Убиецът от Ханау оставил писмо с крайнодесни възгледи

Той е имал разрешително за лов и е германски гражданин
Обновена: 20 фев 2020 16:16 | 20 фев 2020 10:18, Елка Василева
56
Убиецът от Ханау оставил писмо с крайнодесни възгледи
Снимка: БГНЕС

Мъжът, убил девет души в два бара за наргиле в югозападния германски град Ханау, е оставил писмо, в което е признал деянието си и е изразил крайнодесни възгледи. Това съобщи в. "Билд", без да цитира източник, предаде Ройтерс.

Предполагаемият извършител бе намерен мъртъв в дома си. "Специалните части на полицията намериха там и друго тяло. Разследването продължава. За момента няма данни за други извършители", написа в Тwitter полицията на провинция Хесен, цитирана от Франс прес.

Още по темата
Следователи са открили колата на извършителя, в която е имало боеприпаси и пълнители. Заподозреният е имал разрешително за лов и е германски гражданин, съобщават местни медии.

Убиецът се казва Тобиас Р., пише още "Билд". Според досегашните информации стрелецът звънял на входната врата на наргиле баровете и когато му отваряли, откривал огън по хората вътре. Не е подбирал жертвите си. Най-много от тях са кюрди.

Кметът на Ханау заяви, че едва ли би могъл да си представи по-ужасна вечер от миналата, предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Бе ужасна вечер, която със сигурност ще ни ангажира съзнанието дълго време и ще ни остави тъжни спомени", каза Клаус Камински, цититан от в. "Билд".

Той не даде никакви подробности и не каза какви може да са мотивите за нападенията, извършени в центъра и в западен квартал на Ханау.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
22
 
9
 
! Отговори
русофоб българофил преди 4 години
Полицията е намерила при убиеца материали за Путин и Русия. Без съмнение от КГБ са му промивали мозъка за да се стигне до деянието. Русия е зло, което се опитва да разруши Европа.
18
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германия е една идиотска държава. Българите да се връщат и да работят ЗС Родината си а не са слугуват на разни *** германци!
17
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдаа, все повече югендчета нахлупват каските отново...
16
7
 
16
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Много бързо го намериха,а и писмото му. Прилича много на случая с 11.09 с кулите близнаци в Ню Йорк и откритото писмо в наблизо паркираната кола на терористите
15
5
 
18
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Явно е живеел с нея на тази възраст, защото е бил безработен не е можел да си позволи собствена квартира.Безработни в Германия са само слабоумните лентяи. Ако нямаш ценз, има безброй възможности за напълно безплатно образование. Не в Хайделберг, но в други градове е пълно с безплатни образователни програми.
14
12
 
23
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Човекът е искал да "поизчисти" заринатите улици на родината ! Просто не е издържал да гледа ***, фереджета и черни мутри да вандалстват из Германия . Скоро нег.ър може да им стане канцлер. Чистата арийска раса се превръща в най-нескопосен човешки материал.
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази нощ сънувах кристали. Много кристали.
12
10
 
25
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
Добре върви, събужда се немският дух! Чакаме А.Х. да спечели изборите отново и този път да доведе "почистването" докрай!
11
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не покажат какво е написал човека в писмото си ? Защото със сигурност много хора ще го подкрепят и ще мислят като него. Повечето т.нар крайно десни искат единствено да имат чистата и подредена Германия каквато е била преди да плъзнат кюрди, пакистанци, араби и подобни националности, които хал хабер си нямат как се подрежда една държава и как трябва да се държат в такова общество. Те реално не се интегрират, а си създават мини общества където си живеят както в техните държави
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще се събуди Ханс.
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имал е човека възгледи против вредното влияние на пушенето на наргилета и замърсяването на въздуха, водещо до глобалното затопляне и ги е отстоявал. Пушенето убива.
8
8
 
37
 
! Отговори
Няма лошо преди 4 години
Това са разни *** - млади мъже без семейства, без ценности. Събират се по тия барове и се чудят какви глупости да измислят. Който не е бил в германия да не коментира. Тези *** се държат нагло, купуват си скъпи коли и се държат като гангстери. Реално подкопават и се подиграват с труда на хиляди германци. Не може да отидеш в една перфектна и подредена държава и да започнеш да рушиш чуждия труд. Българите сме робски народ и си траем, но германците няма да траят още дълго
7
4
 
34
 
! Отговори
До sichtpunkt преди 4 години
Пиле, я кажи колко нападения с ножове и атентати има, извършени от мюсюлмани? Колко са атентатите, извършени от християни европейци?
6
15
 
9
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Убиецът се казва Тобиас Р., пише още "Билд". Според досегашните информации стрелецът звънял на входната врата на наргиле баровете и когато му отваряли, откривал огън по хората вътре.ДА, ТОБИАС викал Алах Акбар като убивал чистокръвни арийци. Може би защото наскоро е приел исляма и дори носел бурка понеже от скоро станала Тамара Р. AfD са изродено политическо образование.
5
8
 
34
 
! Отговори
Ако преди 4 години
си бяха стояли по родните места нямаше да стане така!
4
6
 
11
 
! Отговори
морски преди 4 години
Добре, че стана надалече - щеше да уплаши бедните туристи !
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1: Кой Бог? Аллах ли имаш предвид?
2
8
 
43
 
! Отговори
Българка преди 4 години
Либерастите с тъпата си политика ще докарат нацизма в Европа.
1
10
 
38
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
ЩОМ Е ИМАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ЛОВ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА