Джошуа взе реванш от Руис и си върна световните титли

Срещата се реши със съдийско решение
Обновена: 8 дек 2019 07:18 | 8 дек 2019 00:11, Красимир Ангелов
161
Джошуа взе реванш от Руис и си върна световните титли
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Антъни Джошуа отново е световен шампион!

Британецът спечели реванша срещу Анди Руис след съдийско решение и така си върна титлите във версии WBA (Super), IBF, WBO и IBO, които му бяха отнети от същия противник преди половин година.

Срещата се проведе в Саудитска Арабия, на специално построено съоражение специално за боксовата гала.

През цялата среща британецът заложи изцяло на тактиката и този път не допусна да подцени пълничкия мексиканец.

Руис определено имаше трудности, тъй като неговият противник се движеше много и не се стигна до размени на удари, както бе в предишната среща между двамата.

Това бе 23-и успех в кариерата за британския боксьор, като той е спечели 21 от тези срещи с нокаут, а в две от тях със съдийско решение. Освен това той има и една загуба, която бе именно от мексиканеца през лятото.

Поражението пък е второ в кариерата на Руис от общо 35 мача, като той има сметката си 33 победи.

Всичко за големия боксов мач четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: антъни джошуаАнди Руис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
9
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Дали "разбирачите", които пишат, че Джошуа е бягал, са гледали поне един мач на Мохамед Али, най-добрият за всички времена? И той ли бягаше?
77
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лошото е, че нашия ще се навие да се бие с Джошуа след това което видя снощи, а реалността ще е друга- с нашия няма да има уговорка и Джошуа ще си покаже истинската същност на боксьор- като мача му с Кличко, Поветкин, Уайт където ги разбиваше от мощни крошета и ъперкъти!Все пак да пожелаем на Кубрат успех да не го нокаутират и да загуби само по точки...ако е благосклонен към него Джошуа разбира се.
76
2
 
4
 
! Отговори
Ако преди 4 години
Дон Кобрети беше на ринга, България щеше да има световен шампион в тежката категория.
75
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелеее..тоя мексиканец ми изглеждаше като матрьошка- хем нисък 183 см, хем дебел 130 килограма и Джошуа бяга цял мач от него. Това беше пълна порнооография.
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това не беше професионален мъжки бокс,джошуа игра за точки,типичен аматьорски бокс,дори нямаше комбинация от удари ,само по единични за печелене на точки,определено руис щеше да бие ако влезеше в единоборство,но *** го надбяга по ринга и не даде възможност за премерване на силите.Грозен бокс,нямаше какво да се гледа,по-бързия надхитри по-бавния,бих казал,че по-слабия победи с хитрост
73
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако играеха по отворено , пак Руис щеше да бие. Явно е по - добрия боксьор
72
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** те фактите говорят предостатъчно за уредената среща. Кога е имало случай в бокса, световният шампион да вземе 9 пъти по- малък хонорар от претендента?Руис- 9 милиона, Джошуа- 85 милиона. И после оня със 109- ти пост ще ми защитава Едито Хърн. Аре не ме занимавай с глупости, бе!
71
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаквам реакцията на Уайлдър в социалните мрежи от рода:" Джошуа, къде си тръгнал срещу мен, като едно кюфте те направи смешен за втори път. Да бягаш по въжетата цял мач от едно 130 килограмово кюфте???. Муахаахахахахаха"
70
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 109 Искаш да кажеш, че това беше истински бокс, а не имитиране на бокс? Искаш да кажеш, че това не беше уговорен мач и подигравка с милиардите зрители? Свали си пристрастените очилца, моля!
69
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде не правете Еди Хърн на някой световен манипулатор.Не ми се търси едно видео където точно Еди Хърн гонеше нашия Пулев по един ескалатор и го молеше да направи мач с Джошуа (това бе много преди Джошуа да срещне Кличко) и нашия Бай *** Пулев се базикаше с едно от момчетата, които чистят там и го питаше дали е готов за мач с него като му показваше среден пръст на него и Еди Хърн.Никаква уговорка нямаше, просто Джошуа имаше психически проблеми.
68
3
 
9
 
! Отговори
Курти преди 4 години
най-хубавото е от състезателите никой Не е руснак.
67
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А всички чакахме тоя мач от месеци с нетърпение и накрая Еди Хърн ни се изззсра в устата с тази пародия! И след това неговия нигерийски клоун има наглостта да казва, че иска 70% на 30 % от мангизите да са за него при евентуална среща с Уайлдър.
66
1
 
14
 
! Отговори
ЦИРК преди 4 години
Уреден мач! Явно на Руис са му наредили да не се натяга, въпреки че той сигурно не е искал, но се е налагало!
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 104 Публиката са араби с милиони в джобовете...ухапала ги бълха там някви 1000 долара за билет. По- скоро Еди Хърн да каже колко прибра под масата за тази уговорка.
64
1
 
12
 
! Отговори
MMI преди 4 години
Публиката да си търсят правата и да им върнат парите!!
63
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По- жалък и срамен мач в тежка категория за световната титла не бях гледал. Честно!Той и палячото Джошуа даже не се радваше след последния сигнал. Отврат!
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не беше бокс а или наредена среща или цирк на двама аматьори
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде отиде подяволите елсплозивността на Джошуа от предишните му мачове, а 2-та мача с Руис беше пълна жалка картинка?Има си само едно обяснение- имат уговорка с Руис да си спечелят едни бързи големи пари. Я се сетете що Руис като световен шампион е готов да се бие за 9 милиона долара снощи, а Джошуа да прибере 85 милиона долара от тази среща? ?????? Аре направиха ни на овце тия двамата хептен.
60
7
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
до 97Пич, не бъркай аматьорския бокс с професионалния.Това, за което говориш - тактики, техники, стратегии е аматьорски бокс.В професионалния хората искат да гледат бой, битка, кървища на ринга, нокдауни и нокаути.Боксьорите като гладиатори !В снощната среща не видяхме нищо такова.Видяхме един анаболен манекен, който бягаше из ринга и една лоена топка, която го гонеше.Танцуване, усмивки и закачки ...Театър за милиони.Даже Поветкин и Майкъл Хънтър направиха по-зрелищен мач преди това.
59
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алооо, боксът изглежда елементарен спорт но е изключително труден.Антъни Джошуа изигра мача по най-добрия начин. За никакво бягане не можеда се говори - просто по-подвижния боксьор се движеше повече на ринга. По подобен начин Фюри победи Кличко с много движение защото отслабна с повече от 50 кг за мача.Пичове, набийте си го в главите - бокса не е махленски бой. Нокаутите на Тайсън, които гледате по YouTube, където ги мачка като танк е срещу слаби боксьори. След това мачовете му бяха други.