Жена откри крадец в дома си, заключила се и звъннала на 112

Хасковската полиция задържала мъж, скочил през терасата й
15 окт 2019 14:00, Анисия Иванова
14
Жена откри крадец в дома си, заключила се и звъннала на 112
Снимка: МВР

Полицията задържа 31-годишен мъж в момент на кражба от жилище в Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера към 11.50 часа 40-годишна жена съобщила в полицията, че когато се прибрала в дома си и отворила вратата, заварила вътре крадец. На момента заключила отвън вратата и позвънила на спешния телефон.

Незабавно на място пристигнали полицейски екипи, които задържали мъж от Пазарджик с травма на крака - по данни на свидетел той скочил от терасите.

В хода на разследването на улица в града е намерен и лекият автомобил "Фолксваген" на задържания.

При претърсване в колата били открити 3 подбрани ключа за секретни брави, 2 отвертки, накити от жълт метал и 3 мобилни телефона.

Установено е, че в жилището е проникнато чрез отключване с подбран ключ. На заподозрения е оказана медицинска помощ в МБАЛ Хасково, където е настанен с фрактура на десен крак. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, по случая е уведомена Районна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: МВРкрадецХасково
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
Какво е подбран ключ?
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Невероятно, но факт - ти си по-*** дори от идола си Тошо!Не е за вярване, ама след един СлаФчов референдум и една анкета за кмет на Днес.бг веднага ще се разбере, че ти си ПОБЕДИТЕЛ!Защо някой ще краде, като няма какво? Всички, освен най-големите цър...ли, бяхме "равни" в мизерията, "братя" по наведена главица и "свободни" да козируваме, да доносничим и да крещим с пълно гърло "Да живее БКП!"Ех, какъв "рахат" беше, пък Мара каква беше сгледна...
9
1
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 8 преди 4 години
Шегаджия
8
10
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 8 преди 4 години
Това, само човек който не е живял тогава може да го напише! Помним и празните рафтове и това че живеехме като крепостни селяни (не можеш да отидеш да живееш другаде), и невъзможността да излезнеш в чужбина, и взетите земи да правят ТКЗС, и работата за без пари (бригадите), и тайните думи "наш човек" без които нищо не ставаше, и 10 години чакане за кола, и тихото слушане на радио Свободна Европа, и внимаването какво и къде говориш, и избитите хиляди интелигенти (художници, скулптори), ПОМНИМ!
7
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето на бай Тошо не си заключвахме вратите. Тези които ги заключваха оставяха ключа под саксията или под изтривалката. Нямаше айдуци нямаше крадци. В днешно време блиндирани врати със десетократно заключване, затворнически решетки на прозорците сотажииски номера и пак айдуци колкото искате. Харесва ви нали. Не ви харесваше спокойният живот искате Стрес. Ето ви го. 30 години живеете пеете и маате Кючежци. Да ви макятапроклетанедъгава.
6
1
 
14
 
! Отговори
Хан Тервел преди 4 години
И за крадци вече не ставаме. Тотална деградация...Вчера се видя, че и за футболисти не ставаме.
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като го излекуват ще го пуснат!Требе да работи човека все пак.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами сега! БХК кво правиме.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишман крадец...
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Фолксваген друго не можем да очакваме. Подкопават Европейския съюз, като се сгодяват и женят с азиатски диктатори. Плащат само на партии в България, за да управляват нашата родина.
1
0
 
21
 
! Отговори
XOXOXO преди 4 години
фрактурка, така е още не можем да летим..