Мануела ще живее

Момичето, което пострада тежко при катастрофата, причинена от Максим Стависки вече не е на командно дишане, лекарите твърдят, че това е добър знак
10 авг 2007 10:44,
58
Мануела ще живее
Състоянието на Мануела е тежко, но животът й е вън от опасност. Снимка: БГНЕС
Мануела Горсова, която пострада тежко при катастрофата край Ропотамо, причинена от световния шампион Максим Стависки, вече е на спонтанно дишане, а не на командно, съобщи директорът на ВМА - София.

Ген. Стоян Тонев сподели, че това е добър признак и допълни, че мозъчният оток на девойката се лекува медикаментозно.

Състоянието й е тежко, но животът й е вън от опасност.

Dnes.bg припомня, че на Мануела бе направена сложна хирургична операция, след като бе транспортирана с реанимобил от болницата в Бургас във ВМА – София.

Момичето пострада тежко при катастрофата на пътя Приморско-Бургас.

Леката кола, с която пътува, бе блъсната от джипа на Максим Стависки.

При инцидента загина 23-годишно момче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
pen4o kurabiiski преди 15 години
nai goloemite *** ot vsi4ko tova sa mediitekak moje hora da si izkarvat hlqba kato razduhvat tragediqta na drugi horae tova ne go razbiram kato profesiqrazprostranitel na *** i kliuki demek jurnalistok za novinite sym syglasenno tova koeto gledm po televiziite naposledyk e 4ist otvratintervuita nekoi reve po tvjurnalistkite o6te po ne6tastnihahapylen cirki 6to zarad 1000 kinta na mesecnal trebe se izrabotvatjurnalistite v bg da stanat cirkovi artisti
56
0
 
0
 
! Отговори
Ge4i преди 16 години
Mnogo e lesno ot strani samo blizkite si znaqt kakvo im e.Dano se opravi momi4eto.Dano ima kasmet
55
0
 
0
 
! Отговори
a_z преди 16 години
iskam da pitam dionka moje li da mi dade e-mail adress za vrazka s ba6tatta ili nqkoi ot semeistvoto na manuela
54
0
 
0
 
! Отговори
Христо Нейков преди 16 години
Няма нещо, което толкова силно да мразя, както *** държава, в която живея. Аз отдавна не я наричам "държава", а престъпна групировка. Защото е точно това ! Ако някой не ми вярва - гледайте новини, престъпна групировка е това, никаква държава не е. И в този случай нищо неочаквано - на тоя руски *** за тези убийства да дадат 2 г. и половина условно, е няма по-голямо потвърждение от това на моите горни думи !
53
0
 
0
 
! Отговори
WDJHUD преди 16 години
Тоя *** и една стотинка не е дал за лечението й и му присъждат условна присъда, след като тя е на крачка от смъртта! Това е толкова жалко, че чак е смешно!Но да не забравяме, че това е България, имаш ли пари - всичко ти се разминава.А мърльото заслужава смъртна присъда!!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
дионка преди 16 години
познавам лично мануела,но и да не беше така тази история щеше да ме изуми също толкова силно....все си мисля че това не е истина и утре,когато отида на училище ще я видя също толкова усмихната,сияеща и жизнена....дълбоко съм съпричастна на родителите и защото всеки ден те изживяват този сблъсък с Хамара която причинява на детето им толкова страдание....Искам да призова всички да помогнат без значение от становището им за съдебния процес, защото единственото важно нещо е колкото се може по скоро ману да се събуди, да е в съзнание и да си върне живота с усмивка на лице!!!!!!!!
51
0
 
0
 
! Отговори
ТАРА преди 16 години
МИСЛЯ,ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА МУ ДАДАТ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА,НО АКО АКО СЪЧУВСТВА НА МАНУЕЛА И МУ ТЕЖИ КАКТО СЕ ИЗКАЗВА ПО МЕДИИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ЛЕЧЕНИЕТО НА МОМИЧЕТО.НАЛИ СЕ ПРИЗНА ЗА ВИНОВЕН,КЪДЕ МУ Е ДОСТОЙНСТВОТО.ЗАСЛУГИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ВИНАТА,НИКОЙ НЕ МУ ГИ ОТНЕМА.ДА СЕ ДЪРЖИ МЪЖКИ,А НЕ ЗАРАДИ АЛБЕНА ДА ГО СЪЖАЛЯВАТ.
50
0
 
