Тройки ли? Проф. Докова – ерудирана, студентът – с евтин PR

Студенти, доволни от проф. Докова, скочиха в нейна защита
14 юни 2017 12:07,
134
Тройки ли? Проф. Докова – ерудирана, студентът – с евтин PR
Снимка: Facebook

Университетът за национално и световно стопанство отстрани проф. Соня Докова, но в нейна защита скочиха студенти, впечатлени от преподавателката.

"За съжаление на всички ние се прочухме отново не с признание, отличие, награда или какъвто и да е успех, а със скандал. Университетът ни отново е тема за подигравки, както и ние - студентите в него", пише в отворено писмо до редакцията на Dnes.bg Георги Гюзелов, студент в 4-ти курс в УНСС.

Още по темата

"За периода, в който проф. Докова ми е преподавала е създала образ на един от най-подготвените преподаватели в учебното заведение, изключително ерудирана и можеща да подготви студентите за техния професионален път", твърди студентът.

Георги Гюзелов посочва, че в лекциите на проф. Соня Докова аудиториите са били пълни, а тя самата е защитавала интересите на УНСС дори при сблъсък с представители на изпълнителната власт.

"Смятам, че поведението на нашия колега Кезим Медев е недостойно и целящо единствено лична облага с цел пиар. В интернет могат да бъдат намерени публикации и негови интервюта, в които той казва, че е готов на всичко, за да успее и че цели политическа кариера. Бил е кандидат за общински съветник в община Гърмен, участвал е в различни телевизионни формати", посочва Георги Гюзелов.

Според него Кезим е използвал случая, "ако изобщо има доза истина в него", за лични цели - да получи медийна слава.

"Като член на Студентския съвет при УНСС той е имал множество други варианти да спре "порочната практика", но той е избрал да омърси и опетни по най-долен начин името на нашия университет.  Аз също съм имал проблеми с преподаватели, но никога не съм си и помислял да ги правя обществено достояние, а съм успявал с разговори и срещи с ръководни лица в учебното заведение да разреша случаите", подчертава Гюзелов.

"Като студент в УНСС настоявам колегата ни Кезим Медев да бъде освободен от задълженията си към Студентския съвет при УНСС, тъй като не е достоен за това място", завършва студентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
25
 
! Отговори
Соня Докова преди 6 години
Към студентите на УНССИзлезте от сайта и ще ви пиша тройки!
73
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма какво да разправям, то пробивът идва, когато разбереш, че в унито нищо няма да научиш.
72
1
 
21
 
! Отговори
УНСС преди 6 години
А, сега се сетих: Преди години колега задочно в УНСС, ме помоли да се явя вместо него (беше в чужбина) на някакъв изпит в УНСС. Аз:"Ти луд ли си? а съм технически ВУЗ идея си нямам от вашите глупости!" Той:" Абе от обща култура ще го вземеш. А то е и тест", Та нави ме. Отидох и изведнъж вместо тест - да се развият 4 въпроса. Потих се мъчих се и проклинах и накрая изкарах 4!После ме побъркаха от бъзици, че съм му развалил успеха!!!
71
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И от 2007 година насам никой не сменя системата, въпреки че всички знаят колко грешна е тя.
70
0
 
11
 
! Отговори
пери преди 6 години
До Анонимен 43Няма начин да не се сетя веднага КОЙ е виновен за това семестриалната такса да е по-важна от реномето на ВУЗ-а и това, заради начина на финансиране във всички нива на образователната ни система от 2007 година насам - Даниел Вълчев, тогава министър на образованието.
69
1
 
6
 
! Отговори
Не може така преди 6 години
До Как да не са доволниКак така ако някой е видял да каже?!Нали уронва престижа на Университета!Не може!ААААААААААААСамо хубави неща трябва да се говорят!!!!
68
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е важното къде учиш , а какво учиш.. Икономиката не е наука , това религия на измамата.. Всички големи икономисти са финансирани от Ротшилд. Теориите им няма нищо научно.. Университета , професорите знаят че вие нямате бъдеще , кой ще стане началник не зависи от това дали е завършил икономика. Информационните технологии са в състояние да ви оставят без работа всички до един , дори сега , но не искат трябва да има будали..
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...както и с едно голо право, колега...То затова се преквалифицирах, а и не ми се работеше по евроинституциите.
66
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да взема и аз да изкарам две, три висши
65
4
 
