Епидемия от рак, дори и сред младите

Няма връзка с COVID или ваксините срещу него
29 мар 2024 17:30, Нели Христова
104
Епидемия от рак, дори и сред младите
Снимка: Pixabay/fernandozhiminaicela

Случаите на онкологични заболявания при хора под 50 г. са скочили с 80% през последните 30 години, което кара специалисти да определят случващото се като "епидемия от рак" сред младите. Все още няма категорично становище на какво може да се дължи това голямо увеличение освен на вече познати фактори като нездравословен начин на живот и стрес.

"Истината е, че просто не знаем. Причините за рака са заключени в населението много години преди да станат очевидни", коментира проф. Карол Сикора, онколог с над 40-годишен опит. Той обаче е категоричен, че няма връзка с COVID или ваксините срещу него, защото увеличаването е започнало да се случва доста преди пандемията.

"Вярвам, че това вероятно се дължи на промени в начина на живот – затлъстяване, диета с мазнини, заседнал начин на живот, седене на бюра по цял ден и на по-добра диагностика, разбира се", посочва ученият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
9
 
17
 
! Отговори
вакЦини преди 1 месец
Всички хора умират, но ваксаните *** със скоростта на светлината. ВакЦина = рак и тромби
31
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 30, а лудо конспи? Че нали Кейт Мидълтън е от аристокрацията? Точно на нея ли ще сложат такава ваксина? Нали тогава разправяхте че аристокрацията я ваксинират с истински ваксини, а за простолюдието били някакви различни? Конспи, съвсем се оплетохте в лъжите, това не го ли осъзнава плоския ти мозък?
30
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 29, конспи, отначало беше до няколко месеца, после стана до две години, сега понеже две години минаха, стана до 5 години, а когато минат 5 години, ще напишете до 10 години! Ами така е, безсмъртни хора няма, и ваксани и неваксани
29
7
 
22
 
! Отговори
Тази публикация преди 1 месец
има ли връзка с новината, че Кейт Мидълтън е болна от рак? Щото ако има, всички фактори като нездравословен начин на живот, затлъстяване, седене на бюро, мазна "диета" и т.н. не са валидни. Остават само ковид ваксините и стреса.
28
13
 
24
 
! Отговори
вакЦини преди 1 месец
Четох някъде, че който се е ваксал от момента на ваксането до 5 години ще си отиде или от рак или от инфаркт, инсулт или от вътрешни кръвоизливи. Разбира се, че от това си отиват и други хора, които не са ваксани, но ваксаните със сигурност ще дадат фира много по-скоро. За мен това е геноцид срещу човечеството.
27
8
 
19
 
! Отговори
слонът в стаята преди 1 месец
Може ли да знаем ваксинационния статус на разболелите се през последните 2 години? Особено на тези с турбо-рак и по-конкретно меланоми?
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДОбре че е подзаглавието. Щях да си помисля че имат всичко общо.
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква е разликата между конспиративна теория и истина? Между 6 месеца и 2 години! Честито на печелившите.
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 21, донякъде си прав, но не съвсем - защо спортисти също заболяват от рак тогава? Определено липсата на движение и наднорменото тегло оказват влияние, но не са единствения фактор! Между другото фамилната обремененост е много по-сериозен фактор от тях
23
5
 
19
 
! Отговори
А-хаааа преди 1 месец
"Истината е, че просто не знаем. Причините за рака са заключени в населението много години преди да станат очевидни" ------- Значи не знаят на какво се дължи "епидемията", но са сигурни, че се дължи на нездравословен начин на живот и стрес. А пък първопричината е в "населението". То иска да живее нездравословно, да се тъпче с мазни храни, да седи на бюра и да се стресира, за да yмpe колкото се може по-бързо. Тези промени в начина на живот през последните 30 г. пак по вина на "населението" ли са?
22
6
 
6
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 месец
Рака е демократична болест
21
10
 
2
 
! Отговори
оАЗИС преди 1 месец
рак татактак рак татататак
20
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рак е болест на обездвижването Ако човек се движи много , работи физическа работа , всички органи работят и тялото е в нормалнио състояние Ако се вгледате около вас е пълно с хора със шкембета , особено ме дразнят жените със шкембета , ниски и дебели жени които само мислят за ядене и телевизия
19
7
 
12
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
пааа цитираните "хора" са били баш в правилната възраст 1986та, за да се наядат с лапад и пресна марулка ;)
18
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То е ясно че няма връзка, и отдолу сте написали "през последните 30 години", ама тук така или иначе конспитата четат само заглавията, и почват да сипят простотии... Дето има една приказка за дявола и Евангелието - сякаш точно за конспитата е писана!
17
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Смяната на естествени материали с имитации, основно в дома. Пластмаси, ГСМ-и, обездвижване, хидрогенирани мазнини и те така ..... Пълно е с отрови...
16
7
 
12
 
! Отговори
Ваксинирайте се преди 1 месец
Сега пък срещу епидемията от рак
15
3
 
19
 
! Отговори
ЮдеюСемитите преди 1 месец
НеНаситни за Алчност и Пари са Виновни - за Всичкото Зло на тоя Свят!
14
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
интересно, защо хората не протестират срещу gsm антените, които директно са сложени срещу жилищата им и ги пържат яко !овчО племе!
13
3
 
15
 
! Отговори
тъй де.... преди 1 месец
Съвсем нормално и ДЕМОКРАТИЧНО.