Висш полицай свидетелства срещу Петя Банкова

Той ще бъде анонимен свидетел
4 апр 2024 14:16, Нели Христова
106
Висш полицай свидетелства срещу Петя Банкова
Снимка: БГНЕС

Висш полицай е станал аноминен свидетел по делото за Агенция "Митници", в което бе обвинена шефката на ведомството Петя Банкова, неин заместник, контрабандистът Ярата и други, съобщава "24 часа", цитирайки източник, запознат с разследването.

По делото се разследват подкуп, пране на пари и длъжностно престъпление.

Топ полицаят е дал показания във връзка с трафик на цигари. Той бил запознат със схемата във връзка с работата си и имал много оперативна информация. Затова е дал показания по процеса.

Разпитът е станал на секретно място, далеч от хорските погледи, а не в сградата на водещата разследването КПКОНПИ. Комисията е ситуирана в центъра, точно до метростанция "Сердика". Вчера в централата на антикорупционния орган са били забелязани да влизат няколко началника в МВР. Сред тях бил и подалият оставка днес Живко Коцев. Всички носели папки с документи. Най-вероятно това са различни справки и заповеди за задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 месец
Контрабандистът Паскал офейкал в Истанбул, ден преди да бъде арестуван, колко удобно службите са го осведомили навреме да бяга!
58
6
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Петя Банкова не е познавала Паскал, но е чувала за него, уволнила е над 20 човека в митниците, които са работили за този Паскал. Затова не е удобна! Явно има политици Шишита, които са закриляли каналите и сега не им е удобна Банкова!
57
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде сега пак Бойко Ви виновен. Много добре знаете кой държи службите, прокуратурата, и ВСС. Не смеете името му да изречете! Бойко, та Бойко. Нали бяха"почетени"? К'во стана? Промяна, статукво, тинтири минтири. На записа ясно си казаха целите и средствата. Чекнеджето на Бойко! Само това повтаряте. Сега няма значение една камара скъпи часовници и крупна сума не на снимки със съмнителен произход, а намерени и документирани при акция на ДАНС
56
5
 
7
 
! Отговори
Яко из мет преди 1 месец
В тая малка ска пана от мафията и Русия държава
55
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
неудобна е за някой ....
54
5
 
6
 
! Отговори
Роко преди 1 месец
Ялова ще излезе тази работа!
53
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хаха! Бойко сте го хванали за шлифера, не негова пратка. Внушения на *** на килограм. Да заложиш на индивид с присадена коса в далеверите си не е много умно. Пръв ще те изпее. Май"кокорчовия"канал отече, заедно с финансирането на предизборната кампания на пропадналите политици. Радев ги пусна в стаята, те взеха, че се качиха на масата. Борят корупцията като крадат всички пари. Няма пари, няма корупция. Евала! Предупредих Ви. Внимавайте какво, с какво сменяте! Тея се оакаха до ушите!
52
0
 
5
 
! Отговори
Без Подкрепа преди 1 месец
От службашите Мартин Нотариуса щеше да си е обикновен нотариус
51
0
 
12
 
! Отговори
Не разбрахме преди 1 месец
Мартин Нотариуса секретен сътрудник ли е на Ушеф и в престъпленията ри им е сътрудничил.
50
2
 
14
 
! Отговори
Ей школата преди 1 месец
В Симеоново едно си знае и все него пробутва:фалшив свидетел и всичко е ясно.
49
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Благодарение на такива "политици" като Боко Тиквата и магнитното му братче Прасилян Беевски, живеем в дупка, от която няма излизане.
48
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Бойко му хванаха пратката от 400кг и веднага последва акция, някой ще изгори, за да се компенсират тези 400кг хванати край Бургас.
47
3
 
3
 
! Отговори
има престъпления , преди 1 месец
ще обяват всичко . 7 души 17 имота . много пари . нормално лидерите на партии не се изказват пред изборите . освен 2 мотничари бивши , 5 криминални престъпници - мутри . като докажат и аре в пандиза . сега еврото няма да им помага . Обвинението ще бъде според доказателствата . белязани пари , подкупи , а аз мислех че престъпниците са в зандана .
46
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И какво е вършела това протеже на Асен нищо назначена е защото е подчинена на шарлатаните
45
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не бе, тая за 32 дни е оргинизара наркоканал. Преди това 15 години по времето на Банкянския крадец и мафиот не е имало никакви канали. Всичко отиваше в Чекмеджето. Това му е болката.
44
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПАДЕНИЕ ЛЪЖИ ГРАБЕЖИ ШАРЛАТАНИТЕ СЕ ВАЙКАТ ВКОПЧИЛИ СЕ В ФАЛШИВИТЕ СИ ПРОПАГАНДИ ЗАМИНАВАТЕ СИ ШАРЛАТАНИ БОЖКОВИТЕ ДАЖЕ НЕ МОГАТ ДА ВИ СПАСЯТ
43
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно жената добре си е вършела работата, за да и скочат МУТРИТЕ, и то толкова КООРДИНИРАНО! Помните НЕКСО, НАЛИ? Същите КАФЯВИ МЕДИИ, същите МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОСТАНОВКИ, и накрая НИЩО! Това се прави заради ИЗБОРИТЕ, да могат МУТРИТЕ ДА ВЗЕМАТ НАД 120 места! И да почнат да колят и бесят както го правеха 13 години!!!
42
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Буци и началникът му Шиши, скапаха България и продължават да я скапват и това ще продължава докато не пукнат, или докато не влезнат на топло !
41
9
 
9
 
! Отговори
Петров преди 1 месец
Тази си е баш ромка.
40
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко е обикновен дребен мошениик , но с едри измами !