Саморазправа: Баща преби съученичка на дъщеря си

Набитото дете с хематом на главата
17 окт 2019 08:48, Петя Славова
73
Саморазправа: Баща преби съученичка на дъщеря си
Снимка: архив, Reuters

Баща преби съученичка на дъщеря си. Неприятната случка е от столичното 28 СУ "Алеко Константинов". Мъжът е задържан от полицията.

"Дъщеря ми и детето на въпросния баща се бяха изгубили. Тръгнали са за закуска на пазара. Успели са да се приберат в училището. Тогава дошъл мъжът и започнал да бие дъщеря ми, защото не са вдигали телефоните си. Казал й е, че ще убие нея и ще избие цялото ни семейство. Скубал я е", разказва пред Нова тв майката на набитото момиче Катя Александрова.

Детето е с хематом на главата. Уврежданията са от удар с тъп предмет, показват медицинските документи.

По думите й, майката на другото дете й е звъняла, но те са затваряли повикването от телефона, защото са се уплашили. Връщат се в училището и техните съученици са казали на учителката, че са се изгубили, докато си търсят закуски.

"Децата бяха изключително притеснени и плачеха. Извикахме ги, за да разберем какво точно се е случило. В този момент влезе бащата и се отправи към дъщерята на г-жа Александрова. Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари с глава в главата",  допълни директорът на училището Станимира Стоева.

Тя допълни, че децата имат право да излизат от училище в обедната почивка, ако не използват училищния стол. Майката на набитото дете и охраната са звъннали на полицията след побоя.

Детето е с подутина в главата. Бащата казал, че ще лежи в затвора, ако се налага.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
3
 
! Отговори
Rusty nayl преди 4 години
Е каде е закрила на детето???защо не се задеистват институциите и въпросния господин вече трябваше да е осъден и въдворен при себеподобните си.
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо момичета са пети клас и Познавам удареното момиче защото уча в 28-МО
50
4
 
8
 
! Отговори
Пич от класа преди 4 години
Другото момиче е калпазанка.Дрога ,секс алкохол и то още на тия години.Бащата и се кара ,забранява и да излиза с това дете защото вижда че я проваля ,води я по лош път.Обаче другата е нагла ,и не и дреме и продължава да примамва доброто момиче да го вкарва от рано в мастийскитe игри.Ей това също е вариант и е много вероятен.
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Шопска рапсодия в синьо".
48
0
 
7
 
! Отговори
kirasirrav преди 4 години
като цяло оставам с впечатлението че нещо се прикрива (даже много неща), никъде не се споменават възраст, цвят и пр. , за едни определени среди нещата биха се навързали и биха изглеждали доста логично
47
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво събитие с общонародна значимост! Нямаше да преживея деня, ако не ни бяха уведомили. Деца избягали до пазара, родители ги търсили и накрая! - цицина! Ужас! Как така цицина? Къде по точно? - На челото? Отляво? Отдясно? Пишете, че няма да можем да заспим! Моля ви!
46
2
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Ето и поредното доказателство за огромното изтрещяване на нацията ни! Невероятни примери на падението! До къде ще стигнем???
45
0
 
12
 
! Отговори
.... преди 4 години
28 СОУ е в Красна Поляна.
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хм, а на колко години са "децата", щото гледам СУ е това. На времето, когато бяхме в 12-ти клас и ние постоянно закуски търсехме, пък все друго намирахме.
43
6
 
4
 
! Отговори
Натопорчев преди 4 години
Тази история намирисва от всякъде... Дайте етнос поне на контрахентите...?Ще видите, че нещата са съвсем други.. Ама, найсе..
42
0
 
17
 
! Отговори
kirasirrav преди 4 години
добре де, защо не е започнал от неговото дете ами се нахвърлил на чуждото, каква е тая логика?
41
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КокоИ кво като имаш дъщеря?Така както я възпитаваш на 100% ще стане кифла.
40
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре я е ошамарил!Браво на човека!По някой път и това помага!
39
8
 
33
 
! Отговори
Коко преди 4 години
До Анонимен 39Какво значи "определено бих смазал от бой дете" ? Абе хора какво ви става, вие нормални ли сте ? И осем човека харесват това ? Какво става с този народ, Господи ?!?Народе ???
38
10
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
От статията не става ясно дали двете са били девствени.Апропо, като знам къде се намира това училище...
37
6
 
12
 
! Отговори
Крупен работодател преди 4 години
Ето затова в Бг не трябва да има никакво огнестрелно оръжие.Представете си че се продава свободно както всеки е свикнал да се саморазправя...
36
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази история силно понамирисва. Много от фактите са странни. Не вярвам нормален човек да налети да бие дете, което се е изгубило с дъщеря му...как изобщо се губят ученици, отивайки за закуска.Според мен тук има намесени наркотици или нещо друго, което се премълчава. Аз не съм агресивен човек, но определено бих смазал от бой дете, което продава дрога в училище или склонява моето дете да употребява. После ще се бия и с баща му, баба му и всеки, който дойде да го защитава.
35
4
 
19
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Дайте да го видим този мъж. Предлагам му да се сбием като мъже, без щипане и скубнье. И аз имам дъщеря, ако някой изверг си позволи да я докосне ще се влачи километри по корем.
34
1
 
14
 
! Отговори
Ник преди 4 години
Побой щял да ги вкара в релси ми ако го удариш и убиеш?Кой крив кой прав в развитите държаяи решава полиция прокуратура съд.Саморазправата е характерна за Африка Турция Афганистан и тн.
33
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В днешно време децата са пълни ***. МИслят се за недосегаеми и единствено побой може да ги вкара в релси. Кой знае тази невинната какви ги е свършила и сега се прави на жертва.