля да се обадя от името на ... и да взема и Аз ... нещо оттам. Гъвкави са до 700 евро мисля ще стиснем ръце :)))
28
2
 
13
 
! Отговори
Ss преди 5 години
АЗ съм никой, няма да спечелите нищо от мен но да ми дадете 2 апартамента по 100-120 квадрата по 500 еврака на квадрат?! И на акт 13,14,15 няма проблем :)