Британски политик ни сравни с Бангладеш

Не можело хората от България да имат повече права
Обновена: 17 ное 2019 21:56 | 17 ное 2019 21:55, Нели Христова
300
Британски политик ни сравни с Бангладеш
Снимка: Reuters

За пореден път България бе дадена като лош пример от европейски политик. Този път страната ни попадна под прицела на Майкъл Гоув, човекът, който отговаря за Brexit в британския кабинет. В статия за Daily Mail той написа:

“Не е правилно хора от България и Словения да идват във Великобритания без никакви ограничения и автоматично да имат права, каквито хората от Бангладеш или Сингапур нямат."

Още по темата

Мнението му се смята за официална позиция на торите. В статията му се очертават и бъдещите им управленски планове, ако спечелят парламентарните избори на 12 декември.

Според министъра не е честно хората, идващи от европейски страни, да имат достъп до безплатното британско здравеопазване, докато останалите имигранти чакат около 5 г. и плащат такси, за да бъдат допуснати до системата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
1
 
15
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
До до всички 204И кой дава власт на "нашите политици" с гласа или пасивността си ?!Докато в България се идеализират и овластяват прости, нагли, селски тарикати, а интелигентните, принципни, съвестни професионалисти се считат за "балъци", все ще живеем в бедна, корумпирана ***!
167
0
 
27
 
! Отговори
бангалурски българин преди 4 години
Да очаква протестна нота от Бангладеш за обида, че ги сравни с българите!
166
0
 
9
 
! Отговори
A преди 4 години
Aнгличaните кaто cе нaпият нa морето и cе контузят ще плaщaт ли
165
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ела та прав е поляка,стандарта ни е бангладешки.
164
2
 
17
 
! Отговори
до всички преди 4 години
Най-жалки ми изглеждат тези,които обвиняват за такива изказвания Запада,а не нашите управници довели ни до това положение.Защо само България дават за лош пример, а не Чехия, Словакия, Полша.... Явно ни завиждат,защо? Примерни отговори: 1. Само ние имаме такъв лидер.. 2. Само ние не извършихме лустрация и не унищожихме ДС и използваме и до днес нейния кадрови ресурс. 3. Само ние ликвидирахме корупцията, в началото на 2019г., (Цитат на Б.Борисов).
163
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по-големи пияници от английските туристи.Ние също печелим при Брекзит.
162
4
 
22
 
! Отговори
Циник до Проблем преди 4 години
Тукашните националистчета.. ко праим ся? Нали му се кефихте на БоДжо? И на Орбан, Салвини и на подобните им боклу.ци. Вие май си мислехте, че има нещо като интернационален национализъм. Клоуни.-----------Що? Вие тукашните мултикулти , ЛГДБ Джендърчета на Садик хан ли се кефите?Орбан и Салвини много ли ви пречат?Да се сношавате безразборно с африканци и афганистанци?
161
6
 
27
 
! Отговори
Тигър преди 4 години
Този пък Пинокио тръгнал да говори за България. Абе алланколуу- ти виждал ли си се в огледалото? Смешен гном - лилипут.
160
3
 
23
 
! Отговори
николай преди 4 години
Няма по-студени хора от англичаните. Няма по-капризни от тях, когато са в чужбина. Гледат си интереса във всичко. Налудничави са и доста странни. Никога не говорят направо, винаги блъфират. Според мен никой не може да каже какво ще направи Вликобритания и с Брекзит и с останалите проблеми. Непредсказуеми са.
159
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако извадим скъпите квартали на Лондон, които са пълни с разни руснацк, китайци, араби и всяква друга гмеж, която е изпрала и обрала парите в собствените си държави, Словения ще е с по-висок среден стандарт от UK.Сингапур пък е смешно да се споменава въобще. Една от най-богатите държави в света въобще. Те са нещо като Монако. БСмешна история като цяло, вероятно говори глупости и заобиколки от лицемерие да не назове направо бай М. Ама бай М вече е там и ще се разнмножава както тук. Късно е
158
2
 
12
 
! Отговори
Цезар преди 4 години
Тоя *** да ми се обади след три месеца - тъся си чистач за обора-заплащане по споразумение
157
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Що се правите на засегнати и луди като някой ни каже истината?!"Български рефлекс си е това.. ние сме си за азия, там така не понасят истината и лъжат себе си и другите за световно.. Европа не движи така
156
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който не е живял в Англия, той не знае, че източно европейците ги имат за по-долни и от най-голямата им и3мет. Дава им се в повечето случаи най-мизерната и ниско платена работа и все са виновни за нещо. Имали цветен на работа, той е фараона - ***, мързелив и долен. За това и ги назначават източноевропейците - да са виновни за нещо, че Азиатско-Африканската гмееж все е оневинена.
155
2
 
20
 
! Отговори
Anon преди 4 години
... ми то не трябва и британците ксто дойдат в родината да се държат като скотове ама ей ги на...
154
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И неговото мнение не е честно, но скоро ще го разбере по трудния начин.
153
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемния, интернационалния наци си ти, казва му се глобализъм. От брекзита губят брюкселските клоуни ще им се наложи да крадат по малко, а да и няма да можеш да ходиш в англия по анцунг както ходиш в мола като си мислиш че си гражданин на света с интермационалната си мутроцигания
152
3
 
16
 
! Отговори
тук сме си добре преди 4 години
не ни трябва нито цингапур нито джунгадеш, то в Лондон други няма.
151
4
 
25
 
! Отговори
Георгиева преди 4 години
Не трябва да се сряскаме от разсъжденията на пиратите на света.
150
14
 
13
 
! Отговори
Проблем преди 4 години
Тукашните националистчета.. ко праим ся? Нали му се кефихте на БоДжо? И на Орбан, Салвини и на подобните им боклу.ци. Вие май си мислехте, че има нещо като интернационален национализъм. Клоуни.
149
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този човек ни сравнява със Сингапур и Словения! Аз липно се чувствам поласкан! Ако сме като тях ехеее! Нищо друго няма да искаме!!!