Въпреки върнатия лиценз: Суши може да съди Кобрата

"Следим всяка негова стъпка", обясни адвокатката й
24 юли 2019 17:20, Петя Славова
31
Въпреки върнатия лиценз: Суши може да съди Кобрата
Снимка: Булфото

Въпреки, че върнаха лиценза на Кубрат Пулев и самият той обяви, че с нетърпение очаква мач за световната титла, адвокатите на Джени Суши казаха, че може той да стане подсъдим в гражданско дело за сексуална насилие.

Според Глория Олред, адвокатка на Суши, нещата с него още не са приключили и те ще следят всяка негова стъпка. В сайта bulgariCA.com пише, че Олред и Суши са искали да докарат наказание на промоутъра Боб Аръм, защитил Кубрат Пулев в скандала, като го обяви за жертва на Суши. Репортерката каза, че била обидена след като Кобрата я целуна след победата над Богдан Дину. Все пак тя преглътна обидата и се включи в купона за успеха на българина.

По думите на адвокатката, Боб Аръм въобще не разбирал какво е сексуално насилие, след като за него е нормално мъж над 100 кг да хване за лицето жена, която е доста по-дребна от него и да я целуне, пише "24 часа".

Оказа се, че и Боб Аръм също е минал през обучение срещу сексуалния тормоз и комисията не смята да го привлича под отговорност.

Още по темата
Все още не се знае с кого ще има мач Кобрата: "Може да е мач с Анди Руис, може да е срещу Тайсън Фюри", обясни Гоцев пред ESPN.

Новият световен шампион Анди Руис обаче е зает, защото ще даде реванш на Антъни Джоуша на 14 декември, като според всички боят ще е на "Милениъм Стейдиъм" в Кардиф.

На същото място преди време Пулев трябваше да излезе срещу Джошуа, но скъса мускул, и отпадна заради контузия и мястото бе заето от Карлос Такам.

Целта на Пулев в момента е да стигне до бой за титлата, който ще бъде в София.Все пак и това няма да е лесно, тъй като времето на Международната боксова федерация за подобен мач ще дойде догодина. Пулев е нейн официален претендент.

В категорията ще има и допълнително разместване заради навлизането на няколко нови имена, сред които украинеца Александър Усик. Пулев продължава подготовката си в Лас Вегас.

Затова пък самата Джейн Суши заяви, че се чувства доволна от заседанието, тъй като на него Кобрата бил искрен в разкайването си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А шансовете да спечели не са на нейна страна"В щатите феминистките съдят и осъждат само по донос, без доказателства, съвсем в добрите традиции на ЧК.Ако си ЛГБТ, жена, цветнокожа, феминистка - шансовете са 100% на твоя страна, независимо от истината.
20
0
 
2
 
! Отговори
Тъй, де! преди 4 години
Много пари трябва да кихне на адвокатите Суши за да съди Пульо. А шансовете да спечели не са на нейна страна с репутацията, която има. Затова ще си трайка.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Суши ще хване две гуши
18
3
 
5
 
! Отговори
Ще е крайно... преди 4 години
...крайно забавно как преподобната г-ца Суши би обяснила в съдебна зала факта, че след като се е почувствала унизена сексуално и почти изнасилена на публично място, само минути по-късно върти апетитния си *** върху чаталите на изнасилвача и неговите приятели на партито в хотелската му стая!Да видим!
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 18 По-скоро Кубрат Пулев- кривогледия поглед. Кличко при един удар така го изтрещя, че му събра очите!Навсякъде в нета го има!
16
1
 
4
 
! Отговори
ха преди 4 години
Кубрат Пулев - целувката
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, което не ви казват е, че много от убийствата на жени там стават след подобни скалъпени "съдения" и насилия. Пълно е със случаи в които американския женски сухоземен кит отива на купон, напива се, спи с 2-3 мъже, става на другия ден и внезапно решава, че е изнасилена. Унищожава 2-3 живота, грухва пари, вкарва хора в затвора, доказателствата са само как се била "почувствала".На някой му пада пердето и бум-бум.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако има шанс да го осъди ще го съди със сигурност. Ако няма шанс едва ли ще се занимава.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А,защо до сега не е завела дело ?Всяка уважаваща себе си жена ще съди Пулев за много пари.Работата е уговорена двамката са се наговорили ,да си направят РЕКЛАМА!
12
3
 
4
 
! Отговори
do 13 преди 4 години
е то това е целта да разбият белите нормални семейства, надявам се вместо да бягат от жените да се организират и да смачкат подобни извратени "групировки" - от адвокатите им до феминистки, *** и прочие измислени такива за печалбарство.
11
3
 
11
 
! Отговори
бг преди 4 години
Кубрат, трябва да разбере, че в САЩ не може да се държи, като в чалга клуб. Че има жени с различно поведение от бившата му приятелка. А иначе какъв боксьор е - според мен в топ 10 към момента, но няма потенциал да е на върха ! .
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мазна, лакома златотърсачка. Като всички феминистки. Адвокатското лоби в краварска Задмория добре захлебва от безсмисления грабеж. А като останат само афро-краварите, понеже белите ще бягат от жените като дявол от тамян, тогава и адвокатите ще бъдат опечени и изядени заедно с феминистките.
9
2
 
10
 
! Отговори
do 5 преди 4 години
да, тази публична целувка няма как да е "насилие", единствено което може да се лепне за нея е хулиганска проява но не и насилие, а за хулиганство наказанието е само вид глоба дори и голяма да е , но не и лицензи, курсове и ала бала. Това му лепнаха за опипването по ***, това е насилието, защо журналята не го споменават никой не знае.сушито се оплаква освен от целувка и от опипване за което няма свидетели и кубрат отрича но и вярват на жената, и много такива измислени насилия ще има и осъдени мъже, идва друго поколение, нашите деца и внуци ще се сблъскват често с такива измислени обвинения.
8
2
 
4
 
! Отговори
Оху преди 4 години
Тя и Суши трлябва да мине на обучение,за да се научи да не обижда най-верните си фенове!
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да му се размине Ще продава хотела в Берлин.
6
1
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
"Въпреки върнатия лиценз: Суши може да съди Кобрата"Ми много ясно, че може да го съди - едното няма нищо общо с другото.
5
3
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До ХХХЕ ти строши ***, човек!
4
8
 
6
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Стига сте преекспонирали случая!За една ПУБЛИЧНА целувка, не е възможно да се стигне до нещо повече от малко пушилка. Ако тази целувка беше насила и на някакво безлюдно място да. Намеренията не са му били да я насилва.
3
13
 
5
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Лицемерни българи ......вечно ще сте в тия 500 години ! Живейте за да умрете !
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега Суши ще чаака да види колко пари ще вземе Кобрата, за да знае с колко да го прецака.