Задържаха и третия крадец от търговския център

Групата действала от началото на месеца
Обновена: 18 сеп 2023 12:30 | 18 сеп 2023 12:30, Нели Христова
131

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

С тръба по главата е било ударено обраното от банда грабители момиче. По-късно при преследване с полицията единият от тях бе убит.

Групата действала от началото на месеца. Имала поне 3 грабежа зад гърба си. Винаги удряли с тръба в главата момиче, плашели и че имат пистолет. Вземали плячката и бягали, съобщава "24 часа".

Тази нощ бандитите били засечени от полицията. Двама тръгнали да бягат пеша. Не спрели при предупредителните изстрели и единият, на 18 г., бил улучен при последвалата стрелба. Закарали го в болница, където починал. Другарят му - на 15 г., бил задържан.

Третият мъж, над 20-годишен, бил арестуван преди минути в столичния кв. "Ботунец", откъдето е групата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не разбирам - нали беше бизнес център, сега стана обрано момиче?
27
55
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В разследването се появи и метална тръба. Да очкваме и душене с метална верига, щото обраните моми до една са били Амазонки, трудни за обиране. Хубаво, че са ги хванали, ама тоя филмар дето е стрелял, нищо добро не го чака.
26
4
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Полицаите са преследвали трима престъпници, които преди това са си позволили да ограбят момичета след подли удари с метална тръба по главата, загащили са ги в района, заповядали са им да спрат на място и след като примитивите, опитали се да убият а една чанта и малко пари. побягват, следва ново предупреждение, изстрели във въздуха и после - стрелба в краката на лекоатлетите. Няма как потенциални убийци да бъдат оставени да се разхождат в нощна София и да тестват черепите на момичета за кеф!
25
3
 
48
 
! Отговори
В света е така преди 7 месеца
Който не изпълни полицейско разпореждане...носи си последствията. Мразя полицаите заради милиционерското в тях,но..Мога да се обзаложа,че в скоро време от този катун няма да има желаещи да удрят с тръба в гърба и да ограбват хора...
24
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Бог да Ви Пази ама, ако някой посред нощ те тресне изотзад, без предупреждение по главата с метална тръба, викаш - няма нужда ни от Божия, ни от полицейска помощ, това си е дреболия някаква?
23
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Полицаят си е вършел работата. Я питайте жертвите на тия индивиди, дали посегателствата им са нищо и никакво дърпане на чанта, а за удара с тръба в главата нещо ?!? Щом са от Ботунец, ясни са, то там отдавна Българите са малцинство...
22
1
 
67
 
! Отговори
Мен преди 7 месеца
Аз лично бих бил много по спокоен за мен и семейството ми ако повечето полицаи в България са като този! Справедливостта го е застигнала този, с бърз и неотменим ефект. Вижте съседните теми за синчето на пернишкия прокурор и после ми говорете за права.
21
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Шенген и ЕвроЗона. Когато тебе оберат и те издънят с тръба в кухарника друга песен ще пееш лицемер.
20
52
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Едни престъпници застреляли други такива. Нормален ден в България.
19
4
 
99
 
! Отговори
До 13 преди 7 месеца
От когато удар с тръба по главата си е опит за убийство. Ти кво искаш? Да чакат някоя да умре първо ли? Полицая е предупредил и е стрелял също предупредилно, но чингиз е решил да си играе със здравната си книжка. Полицая си е свършил работата. И стига сте ревали да оправдавате престъпници и да ревете, че полицията нищо не вършела, защото като свършат скачат срещу тях. Престъпник няма място в обществото. Да не е бягал и да не е посягал на други хора!
18
1
 
29
 
! Отговори
лош ден на работа преди 7 месеца
лош ден на работа за крадеца ... както се каза в един филм тялото мъртво а душата в АДА.
17
20
 
11
 
! Отговори
Въпросче преди 7 месеца
кво Стана с Кууките Били и Сексуално Насилвали под Колоните на Министерски Съвет - цяла България и Записите от Охранителните Камери - гледа! Кво Става с Кукиите Укривали този дето Уби 2 момичета на Булевард Черни Връх - дето дори Стълба бяха донесни за да се покатери и прибере в дома си за да има Алиби?! Мога да Продължа, но е БезСмислено... Следващият Път Застреляният в Гръб ще сте Вие - Мълчете си Още...
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А крадеца на 60 милиона у чували от Хемус гейт ? :)))
15
4
 
38
 
! Отговори
Соломон(Непаси) преди 7 месеца
Каквото търсило,това намерило!
14
37
 
6
 
! Отговори
Бог да Ви Пази преди 7 месеца
да не се Окажете на Грешното Място, в Грешният Час - Среля се в Гръб!
13
79
 
8
 
! Отговори
Шенген и ЕвроЗона преди 7 месеца
От Кога Наказанието за Открадната Дамска Чанта, т.е. Дребно Джебчийство, се Наказва с Екзекуция - и то с Куршум в Гърба?!
12
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ората са гладни и озверели
11
47
 
6
 
! Отговори
Ако Застреляш Някой преди 7 месеца
в Гръб - Наказанието Трябва да е Само Едно!
10
1
 
61
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
коментарът ми е изтрит защото искам награда за полицая
9
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Щом са от Ботунец, значи са египтяни-професионалисти. Колкото по-скоро "родната" милиция ги "неутрализира" - защото съдът очевидно НЕ може, толкова по-малко ще са жертвите им на грабежи, изнасилвания и убийства.