Кобрата нападна Тайсън Фюри: Той е клоун и плямпало

Има само една голяма уста, отсече Пулев
17 сеп 2019 12:55, Красимир Ангелов
31
Кобрата нападна Тайсън Фюри: Той е клоун и плямпало
Снимка: Reuters

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев нанесе поредица мощни словесни крошета на британския си колега при най-тежките Тайсън Фюри. Кобрата определи Циганския крал като "клоун" и "плямпало" след последния му мач срещу Ото Валин през уикенда.

Фюри се наложи по точки над неособено претенциозния швед, като дори му беше пусната кръв, но това не повлия на крайната победа. Кобрата обаче обяви, че не е бил впечатлен от изявите на непобедения досега британец и разкри, че в миналото Фюри е отказал да се бие с него.

Пулев даде интервю за американска медия от тренировъчна зала на тима си Top Rank в САЩ, на чиято стена висеше плакат именно на Фюри. Кобрата мина покрай него, скъса го и след това го заля със словесен водопад.

"Гледайте го този, прилича ми на клоун. Хубава снимка са му направили, но наистина прилича на клоун. В тази зала са се били много големи имена, тренирал е Майк Тайсън тук, така че този няма място", каза Кобрата, докато късаше плаката на Фюри, след което коментира мача му с Валин.

"Наблюдавах мача му на живо. Той не представи нищо особено, има само една голяма уста, едно плямпало е. Нищо специално. Би се срещу съперник, за когото това беше първи голям мач в кариерата. По принцип би трябвало да го нокаутира, а той дори получи тежка аркада", посочи българинът.

По думите му Фюри само плямпа и не уважава другите боксьори. "Затова бях изненадан, че въпреки големите му закани, той се би 12 рунда", заяви Пулев и разкри случай, в който е трябвало да се бие с Тайсън Фюри в миналото, но британецът е отказал.

"Какво да ви кажа за него. Преди години, докато още се биех за Зауерланд, те преговаряха с него за мач с мен. Той беше свободен, нямаше скорошен мач, но каза, че не може да се бие с мен. Какво да ви кажа повече за него", заяви Кубрат Пулев.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кобрата нападна Тайсън Фюри: "Той е клоун и плямпало"Каза клоунът плямпало.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ти каква разлика имал от Фюри?
7
1
 
22
 
! Отговори
Вихър преди 4 години
Разликата между Фюри и Кобрата е следната:-За разлика от Фюри, Кобрата плямпа, но няма на какво да стъпи.Фюри говори като Мохамед Али, но думите са му подкрепени с действия - излиза на ринга и се бие.Да, не е нокаутър, не е атракция на ринга, но разбира бокса в детайли и открива слабите страни на пративника.Статистиката му е категорична!А както се казва - числата не лъжат!Ако се състои такъв мач ще викам за Кобрата, защото е българин, но ще си заложа парите за Фюри!
6
1
 
18
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Когато предизвикваш постоянно съдбата (джени-суши, развода) и получаваш постоянно удари от нея, трябва да знаеш кога да спреш.
5
2
 
16
 
! Отговори
Обаче преди 4 години
Ако падне после от него голям майтап ще стане.
4
2
 
26
 
! Отговори
Вихър преди 4 години
Нека да погледнем фактите, а те са следните:1.Кличко разнасяше Кобрата като *** из ринга и го нокаутира в 5-ти рунд.Кобрата нямаше никакъв, абсолютно никакъв аргумент срещу Владимир.За разлика от него Тайсън Фюри свали Кличко от 'трона' и му взе всичките пояси.До тук нещо неясно?2.Фюри се би с Уайлдър, когато не беше във форма и се държа много добре в този си мач.Кобрата, освен цитирания мач с Кличко не знам да се е бил с друг топ боксьор?Вие знаете ли?
3
2
 
28
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Промоутърите ли му вкарват тези финтове в главата, но ми се струва, че скоро пак ще има:"продължаваме напред". Жалко, че имаме боксьор с толкова ниски морални ценности. Да не забравяме, че Фюри потроши Уайлдър и само съдиите покриха "животното".
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Присмял се одран на одраскан ...
1
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой го казва .Ако има по -смешен от Гришо , волейболистите и футболистите ни ,е Кобрата.