Панайотов: Русия е решила да направи войната по-кървава

Според него броят на жертвите тепърва ще расте
1 мар 2022 08:45, Елка Василева
57
Панайотов: Русия е решила да направи войната по-кървава

„Смятам, че руските ръководители са взели решение да направят войната по-кървава. Руското ръководство е решено да ескалира конфликта, така че да постигне целите си – сваляне на правителството”. Това заяви пред Нова тв бившият министър на отбраната Георги Панайотов.

Още по темата
Според него броят на жертвите тепърва ще се покачва.

„Човешкото страдание ще бъде неизмеримо. Ако тази огромна военна сила бъде използвана изцяло,  жителите на Киев ще бъдат унищожени. От едната страна имаме една руска армия, която превъзхожда украинската. От друга страна имаме една 40-милионна Украйна, която  защитава родната си земя. Тези 40 милиона не могат да бъдат купени, спечелени. Най-важното нещо е ,че украинският народ не може да бъде сложен под ботуш”, твърди Панайотов.

По думите му Путин извършва ядрен шантаж. Това е психологическа война. Подобно нещо той предприе, като разпространи новината, че изпраща чеченски бойци в Украйна, за да всее ужас и страх.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каза Панайотов, след което отиде да се отчете в руското посолство.
42
3
 
3
 
! Отговори
ЛОШОТО ПРЕДСТОИ! преди 2 години
Крепостните прими.тиви ще атакуват с ядрени ракети не Украйна, а САЩ и то през Тихия океан.Голяма част от човечеството ще загине от радиацията, а военнопрестъпниците непременно ще застанат пред Хагския трибунал.
41
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредния антлантик всезнайковци и лъжци
40
4
 
2
 
! Отговори
Щом преди 2 години
Путин не си изтърва нервите, Кото Турция му свали и утрепа пилотите в Сирия, не ми се вярва и сега до излезе от релси и да се разбърза. Явно си има някаква тактика която следват ден след ден. Само с това за ядреното дежурство ме учуди обаче явно е било за да респектира / блъф.
39
10
 
5
 
! Отговори
пешо преди 2 години
НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ ! НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ ! НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ !КИРО ИСКА ДА ЗАТРИЕ 1300 ГОДИШНА ДЪРЖАВА ,ТОЙ Е ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.
38
3
 
9
 
! Отговори
Смях... преди 2 години
Тя Русия себе си не може да оправи и е затънала в бедност, та света ще оправя...
37
1
 
3
 
! Отговори
Бай грую преди 2 години
До веселинь. Има свободни места в Карлуково. Олигоффрен.
36
5
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Болшевиките систематично унищожават Русия и руските ценности от 1917-та година насам. Никога не са ценили живота на хората (нито на свои, нито на чужди). Промяната в Русия може и трябва да дойде отвътре, не отвън.
35
7
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Панайотис , колко от кръвта ти е гръцка,noмако? Не Русия окървавява света,а Украинците,Турците,евреите,англосаксонците. Русофобите сте превзели всички вестници и трибуни,но при влизането на Руската армия,което със сигурност предстои ще бягате като овце без посока. Ето тогава Руси и Българи ще осъществят кървището на кървищата. Да живее Велика Русия!
34
1
 
4
 
! Отговори
Ако е истина преди 2 години
Съобщенията за огромен брой руски войски по-скоро тактиката е друга. Да се прегази цялата територия Като се унищожат оръжия и войски, а градовете да се блокират , като се остави път за евакуация. Дори и да има бомби - те по-скоро целят вдигане на шум за да се изнесат цивилните от града. Изнасянето на европейски посолства в Лвов говори, че има някакви настроения Украйна да бъде разделена на руска и европейска зона на влияние. Може би с някакви сини каски.
33
7
 
4
 
! Отговори
Танковете на Русия.. преди 2 години
ВЕЧЕ СА ГРОБНИЦИ ЗА РУСНАЦИТЕ ОТ НОВИТЕ ГРАНАТОМЕТИ ОТ ЕВРОПА..... ИДВАТ И НОВИТЕ БАТАЛЬОНИ ОТ МИГРАНТИ И АЛБАНЦИ! ОЧАКВАТ СЕ И НОВИТЕ ПОДВИЖНИ ПВО-СИСТЕМИ ЗА ОТБРАНА!
32
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски ще вкарва в Украйна френския легион и терористи от ИДИЛ да се бият за него.Също използва цивилни граждани за жив щит. Разполага военни единици в жилищни райони, болници и училища. Затова се очаква голям брой жертви.
31
3
 
8
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Бил военен министър , а така "структурира" мнението си , че изпада в абсолютно противоречие.Тва са кадрите на партията-майка.
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт, не обстрелват градовете. От сев-изток и юг-изток се готви голям чувал. В превзетите градове съвместно патрулира украинска полиция и руски патрули. Населението отрезвява. Киев няма контрол над отрязаните части, въпрос на коатко време. Руските части от юг пипат внимателно в оперативен простор. Разгледайте картите, не обръщайте внимание на съобщения от Киев.
29
4
 
13
 
! Отговори
Светът срещу Русия преди 2 години
Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...
28
9
 
6
 
! Отговори
хм към 28 преди 2 години
Така нареченият "военен експерт" мисля е военен ***. Какви бандеровци? Какви нацисти в Украина? Украина води война за защитата си от руска агресия вече доста години. Сменяха се президенти. Зеленски е бивш артист, рускоговорящ, избран след демократично проведени избори. Просто кремлядите считат, че всички народи които са мачкали, са обречени вечно да им бъдат жертви и всеки, който потърси свобода ще бъде унищожен. Руснаците са фашистите и националистите на планетата днес. Те убиват жени и деца.
27
5
 
20
 
! Отговори
КГБ преди 2 години
Войната я направи Сащ.Цел-слаба и изолирана Русия
26
12
 
18
 
! Отговори
Военен експерт до#22 преди 2 години
Руските войски изпълняват 3 основни задачи: 1. Демилитаризация на Украйна!! 2. Денацификация!! Смяна на майдано бандеровската фашистка клика в Киев!! 3. ВЪЗМЕЗДИЕ за хилядите убити жени,ДЕЦА. и старци в Донбас и Луганск!! Схващате ли бе тикви,плюещи Путин?? Сегашните цивилни жертви в Украйна са " живият щит" на управляващата фашистка клика!!!
25
3
 
17
 
! Отговори
52 преди 2 години
И що? Още вчера можеше укрите да свалят оръжие...И да се откажат завинаги от членството в НАТО.
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъй не ви ли притеснява, че руската пропагандна машина стои тихо и мирно. Даночакваме ли големите изненади за реалността която натвориха бандвровците тия 5 дни? Имам лошото усещане за мокрият ***, който готвят руските медии за това какво се случи в Украйна досега, с което ще си развържат ръцете за много тежка офанзива със всички пизнати и неизползвани досега средства. Жална им майка на обикновените украинци.