Двама загинаха - турски автобус помете шофьори на пътя

Катастрофата е станала на пътя Бургас-Созопол
Обновена: 29 фев 2020 10:32 | 29 фев 2020 07:50, Елка Василева
89
Двама загинаха - турски автобус помете шофьори на пътя
Снимка: БГНЕС

Турски автобус прегази мъж и жена, докато те оглеждали щетите по колите си след лека катастрофа на главния път Бургас-Созопол, на около километър след изхода на Бургас.

При първия инцидент два автомобила и микробус се ударили, щетите били само материални, предаде Нова тв.

Тримата водачи отбили вдясно от пътя, в банкета, за да не пречат на движението.

Докато оглеждали последствията за колите си, покрай тях преминал автобус с турска регистрация.

Шофьорът на автобуса ударил една от спрелите коли,  помел и двама от водачите - мъж и жена, които загинали на място.

Заради трагедията почти цяла нощ пътят Бургас-Созопол остана затворен. Водачите, които пътуваха към Южното Черноморие, използваха алтернативен маршрут.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛНИКАКъв знак стоп ве? Ти в колата мъкнеш ли знак СТОП за да го слагаш при нужда. Чети правилника ти. Обезопасява се с триъгълник. Включват се аварийни светлини. Участниците в ПТП обличат светлоотразителни жилетки (за да се виждат от далеч).Мир на душите на загиналите, по този нелеп начин. Но те са слезнали в тъмното, на главен път, да си оглеждат щетите. Това е недопустимо. И те са виновни и водача на автобуса е виновен. Всички са виновни.
65
1
 
4
 
! Отговори
ЙОРДАН преди 4 години
Жалко за хорицата. Бог да ги прости. Но на тези ря..ни карабини нищо не им правят от Българска страна. И *** си хвърчат здраво.
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера два турски камиона ме изпревариха с поне 80 км/ч в населено място. Та си чудех кога ще е следващото произшествие с турски камион на пътя!
63
1
 
5
 
! Отговори
местан преди 4 години
действията на турския "шофьор" разбира се не са били съвсем екзактни,но това няма особено значение тъй като на територията без закон наречена българия тези творчески отклонения от правилника за движение са напълно приемливи
62
5
 
6
 
! Отговори
ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛНИКА преди 4 години
ЩЯХА А СА ЖИВИ АКО СПАЗВАХА ЗАКОНА ПРИ КАТАСТРОФА:1/ ПОСТАВЯ СЕ ЗНАК СТОП НА 50 МЕТРА ЗАД КОЛАТА+ АКО ИМАТ И МИГАЩА ЛАМПА2/ ВКЛЮЧВАТ СЕ АВАРИИНИТЕЕ ПРИ КАТАСТРОФА СЕ ПАНИЬОСВАТ.РЕЗУЛТАТЪТ ТРАГИЧЕНОТДЕЛНО ТЪПИЯТ АВТОУЕН ШОФЬР
61
1
 
18
 
! Отговори
Щази преди 4 години
ГЕРБ пусна ли петиция-свобода за турския шофьор
60
3
 
18
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Не сме във състояние да задържим турския шофьор,Ердоган не е черапа,а и сме във момент когато мутрата се мазни
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "Мойше". В Източно Православната е Мойсей.В хилядите други църкви, използващи английски е Моузес. В Исляма е Муса. А ти, ти си ***! Не от "Под Игото".
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви шофьори със жилетки бре? Това да не ти е Франция?
57
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мойшe: Така е, евреин миньор няма. Ние работим в Банки, в корпорации, ние сме там където са парите. Турците работят шофьори и ни слугуват. Ке, ке , ке Какво ще ни направите? нищо. Имаме железен дом. Имам ядрено оръжие. Ке, ке, ке.
56
2
 
2
 
! Отговори
Констанца Истанбул преди 4 години
Само дето шофьорите са румънци. Юзлем пътуват Констанца Истанбул
55
1
 
14
 
! Отговори
Дъге преди 4 години
Оня ден на магистралатав участака Шумен -Варна тъкмо изпреварвам и хоп ремонт на ммантинели на лявото платно без предупредителни знации без нищо- табела стрелка на самия ремонтен участък.Добре ,че тоя в дясното платно беше печен и реагира адекватно и ме пусна иначе щях да изтъркам новите гуми ...
54
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шофьорът на турският автобус щом не е видял трите катастрофирали МПС-та, дали щеше да види триъгълник и жилетки? Не, че не трябва да ги сложат, ако са на пътя, но това не може да стане на мига, както си мислят някои.
53
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При такива случаи (особено през нощта) трябва да бъде разположен триъгълника най-малко 50 метра зад мпс.. !!! Шофьорът трябва да е облечен със светлоотразителна жилетка!!!
52
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 53Турските автобуси и турските тирове ни изтрепаха.....................Така е, ние българите сме цвете за мирисане по пътищата та дрънкаме! Все някой друг ни трепа, гази, мрази и потъпква! Плеядата на потурковчаните!
51
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турските автобуси и турските тирове ни изтрепаха.
50
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не са си изнесли автомобилите извън пътя ами в тъмницата седнали да си гледат кривите ламарини. Какво ще видят в тъмницата. Можеше изобщо да не спират а да продължат до някоя отбивка или населено място. Ама когато е писано да те утепе Турски автобус нема да те утепе Влак.
49
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 49 До предишнитеТи там ли си бил прокуроре?
48
8
 
19
 
! Отговори
До предишните преди 4 години
Казвате, че е трябвало да се телепортират извън пътя. Браво! Умници сте ми. За всяко нещо трябва време. Първо да осъзнае какво е станало. После да реши какво да прави. За обличане на жилетката трябва време. За слагане на триъгълник трябва време. За изтегляне на колата встрани от пътя трябва време. Проблемът не е в загиналите, а в шофьора на турския автобус, който е спал, докато е шофирал. В 22:00 часа е тъмно, пътя е мокър, няма да кара с 120, защото бърза, а ще кара с 60,ако трябва и с по-малко
47
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормален човек не стои на пътното платно даже и през деня, защото се движат автобуси, камиони, коли. Опасна и безотговорна постъпка. В нормалните държави е забранено вътре в аварирала кола даже и в аварийна лента да седи в колата и да чака пътна помощ .