14
 
! Отговори
Рали1 преди 6 години
До възмутен родител,Като започваме да се информираме от чичко Гугъл,вижте какво пише и за Дон Докова и то от преди години.Може и да е ерудирана,но и момчето в книжката си има високи оценки.Разчитало е може би ,че като остане да пише ще изкара повече,но уви-греда.А ако изпитат беше по медицина,хирургия например?Ще легнете ли под скалпела на доктора?
64
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста от колегите ми завършиха паралелно МО и Право. Не се претрепваха от учене.
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за какво ти е юридическа правоспособност, като повечето работят в чужбина?
62
2
 
12
 
! Отговори
УНСС преди 6 години
Няма такъв университет!Пълна пародия!Жена ми го завърши "редовно обучение" като в същото време си ходеше на работа. Много често се запознаваше с преподавателите на изпита.А веднъж ми беше попаднал неин учебник по ИТ, не просто стара информация, откровенни лъжи свързани с информационните технологии, но пък написани патетично. То не знаех да се смея ли да плача ли? Бях се засилил да се жалвам, но тя: "...моля те недей, ако се разчуе ЧЕ СЕ ОПЛАКВАМ ще ме съсипят..." и се отказах.Пълна трагедия!
61
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя специалност от тези в Юридически факултет е посредствена?
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Възмутен родителПетица в УНСС се равнява на тройка с два минуса в нормален икономически техникум, който дава дипломи за средно образование. У нас от години вече няма икономически техникум на такова равнище, но в Солун има такъв.
59
1
 
8
 
! Отговори
Как да не са доволни преди 6 години
Пише тройка и на "писмена" работа от две изречения. За празен лист не знам, но ако някой е видял, да каже, а не да се спотайва!Добавете и това, че заема щатна бройка, а вече е на пенсионна възраст. Като е толкова "ценна", защо не си пробва късмета да я наемат като външно лице на хонорар, а стои на щат, лишавайки по този начин някой млад човек от възможност да постъпи в УНСС като преподавател и да се развива?Който дава лесно тройки - в случая и безплатно, ще бъде защитен от пишман-студентите!
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колега, след първата ми година в СУ започнах работа на пълен работен ден. Просто нямаше смисъл да си губя времето. Гадно ми беше, но изводът беше ясен - нищо няма да науча там и всичко е пълен батак. Ама нали съм от хората, дето довършват започнатото - дипломирах се. Е, смятай, на пълен работен ден имах отличен успех (от редовното към 5.25 и отличия на държавните изпити).Какво да говорим.
57
3
 
11
 
! Отговори
До скочилите студент преди 6 години
Ало, тая вече не е на работа. Не е необходимо да се мазните толкова ...
56
0
 
13
 
! Отговори
дсжс преди 6 години
И по мое време беше пародия геоикономиката- за един час провери над 200 работи. Някакъв мъж беше, не го помня. Обаче там поне ги оценяше на обем, повече страници -> по-висока оценка. А ми беше първи изпит - разочарование голямо. Май имах и аз един изпит с такива оферти, мисля че изчаках до 4. В Германия един приятел за 3 години имаше 13 изпита да вземе, тук само за една година имахме почти същата бройка. Кога ще ни стигнат германците ей?
55
18
 
10
 
! Отговори
Възмутен родител преди 6 години
Проф. Докова преподаваше и на сина ми, и е с отлични впечатления за нивото и на преподавател. Не е вярно, че във форумите пишат само тройкаджиите. Неговата оценка е мн.добър 5.00. Що се отнася за Кезим, напишете в Google, и ще добиете много добра пристава за силно амбициозното момче от дивата провинция....!Младежът Гюзелев точно го е определил.