Британски политик ни сравни с Бангладеш

Не можело хората от България да имат повече права
Обновена: 17 ное 2019 21:56 | 17 ное 2019 21:55, Нели Христова
300
Британски политик ни сравни с Бангладеш
Снимка: Reuters

За пореден път България бе дадена като лош пример от европейски политик. Този път страната ни попадна под прицела на Майкъл Гоув, човекът, който отговаря за Brexit в британския кабинет. В статия за Daily Mail той написа:

“Не е правилно хора от България и Словения да идват във Великобритания без никакви ограничения и автоматично да имат права, каквито хората от Бангладеш или Сингапур нямат."

Още по темата

Мнението му се смята за официална позиция на торите. В статията му се очертават и бъдещите им управленски планове, ако спечелят парламентарните избори на 12 декември.

Според министъра не е честно хората, идващи от европейски страни, да имат достъп до безплатното британско здравеопазване, докато останалите имигранти чакат около 5 г. и плащат такси, за да бъдат допуснати до системата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-скоро ни слага заедно със Словения което не е лошо,а на британците по принцип по са им на сърце държавите от бившата Британска империя,затова този се е загрижил за Бангладеш!
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимно 29Ганчовците като теб
26
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е повишил Ганчовците.
25
2
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Бангладеш и Сингапур са им бивши колонии, те имат специални права, затова е направил такова сравнение. Те са били една държава и са си много по-близки, естествено.
24
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 22, умните и можещите навсякъде могат да живеят и работят. Генерализирането на Българите като скъсаняци те прави същия расист като този на снимката.
23
8
 
15
 
! Отговори
Стадо преди 4 години
Истината боли а?а не боли ли когато платени роми избират кмета на София?!и всички мълчат а не протестират?
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е предизборна четка към мюсюлманите и жлътокожите, които вече имат британско гражданство, за да гласуват за торите(=брекзит). Ако източноевропейци имат британско гражданство, те така или иначе не биха за торите(=брекзит).
21
1
 
12
 
! Отговори
панчо преди 4 години
обикновенния британец не прави разлика между източно европейски емигрант или такъв от азияза британеца емигранта си е просто емигрантизпитват симпатии към тези които бягат от лошо като проблемни страни но не изпитват симпатии към тези които са на острова за да нарушават законите или да не плащат данъците си а ние не сме много от плащтащите си най вече поради ниско платените си професииако и у нас се случваше това с емигранти от по бедни държави и ние нямаше да се изказваме положително за тях
20
1
 
26
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Не е вярно ,че ние българите смучем социалната британска система,все пак сме най умната и работлива нация в света.
19
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сингапур? Тоя *** само би си мечтал държавата им да прилича поне малко на Сингапур, една от държавите с най висок стандарт едва ли биха се бутали за помощи от бозавите
18
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в Германия , Гърция и Италия има лаф - не правете български работи
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е да не би да е сбър5ал? Разликата е само в раждаемостта! Ние и това го нямаме.
16
4
 
15
 
! Отговори
stoy преди 4 години
До Анонимен,Бангладеш имал по-добър стандарт от нас,айде стига смешки!***,та хората там живеят с една паничка ориз на ден!
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8, нали ни поучаваха как се интегрират малцинства и как се прави ... Истината е че си нямат на представа, но много знаят да говорят и да поучават. Видяхме ги какви смешници са и с напускането на ЕС , много говорене и липса на реална работа и резултати.
14
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много правилно се е изразил.Дори малко меко, бих казал.
13
11
 
10
 
! Отговори
хъша преди 4 години
май започнаха да стават много западните политици за които източно европейците са само проблемна тежест реално много малко от нас на острова се интегрирват добре,не желание да учат езика до добро ниво или да квалифицират по добре платена работа за висока заплата,на повечето доматите са им проблем че били пластмасови,повечето не се смесват с местните а се самоизолират в бг общества...няма много причини заради които да ни харесват
12
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя знаели къде се намират географски словения и България. Тоя знаели къдее бангладеш и сингапур. Нямаше ли наблизо българи и словенци да му изправят очилата. Чърчил искаше да прави от територията ни картофена нива а ние от енгилезия ще направим тор. За тор са идеални.
11
8
 
32
 
! Отговори
Ей хора преди 4 години
Що се правите на засегнати и луди като някой ни каже истината?!Всеки който общува с чужденци,го е чувал!да гадно е но ния сами сме си виновни.
10
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо хората от Бангладеш имат пари да си плащат здравните, а българите нямат в Англия здравните никак не са евтини. Истината е. че Бангладеш е светлинни години пред Байганистан 200 лв пенсии са 100 евро както и да ги пресмяташ. Това е геноцид при положение, че социалният минимум в ЕС е 450 евро.
9
4
 
51
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"хората от Бангладеш или Сингапур нямат"Сингапур? Тоя чиляк знае ли въобще какво представлява Сингапур, че го сравнява с Бангладеш?