Криза: До две чушки на клиент във Великобритания

Липса на продукти в някои магазини
25 апр 2023 17:45, Росен Стойчев
191
Криза: До две чушки на клиент във Великобритания
Снимка: БГНЕС/EPA

Някои супермаркети във Великобритания са изчерпили своите запаси от чушки, съобщи ДПА.

Това се дължи на забавената реколта в Европа, става дума основно за Испания.

Страната е основен доставчик за британските магазини. Това накара някои магазини да обявят, че позволяват покупка на до два броя чушки на клиент.

Още по темата


Очаква се да има повишение на продукцията през следващите няколко седмици. В момента се наблюдава подобряване на доставките.

По-рано през тази година супермаркетите в страната трябваше да ограничат предлагането на зеленчуци и плодове. Това отново се дължеше на забавени доставки от други държави.

Правителството търси решения по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
4
 
! Отговори
А преди 1 година
Ми те са в пакет по три обикновено, за какви 2 пишат или локуми да има.
154
0
 
1
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Ужас . Ами тук на село има всичко. Краставиците са сега .
153
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 62 защото българина толкова е оскотял че прилича на животно вече със мания за величие на което цял Лондон ръкопляскал , промит мозък на човек втора употреба носещ усраните *** втора употреба на някой западняк с величие
152
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен... Да живее Брексит. Супер е. Паунда си държи стойността каквато си беше преди. В страната влизат все по малко африкански и арабски мъързеливци .Всяка " криза" трае точно 3 дена. А как е в Европейска България? Има ли ден без да гонят мигранти по магистралите? Успяха ли да съставят редовно правителство? Виждате ли се вече в списъка на държавите с европейски заплати? Още ли карате на руска газ? Как са квитанциите ви за самолети дето платихте кеш.Пазят ли ви от руснаците? Хаха.
151
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да живее Брекзит! Как е, добре ли е?
150
0
 
12
 
! Отговори
По-здрав от Лондон преди 1 година
Бахахаха. По ДВЕ чушки давали значи. Ама сигурно ли е? И КАК НА НИКОЙ НЕ МУ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ от ходилите и живеещи в Англия ЧЕ ВЪВ ВСИЧКИ МАГАЗИНИ - Теско, Лидл, Морисънс, Азда, Уайтроуз, .... да не ги изреждам че има лимит НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ПРОДАВАТ ЧУШКИ ТЕ СА В ПАКЕТ ПО ТРИ.... да повторя минимум В ПАКЕТ ПО ТРИ . Ама давали САМО по две. Смешни сте вече.
149
0
 
6
 
! Отговори
Общ работник преди 1 година
Колко много хейт. Защо? Ходих там преди години за известно време. Изкарах си пари, разгледах забележителностите. Хората са си подредили държавата както на ТЯХ им харесва! Плащат за свършена работа, а не за мрънкане и шикалкавене. И вместо да им се търсят кусури, ако всеки странстващ наш сънародник донесе добрия опит тук ще просперираме. А ние хейтим. С хейт не става.
148
1
 
5
 
! Отговори
Искам преди 1 година
Да съм *** в Алабама...Тържествуващи те от това забравят,че живеят в нищета,че обикновените хора във Великобритания могат да отиват на почивка за 1000 бг.лв за една седмица в Испания..в момента.
147
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За сметка на това могат да си купуват колкото си искат скакалци и х л е ба р к и. Скоро и в България.
146
11
 
11
 
! Отговори
Не е за българи в GB преди 1 година
Нямало чушки в Англия. Ужасна криза. Че кой е виждал англичанин да яде чушки ? В Англия липсата на чушки може да ужаси единствено някой балкански сееляк дето е дошъл да прай "печалба" и е свикнал да си похапва чушки със козе сиренце и кромид лук. Такава липса на твърде важни за трапезата му продукти дори би го накарала да зареже печалбарството и разочарован псувайки както го е учил татю да хване обратния самолет за милата *** дето и чушки има... и сланинка... а баба прави нивируятна ***.
145
0
 
5
 
! Отговори
факти преди 1 година
Причината е проста - реколтата е по-слаба, англичаните имат твърди договори които не позволяват никаква гъвкавост - резултат: испанците продават малкото което имат на който плаща повече... Чиста пазарна икономика. Т.е. това което се случва прилича много на комунизма - бананите бяха евтини, ама ги нямаше
144
1
 
5
 
! Отговори
По какво ще проличи, преди 1 година
че са започнали да преодоляват кризата? Ще проличи, когатозапочнат да продават по две чушки и половина на клиент. Това може да спомогне за заздравяване на любовните връзки - отивате заедно с милото на пазар и двамата заедно ще можете да си купите пет чушки! Ура!
143
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия били зле, ония били зле, тук се цъфти и връзва. За англосаксите не берете грижа, всичко има и е по евтино от Бг -то, най бедното в ЕС, а може и в света!
142
0
 
7
 
! Отговори
Кво се карате бе преди 1 година
Коя американска колония от коя по-бедна ли е?? Ха ха ха! Докъде стигнахме в Европата?!
141
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До fool да знаем типичния лаиню от балхария знае даже и кой къде си прави зъбите хахаа смрад балхарска
140
0
 
8
 
! Отговори
До 155 преди 1 година
Затова пък си имаме чушки ;)
139
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Do fool разликата е че никой не го интересува кой си и къф си велики балхарю , важното е че ви промиват мозъците с неверни глупости, и сте най бедната връзкарска миризлива република в Европа, да ти напомня ли че няма и медицински хеликоптер във смърдящата ти република, велики балхарю със великото си качество на живот
138
1
 
12
 
! Отговори
Емигрант преди 1 година
Най ме кефят българи, които никога не са живяли в чужбина и си мислят, че Британия наистина е Велика! Ха ха ха! Не може да бъде, просто ще им взриви представата за богатия демократичен свят, липсата на чушки в него!
137
10
 
11
 
! Отговори
Сър Джон преди 1 година
Обичам да чета как скъсани Ганнюфци завърнали се от Англия след 3 дена работа като лейбъри и живели в някой сммрадлив индийски квартал в къща с още 7-8 като тях миззерницци МНООООГО ГИ РАЗБИРАТ как се живее в Английско. Изпратени от съселяните си като аслани и на другата седмица се върнали нас**рани ама пълни с истории как Англията загивала, как пакитата управлявали и колко много било зле... А статията сложих на майната си при оная статия дето давали в магазините по две яйца.. и нямало бензин...
136
1
 
5
 
! Отговори
Кво се карате бе преди 1 година
Коя американска колония от коя по-бедна ли е?? Ха ха ха! Докъде стигнахме в Европата?!