0
 
! Отговори
Fifi преди 16 години
Сега натъркаха ли ви носа на всички тия дето искахте да видите Макс зад решетките Няма да стане защото той не е толкова виновен 48 ти си пълна глупачка и информацията ти е неверна
49
0
 
0
 
! Отговори
neli преди 16 години
По повод катастрофата причинена от Максим Ставински .Защо всички са толкова злобни , защо забравиха че той е жив човек, като всички нас , които нямаме Хамъри , но това не ни пречи да караме като луди и да се изтрепваме като на война. Сега и да го обесят нищо от стореното не може да се върне назад . По голяма присъда от моралната няма и нека не го убиваме с думи само защото той е талантлив , известен а ние не сме .
48
0
 
0
 
! Отговори
mimi преди 16 години
Може да е шампион във фигурното пързаляне и в пиенето, но това не го прави шампион във формула 1. Трябва да понесе наказание за 2 убити и 2 сериозно ранени, защото ако беше убиеца обикновен човек досега и Мануела да е мъртва. Максим плаща луди пари на лекарите за спасяването й и лечението на другите двама ранени. Призовавам за справедлив съд.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Виж след теб N47
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен Нечиков преди 16 години
Господин Анонимен ЧиковN46!Като си такъв патриот ще пишеш на български.На кирилица,а не на маймуница която едвам чета.Почва се от малките неща,а ти вършиш всичко наопаки.Виж след теб N48
45
0
 
0
 
! Отговори
ivona nikolova преди 16 години
sud za tova kopelence,za nego nqma li pravila,ne e sam na putq s Hamura si..!!! Gorkata Manuela..ostava ni samo da se molim za neq!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ако ние сами не се организираме да направим шествие или някакъв вид голям протес заради отвлеченото момиче от Нови Пазар ще потулят случая. Предлагам да се сезират всички медии за кампания!!!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
Maри преди 16 години
Ми да съди, защо не. Така е в нормалния свят. Ти какво да не искаш да "си обърне другата буза". То е ясно че ако чака държавта да и помогне ще мине и ще замине. И не защото е Максим го казвам. Докато чакаме друг да ни защити все на тоя хал ще сме. Важи и за пияницата от Перник и за всеки друг виновен.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Samo da se okopiti i ste zasudi za mnogo pari Stavinski.Golyam kasmet izvadi momi4eto!NE YA E TREPAL KOI DA E!
41
0
 
0
 
! Отговори
Християн преди 16 години
Това самонадеяно *** Макцим трябва да гние 100 години зад решетките! Писна ми от такива, при които парите и славата идват прекалено рано и си мислят, че са хванали господ за шлифера и всичко им е позволено! Ето един такъя случай, който много бързо се приземи - пада му се ! Искам наказанието да е безпощадно, за да послужи за назидание на всички като него!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Лошото е, че ако катастровата беше причинена от някои неизвестен гражданин, едва ли щяха да се положат толкова грижи за момичето. Тук е моментът да се отбележат не само пропуските в правосъдната ни сисмета, но и в здравеопазването. Всичко без съмнение е опорочено, но докато не се научим да мислим като общество, ще ни съпътстват парадокси постоянно и ще се чудим какво да сторим. Никой не е застрахован от съдбата си, но нека не се опитваме да я предизвикваме сами. И разбира се дано момичето се оправи без сериозни последствия.
39
0
 
0
 
! Отговори
20-ТИ преди 16 години
защото считам, че словоблудството е вредно нещо. От такава пишман загриженост ми е писнало. Какво направи Максим - опита се поне малко да поправи стореното - помогна със свои средства момимето да бъде докараво във ВМА и да бъде оперирано.Извини се публично - т.е. призна публично вината си - КОЙ ОТ ВАС ГО Е ПРАВИЛ?. Вие какво искате - да си направи сепуко. Вие безгрешни ли сте? Мразя да ми дават акъл, аз с акъла си изкарвам пари.А от такива молеши се, а в същото време агресивни,нахални и прости ми е писнало. Обществото заболява от опростачване,което се шири по форумите, по медиите, по кръчмите. И това е следствие ниската образованост, липсата на толерантност и домашно възпитание. А тази дето се бъзикам с нея изобщо не ме интересува, нито от нейното мнение зависи нещо. Ще зависи, ако докаже граждаска позиция - ето например - да пусне поне 10 мейла за пострадалите от наводненията. Такива хора уважавам, а не СЛОВОБЛУДСТВАЩИ!
38
0
 
0
 
! Отговори
живка преди 16 години
Четете тук:http://***.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&a mp;d=178848