Почина баскетболната легенда Спас Натов

Той си отиде едва на 53 години
27 май 2021 07:41, Александър Попов
32
Почина баскетболната легенда Спас Натов
Снимка: БаскетболТв

Почина една от легендите на българския баскетбол Спас Натов. Той си отиде вчера едва на 53-годишна възраст, като вероятната причина за смъртта му е инфаркт.

Натов е роден на 5 февруари 1968 г. в Пазарджик. Носил е екипите на ЦСКА, Славия и Черно море, а в националния отбор участва на две европейски първенства - през 1991 и 1993 година.

Между 2006 и 2016 година беше на три пъти треньор на мъжкия отбор на Черно море и работи с подрастващи в школата. От есента на 2017 година той се завърна в родния си град, където бе треньор в школата на Хебър. Впоследствие той се върна във Варна, където продължи работата с млади таланти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Спас Натов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е несправедлива и жестока съдбата понякога :(( Защо толкова рано си отива Спас, със сигурност можеше още много да даде на баскетбола...Много интелигентен, можещ играч и готин човек, жалко, много жалко...Да почива в мир, съболезнования на семейството :(
6
0
 
6
 
! Отговори
от 7 преди 3 години
Любо Минчев де, не Георги Минчев, но ме разбрахте ;)
5
0
 
12
 
! Отговори
Безсрамници преди 3 години
Как можахте да изтриете съболезнованията ми бе!??Вие не сте хора!За разлика от вас жалки пасквиладжии,аз съм играл срещу него оше от основното училище по състезания до А група, и дълбоко го уважавам..Не сте хора вие.Да,като скочеше и по двама защитника носеше на ръцете си и пак бележеше!Бог да Го прости ;(
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беше много интелигентен център. Казват, че и като човек е бил много точен. Аз съм от това поколение, което израсна с него, Георги Младенов, Цецо Антов, Дечо Коешинов, Георги Минчев, Тони Дечев... Сигурно преди тях е имало и по-добри, но на фона на днешните ни баскетболисти тези бяха невероятни!
3
9
 
4
 
! Отговори
Фин преди 3 години
До 3 и 4; безсмъртието е факт, но е духовно, а не фекално, както си мислят примитивните ви кратунки. Ако Бог не беше гений 3, ти нямаше да можеш да прочетеш и да нпишеш това тъпчо. Ти даже един речен камък не можеш да направиш. Ама простия и атеиститичен български народ си заслужава съдбата.
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беше последният голям център в българският баскетбол.
1
10
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 години
Мир в безкрайната смърт, чичо Спасе! И ако видиш някакъв бог нейде, заплюй го поради садизмът му... поради некадърността му да съдава безсмъртие.Благодаря за прекрасните кошове. Почивай в мир.