Британски политик ни сравни с Бангладеш

Не можело хората от България да имат повече права
Обновена: 17 ное 2019 21:56 | 17 ное 2019 21:55, Нели Христова
300
Британски политик ни сравни с Бангладеш
Снимка: Reuters

За пореден път България бе дадена като лош пример от европейски политик. Този път страната ни попадна под прицела на Майкъл Гоув, човекът, който отговаря за Brexit в британския кабинет. В статия за Daily Mail той написа:

“Не е правилно хора от България и Словения да идват във Великобритания без никакви ограничения и автоматично да имат права, каквито хората от Бангладеш или Сингапур нямат."

Още по темата

Мнението му се смята за официална позиция на торите. В статията му се очертават и бъдещите им управленски планове, ако спечелят парламентарните избори на 12 декември.

Според министъра не е честно хората, идващи от европейски страни, да имат достъп до безплатното британско здравеопазване, докато останалите имигранти чакат около 5 г. и плащат такси, за да бъдат допуснати до системата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
8
 
34
 
! Отговори
Константин преди 4 години
По-принцип аз няма да ходя в англия, нямам желание. Не ме интересува какви ги говори този бритиш хомосекшуал. Да си говори, не ми пречи. Само последно, това не е ли расизъм или дискриминация, да иска хора от едни страни на база раса да плащат, като може и да не плащат.
187
21
 
10
 
! Отговори
334 преди 4 години
Прав е.
186
13
 
12
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
амма че сме комплексирани...защо се засягаме толкова...вместо това би трябвало да разберем какво иска да каже човека...а човека си е прав...
185
12
 
9
 
! Отговори
+- преди 4 години
Истина си е.
184
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бан гладеш и Сингапур някога са били колонии навярно, та за това и се има в предвид, че не би следвало да са с по малко права от хора с които са воювали през двете световни войни.
183
4
 
12
 
! Отговори
Цезар преди 4 години
Да го дуаш ибрик
182
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От пияндета, генетично обременени, колонизатори и двуличници акъл не ми трябва. Колкото по-рано напуснат ЕС, толкова по-добре. Нека погледнат себе си от страни и да видят , че са затънали до шията, че скоро не само турците, но и индийци ще ги управляват.
181
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен до Прочел преди 4 години
И какво си прочел абсолютно нищо, Великобританя е все още в ЕС и е нормално пристигащите Европейци да се ползват със същия статут както Англичаните. И е редно пристигащи от не Европейска държава да се борят и кандидадстват за безплатно здравеопазване.
180
4
 
30
 
! Отговори
Евроатлантик преди 4 години
Той сигурно не знае къде се намира Сингапур, Бангладеш и Словения?Ако го питат де се намират Фолкленските острови ще ги търси на картата до Шотландия?
179
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По бедност се сравняваме с Бангладеш. Със сингапур нямаме общо, те са много по-развита държава от България.
178
13
 
24
 
! Отговори
Кънчо Мисирков преди 4 години
Българина освен,че не познава себе си,а и не познава и света.Докато не опознаем света истински,никога няма да разберем кои сме и къде сме.Българина е затънал в исторически измислици за величие и не вижда къде е стигнал света.Миришат ни краката за Singapore. Та там са с един век най малко пред нас.Виж... с Бангладеж делим мегдан...Ганйо...Ганйо...
177
5
 
13
 
! Отговори
Прочел преди 4 години
Прочетох последните 20 коментара и виждам, че всеки коментира заглавието, а не е прочел статията. Ама то и тия от днесбг нарочно пишат глупости.
176
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** най-много се сърди, когато му кажат истината.
175
3
 
21
 
! Отговори
Очите преди 4 години
Колкото и да но обиждат и сравняват с държави от намайнататаа си, те след още едно поколение и подчертавам - много преди нас ще се превърнат в кафяв гювеч от цветните, дето толкова много си ги обичат.
174
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той споменава и Сингапур, но ние, понеже сме станали тънкообидчиви, ведната чуваме само Бангладеш. Аз пък се радвам да ни сравняват със Сингапур - една от най-развитите държави в света.Човекът просто е искал да си онагледи тезата, какво ще стане след Брекзит, и е споменал държави на случаен принцип.
173
12
 
5
 
! Отговори
лорд Дизраели преди 4 години
бая българи изклаха османците и албанците превозвани от нашия флот по време на руско-турската войнаако ще и 100 хиляди българско овчари да изколят, но да не бъдат накърнени интересите на Англия на БалканитеС най-голямо неуважение към българските овчариЛорд Дизраели
172
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да се докараме до това незавидно положение основна вина имат нашите политици, и основно мафията ГЕРБ. Само нашите заблудени офце подкрепящи мафиотската стректура все още не го проумяват. Аз също живея в чужбина, и единственото което чувам за нашата страна е България мафия.
171
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добри политици са,добра класа,с достадобре отработени модели.Над Наш слънчасал, няколко класи.Затова иразиграват европата, комисар е ключовият момент на загрявката.И на31 януари няма да излязат,ако не им сеплати за доброто храносмилане.Боко исловенския с нещо много са ги издразнили,и ни сочи с пръст.Не е шегаработа, но боки се усмихва а захариеванезнае къде се намира.
170
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко англичани сме изтрепали при ДойранНа тоя сигурно деда му са го изяли там червеите
169
1
 
32
 
! Отговори
Братя преди 4 години
Точно така, а вие драги българи ходете в англия и си кръщавайте децата с техните имена - андрю, антъни..