Федерацията по баскетбол се разграничи от Тити Папазов

Излязоха с позиция относно "стригането"
8 авг 2023 12:40, Нели Христова
45
Федерацията по баскетбол се разграничи от Тити Папазов
Снимка: БГНЕС

От Българската федерация по баскетбол публикуваха официална позиция по случая с Константин Папазов. В подкаста "При Тото" баскетболният специалист признава, че лично е подстригал насила момиче, за да го "накаже", след като му изневерило.

От името на президента Георги Глушков, БФ Баскетбол категорично се разграничи и остро осъди действията на настоящия президент на БК Левски, които станаха публично достояние в подкаста „При Тото“.

Ето какво публикуваха от федерацията на официалния си сайт:

"Българска федерация баскетбол категорично се разграничава и остро осъжда действията на г-н Константин Папазов, настоящ президент на БК Левски 2014, които станаха публично достояние в подкаста "При Тото".

В интервюто, излъчено в Youtube-канал през март тази година, действията, на които е подложил момиче според собствения му разказ, са в пълно противоречие с морала и обществената роля на БФБ.

Всяка форма на агресия – психическа, физическа, е крайно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки отношения, основаващи се на взаимно уважение и толерантност.

В лично качество съм убеден, че широкото общественото порицание, на което е подложен г-н Папазов през последните дни за действията си преди 28 години, е явен знак, че българското общество не може и няма да търпи подобни прояви повече, въпреки изтеклата му давност."

Георги Глушков,

Президент на Българската федерация баскетбол

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Реджо преди 8 месеца
Чакаме Тиквата ;-Бабата с поредните и нови ***,проста кърджалийска .....!Почвайте и него!
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нормалните хора ходим на концерт на "Тото", а не при някой си "При Тото"...!
41
0
 
2
 
! Отговори
реалист преди 9 месеца
Те 15г. му мляскаха на тити титито, сега се разграничавали от тоя луузър в живота. Пълен позор за баскетбола в България, ама то и с шеф на федерацията дето става само да брули орехите.
40
0
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 9 месеца
КОЙ ЩЕ ПОТВЪРДИ ,ЧЕ ЛИГЛЬОТО -РЕВЛЬО Е ИГРАЛ БАСКЕТБОЛ ????????? КЪДЕ МЕНТЕТО ТИТИ Е ИГРАЛ БАСКЕТБОЛ --КОЙ ГО ПРОБУТВАШЕ В ЕФИР ! СТУДЕНТ - НА СТАДИОН "В. ЛЕВСКИ " ГИМНАСТИЦИТЕ И АКРОБАТИ ИГРАХМЕ БАСКЕТ С БК "ЛЕВСКИ " --НЯМАХМЕ ВИДИМ ДОСТЪП ДО КАША --- НО ТЕ СЕ РАЗПАДНАХА НА БАТУТА И КРЕЩЯХА В ПОЛЕТИТЕ СИ - 1977-78 ГОДИНА --АМА БЕШЕ СУПЕР ПРИЯТЕЛСТВО - БК "ЛЕВСКИ " ТАМ ТРЕНИРАШЕ !!!!!!!!!!!!
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
голям рев е паднал
38
0
 
5
 
! Отговори
Г557дт преди 9 месеца
До 37. Да тинейджърка е била, тъкмо е опознавала себе си и секса. Нужно й е било опит, а само с него няма как да го получи. Тя не е била готова за сериозна връзка. Той обаче си въобразил, че е негова собственост, което е погрешно.
37
0
 
3
 
! Отговори
Право на мнение преди 9 месеца
Жените имат нужда от повече галене и любавна игра преди секс, да я предразположиш и възбудиш, а не да се изтопуркаш отгоре и като зайците. После защо изневерявали жените. Че и ги унижават ***.ците като Тити. Жените исщат Любов!!!!!!
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Мнение - Дори не е била жена, а тийнейджърка.
35
0
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 9 месеца
Само комплексар и злобар като Тити Папазов може да постъпи така насилнически с една жена, която просто е била сексуално незадоволена от него. Вместо да се научи как да я задоволява, той я малтретира. Пърен ***!
34
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
Няма нищо лошо в изневярата, чудо голямо, някои толкова драматизират излишно. Хората трябва да се обичат, а не да се бият.
33
0
 
4
 
! Отговори
Г557дт преди 9 месеца
След изневяра имаш 2 възможности: или прощаваш, или късаш връзката. Но това не е повод да посягаш на другия. Всеки е отделна личност и има право да бъде с когото си иска!
32
1
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 9 месеца
До 18. Научи се да правиш хубав секс и няма да ти изневеряват! Сам си виновен за изневярата, като не можеш да задоволиш жената, ще го търси навън, комплексар такъв, а не да я биеш нея!!!
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Папазов, дай си оставката! Ти си резил за българския спорт!
30
3
 
1
 
! Отговори
БК Левски преди 9 месеца
Ние сме за нашия президент. Той обича да унижава,насилника е,но и ние левскарите сме такива.
29
1
 
8
 
! Отговори
edin ot преди 9 месеца
Toва е лицето на г.о.в.е.д.а.т.а ,Тити ревльото двуличник и насилник като всички от Герена ,но те са над закона ,недостижими п.р.и.м.а.т.и!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този нали се правеше на сляп, когато снимаха да минава на червен светофар и куп други нарушения на пътя.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
хахах - те три месеца спали, та сега се сетили
26
0
 
2
 
! Отговори
иМЕ преди 9 месеца
Защо сега? Къде бяхте преди пет месеца?
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво. Днеска само хубави новини чета.
24
1
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Достойна позиция на федерацията.Сополивият ревльо трябва да бъде заклеймен,че нещо много си беше повярвял за обслужващ персонал на мутри.